IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2022, 21:15   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Keratin Bakımı Nasıl Yapılır?

Keratin Bakımı Nasıl Yapılır?

1. Saçınızı sıcak suyla ve mümkünse silikonsuz, tuzsuz, organik bir keratin şampuan ile 2 defa iyice yıkayın ve krem kullanmadan saçınızı havluyla iyice kurutun. İsterseniz saç kurutma makinasıyla da kurumasına yardımcı olabilirsiniz. Saçımızın düz bir şekilde kuruması keratinlerin yüklenmesinde size kolaylık sağlayacaktır.

2. Liquid Keratin Serum, saç diplerinden başlayarak hasarlı yerlere yoğunlaşarak tüm saçınıza boya yapar gibi sürün ve saçınız ıslakken, kuruyuncaya kadar 5-10 dakikada bir tarakla tarayın. Saçınızın ılık fön yardımı ile düz bir şekilde kurumasına yardımcı olun. Bu esnada yani Islak saçınızda keratinler beklerken saçınızı bağlamayın toplamayın ve sarmayın, ıslakken üzerine yatmayın. Evde keratin bakımında bu kısım önemlidir.



3. Kuruyan keratin yüklü saçınızı, sadece ılık, bol su ile durulayın. Havluyla, fazla suyunu alın.

4. Liquid Keratin Saç Maskesi'ni hafif nemli saçınıza uygulayın ve 15 dakika kadar bekletin ve ılık suyla durulayın.

5. Saçta Kalan Liquid Keratin Kreminden saç boylarına sürerek, saçınızı durulamadan, istediğiniz şekli vererek işlemi sonlandırın.

6. Saçınız tam tedavi olana kadar, (acil onarım için 3-4 günde bir veya haftada bir) evde keratin saç bakımına devam edin. Seansları yarıda bırakmayın. Gerektiğinde mutlaka keratin takviyesi yapın, saçınızı keratine doyurun.



7. Saçınız kuru sert ve mat ise keratin yağını da maske ile beraber kullanın. Keratin Yağınızı, kuru veya ıslak saçınıza sürün, 1-2 saat beklettikten sonra keratin maskenizi uygulayarak 15 dakika saçınızda bekletin ve durulayınız.

Tercihe göre keratin maskesinden sonra da keratin yağını nemli saçınıza hafifçe sürerek hiç yıkamadan evde keratin bakımını kolayca yapabilirsiniz. Bu saçınızı gün boyu daha nemli, daha parlak ve ipeksi bir görünüme kavuşturacaktır.




 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:26.