IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2024, 15:40   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Beyaz Yakalıların Dikkat Etmesi Gereken Makyaj Hataları

Her gün erkenden kalkıp işe yetişmek, bir yandan da iyi bir görünüme sahip olmaya çalışmak kolay değil. Pratik bir ofis makyajı işe işinizi görür. İşte size ipuçları!



Yanlış ışık
Makyajınızı yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey doğru ışıktır. Eğer zaman kazanmak için makyajınızı ofisinizde yapıyorsanız floresan ışıkları sizi yanlış yönlendirip makyajınızı doğru dağıtmamanıza ya da yanlış fondöten kullanmanıza neden olabilir. Bu nedenle mümkünse doğal ışıkta ya da beyaz bir ışık karşısında makyaj yapmaya özen göstermenizi tavsiye ederiz.




Yanlış ürün
Son dönemde oldukça popüler olan ışıltılı makyajlar her ne kadar gece hayatına ya da hafta sonuna çok uysa da ofis için doğru bir seçim olduğunu söyleyemeyeceğiz. Mümkün olduğunca ıslak ve ışıltılı görünümden uzak durmak sizi daha ciddi gösterecektir hem de makyaj hatalarınızı azaltacaktır. Çok radikal renklerden de uzak durmanız gerekir. Mümkün olduğunca natürel ve klasik renkleri tercih etmenizi öneririz.




İddialı makyaj
Dumanlı gözler ya da kırmızı ruj çok hoş ve iddialı olsa da ofiste yaptığınız işin öne çıkması için çok iddialı makyajlardan uzak durmanız yerinde olacaktır. Eğer mutlaka kırmızı ruj kullanmak istiyorsanız daha daha uçuk ve dikkat çekici olmayan kırmızıları kullanmayı deneyebilirsiniz.



Kontür
Yüz şekillendirmek ne kadar hoş bir görünüme sahip olmanızı sağlasa da ofis için çok uygun bir teknik değildir. Çok keskin ve yoğun kontür tekniği hem makyajda hata yapma riskinizi artırır hem de abartılı görünmenize neden olabilir. İşe giderken günlük ve doğal bir makyaj yapmanız her zaman çok daha iyi hissetmenizi sağlar.



Makyajı temizlememek
Gece geç saatlere kadar çalışıp sabah erken kalkmak zorunda da olsanız, yatmadan önce mutlaka makyajınızı temizlemenizi öneririz. Makyajınızı temizlemeden yatmanız cildinizi yorar ve yaşlandırır.
İçerik: Ezgi Ece Aşkıngil

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:10.