IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2021, 16:19   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Makyajda kontur uygulamalari nasil yapilir?

Makyaj yardimiyla yuzunuzun genel goruntusunde kucuk degisIklikler yapmaniz mumkun. Farkli kontur uygulamalariyla elmacik kemiklerinizi daha dolgun, burnunuzu daha kucuk, dudaklarinizi ise daha buyuk gosterebilirsiniz. Sizi rahatsiz eden bolgeleri gizleyip begendiginiz ozelliklerinizi on plana cikararak hayalinizdeki goruntuye kavusmak icin birkac kucuk kontur hilesi yeterli.

Makyaji yalnizca yuzunuze renk vermek icin degil, bazi kusurlari gizleyip begendiginiz ozelliklerinizi on plana cikarmak icin kullaniyorsaniz birkac basit kontur uygulamasiyla bunu basarabilirsiniz.

GOZLERI CEKIK GOSTERMEK ICIN AYDINLATICI UYGULAYIN
Gozler, yuzde en fazla dikkati ceken bolge. Gozlerinizi daha belirgin bir hale getirmek icin goz seklinizi bilmeniz gerekiyor. Her goz sekli icin ayri kontur uygulamalari yapilabilir.


Dusuk gozlere sahipseniz goz kapaginin katlanma bolgesi icin acik kahve tonlarinda farlar kullanin. Gozleri daha kalkik gostermek icin kas kemigi ve goz pinarina aydinlatici uygulayin. Kirpik diplerine eyeliner surmeyi de ihmal etmeyin.

Buyuk gozlere sahip olanlar goz pinarlarina koyu renkler uygulayabilir. Gozun geri kalan kisimlarinda acik far renkleri kullanarak gozlerinizi daha kucuk gosterebilirsiniz.

Kucuk gozlere sahip olanlar ise goz pinari dahil gozun ic tarafini aydinlatip gozun disina dogru koyu renkler tercih edebilir. Gozun ortasinda biten yarim eyeliner cizgisi sizin icin dogru bir uygulama olur.
BURUN KEMIGINIZI KONTURLE SEKILLENDIRIN
Burnunuzu oldugundan ince ve kucuk gostermek icin burun kemiginizi kontur yardimiyla sekillendirin. Bunun icin acik renk bir konturle burun kemigi boyunca bir cizgi cekin ve konturu burun ucuna nokta seklinde uygulayin.


Burnunuzun kenarlarina ise daha koyu renkli bir kontur uygulayin.

Kalkik bir burun icin burnunuzun ucuna aydinlatici surebilir ve hemen altina koyu kontur uygulayabilirsiniz.

Dogal bir gorunum icin uyguladiginiz tum kontur cizgilerini uygun bir firca ya da sungerle iyice yaymayi unutmayin.
KALKIK ELMACIK KEMIKLERI ICIN KONTURU YUKARI DOGRU YAYIN
Elmacik kemiginin hemen altina, cildinizden daha koyu tonda bir kontur cizgisi cekin, kalkik bir elmacik kemigi icin konturu yukariya dogru yayin.

Dogal bir gorunum icin yumusak tonlarda bir allik kullanin ve alligi elmacik kemiginden baslayarak sakaklara dogru uygulayin.

Son olarak elmacik kemiklerinin uzerine isiltili bir highlighter surun. Boylece tum odagi elmacik kemiklerinizde toplayabilirsiniz.


ALİNTİ ~
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:48.