IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By ESinti

 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2021, 14:52   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ameliyatsız dolgun dudaklar mümkün

Dudaklardaki yaşlanma belirtileri kolay ve ağrısız bir şekilde yok ediliyor.




Yaşlanma süreci kaçınılmazdır, hepimiz bunu yaşarız ve bu süreçte dudaklar da dahil olmak üzere yüzün görünümü değişir. Yaşlandıkça dudaklar yavaş yavaş hacmini ve şeklini kaybeder ve yaşlı bir görünüme neden olabilir. Bazı durumlarda ise dudaklar doğuştan aşırı incedir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız dudak gençleştirme yöntemlerini anlattı.

Dudak yeniden şekillendirilebilir. Dudak dolgusuyla vermilyon kenarlar ve dudak ana hattının şekli ve genişliği yüzle uyumlu hale getirilebilir. Daha enerjik bir yüz görünümü için dudakların üst ve alt kısımlarına hacim kazandırılabilir. Eros yayına ekstra tanım eklenebilir. Oral komisürler, ağzınızın kenarlarından aşağı uzanan çizgiler daha görünmez hale getirilebilir. Dudakların köşesinden aşağı doğru inen çizgiler azaltılabilir. Philtrum sırtlarına, üst dudağınızdan burnunuza giden çizgilere tanım verilebilir. Üst dudağın üstünde dikey olarak uzanan yaygın sigara çizgileri, perioral çizgiler olarak bilinir, azaltılabilir.

“HIZLI, KOLAY VE AĞRISIZ BİR İŞLEMDİR”

Dudak dolgu maddelerinin uygulanması ortalama 20 dakika sürer ve topikal anesteziyle birlikte ultra ince bir iğne kullanıldığı için, baştan sona herhangi bir ağrı hissedilmez. Tedaviden birkaç saat sonra iğne batması benzeri bir his yaşanabilir, ancak bu tedaviyle ilişkili akut ağrı riski düşük olur.

Doğal görünümlü sonuçlar elde edilir. Estetik cerrahinin aksine dudak dolgusu, doğal görünümü pekiştirir. Dudak dolgusu, dudakları daha genç görünüme kavuşturur, konturları ve çizgileri vurgular. Sentetik olmayan dolgu malzemesi kullanılır.
Dudak dolgu maddeleri, aslında insan vücudunda zaten var olan hyaluronik asitten oluşur. Gençken ciltte bol miktarda hyaluronik asit bulunur. Cildin kırışıksız ve hacimli görünmesini sağlar. Yaşlandıkça, miktar azalır, derin çizgilere ve kırışmalara neden olur. Bu nedenle ciltteki hyaluronik asit seviyesini yenilerken, cildinizin yeniden daha genç görünen bir versiyonuyla baş başa kalırsınız.

ARDIŞIK TEDAVİ KALICILIĞI UZATIR

Ardışık tedavi ile etkileri daha uzun süre dayanabilir. Dudak dolgusunun etkisi yaklaşık altı ay sürse de, ardışık tedaviler bu etkilerin daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilir. Kısacası daha güzel ve genç dudaklara sahip olmak isteyenler estetik cerrahiden destek alabilir.


Alıntı
ESinti bunu beğendi.
________________

 
Alt 04 Temmuz 2021, 15:29   #2
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım

Yazgı bunu beğendi.
 
Alt 04 Temmuz 2021, 20:09   #3
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeģine sağlik hazır dudak yapmiş çinliler

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:02.