IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2024, 16:41   #1
Ircforumuicon (1) Birkaç damlası yeterli! Stres ve uykusuzluğa birebir etki eden sedir ağacı yağı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



~ Sedir ağacı esansiyel yağı, tahriş olmuş cildin yanı sıra sivilce ve egzama gibi durumların da tedavi edilmesini sağlayan antiinflamatuar, antifungal ve antibakteriyel özellikler içerir.


~ Yaraları dezenfekte etmek, uykusuzluğu tedavi etmek ve kasları sıkılaştırmaktan adet döngüsünü dengelemeye, saç uzamasını da sağlayan bu yağ, iyi bir cilt bakımı, saç bakımı yapar.


~ Antioksidan özelliklerle dolu olduğundan erken yaşlanma belirtilerini uzak tutar. Epidermisin sebum (yağ) üretimini dengeler ve bu da sivilceleri, pigmentasyonu ve lekeleri azaltır.


~ Sedir Ağacı Yağı, genel sağlık için bir tonik olarak bilinir çünkü organların, özellikle de beyin, karaciğer ve böbreklerin sağlığını ve işlevini destekler.


~ Doğal bir yara iyileştirme kalitesine sahiptir. Bu özelliği onu sıyrıklar, kesikler ve dezenfeksiyon gerektiren diğer sıyrıklarda kullanım için ideal hale getiriyor.


~ Bu yağın saç uzamasını hızlandırdığı ve saç dökülmesine neden olan bir hastalık olan çeşitli alopesi türlerini tedavi ettiği bilinmektedir.


~ Sedir ağacı esansiyel yağıyla yapılan saç derisi masajı, kafadaki dolaşımın artmasıyla bağlantılıdır; bu, saç köklerini besler, oksijenlendirir ve uzamayı uyarır.


~ Saç derisini temizler ve nemlendirici özellikleri sayesinde her türlü kuruluk, kaşıntı ve pullanmadan arındırır. Şampuanınıza veya saç kreminize de dört ila beş damla sedir ağacı yağı karıştırmanızı önerir.


Kaynak: Milliyet.com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:07.