IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2024, 16:12   #1
Ircforumuicon (1) Porselen cilde sahip olmanın kolay yolu! Cildinize kahve molası verin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




ANTİOKSİDAN DEPOSU
Kahvenin cilde faydaları arasında en çok öne çıkan özelliklerinden antioksidan içermesi. Bu nedenle cildi serbest radikallerden koruyan kahve, cildin gençleşmesine de yardımcı oluyor. Minik kahve granülleri de cildinize peeling etkisi yaratarak ölü derilerden arınmanıza ve yüzünüzün daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Böylece porselen cilde kavuşmak için kahve büyük bir destekçi olacak.



İŞİN SIRRI KAHVE VE SODA KARIŞIMINDA
1*yemek*kaşığı Türk kahvesine birkaç damla soda ilave edip, macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Karışımı dairesel hareketlerle yüzünüze sürün, on dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Bu şekilde tertemiz ve tazelenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz.



KAHVE TELVESİ, LİMON SUYU VE SÜT
Türk kahvesi maskesi hazırlanırken yaklaşık 1*tatlı*kaşığı*kahve telvesi*ve limon suyunu karıştırmalısınız. Bu karışımın içerisine 1 yemek kaşığı süt eklemelisiniz. Hazırlanan karışım masaj yapılarak yüzün tüm bölgelerine yedirildiğinde, vitamin ve proteinli maskenizin etkilerini kısa sürede göreceksiniz.



SİVİLCE OLUŞUMUNU ENGELLER
Düzenli olarak yapılan kahve telvesi maskesi sivilce oluşumu engellemeye yardımcı olur. Kahve telvesi aynı zamanda siyah nokta oluşumunu da önler. Kahve maskesi cildin nem seviyesi düzenlenerek, gözaltı şişlikleri ve gözaltı mor halkaların giderilmesinde de önemli rol oynar.



HAFTADA 1 UYGULAYIN
Kahve telvesi ile yapılan peelingler her gün uygulandığında, cildin tahriş olmasına ve esnek yapısını kaybetmesine neden olabilir. Eğer kuru bir cildiniz varsa bu peelingi haftada bir uygulamanız yeterli olacaktır. Yağlı ya da karma ciltler ise haftada iki gün kahve telvesi peelingi uygulayabilir.



Kaynak: Milliyet.com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:59.