IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 Post By She
  • 1 Post By Bade
  • 1 Post By Jayus

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ocak 2024, 20:24   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Renk Oje Neyi İfade Ediyor ?




Hangi Renk Oje Neyi İfade Ediyor, Oje Renklerinin Anlamları

Kırmızı Ojenin Anlamı

Genelde maceracı ruhu olanların kullandığı renk kırmızıdır. Güçlü ve enerjik bir haliniz var ve bazı konularda iddialı olmayı seviyorsunuz. Başkalarının dikkatini çekmek ve izlenmekten rahatsız olmuyorsunuz aksine hoşunuza gidiyor.


Beyaz Ojenin Anlamı

Denge ve uyum sizin için daima ön planda olmuştur. Dikkat çekmekten fazla hoşlanmamanıza rağmen ara sıra da dikkatlerin üzerinde olmasından hoşlanıyorsunuz.

Kahverengi Ojenin Anlamı

Dostlarınıza, arkadaşlarınıza yani yakınlarına oldukça fazla değer veriyorsunuz. Çünkü onlar sizin için önemli. Narin ve nazik bir yapıya sahipsiniz. Genelde huzur dolu mekanları tatil için tercih ediyorsunuz.

Siyah Ojenin Anlamı

Duygu gizleme konusunda kimse sizle yarışamıyor. Tam anlamıyla profesör olmuşsunuz bu konuda. Gizemi ve gizemli davranışları seviyorsunuz. Genellikle kendinizi konuşarak yada yazarak ifade etmekten zevk alıyorsunuz. Eğlenmek konusunda da duygu gizleme konusunda olduğu gibi master yapmış durumdasınız.

Yeşil Ojenin Anlamı

Bulunduğunuz ortamı enerjiniz ile bir anda değiştirme imkanına sahipsiniz. Karakter ve kişilik olarak o kadar baskınsınız ki ortamda herkes sizi tüm dikkatleriyle dinliyor. Tüm gözler üzerinizde oluyor. Parlat fikirlere sahipsiniz. Bazen fikirleriniz saçma olsa bile insanlar kişiliğinize kapılıp fikirlerin saçmalığını önemsemiyor.

Turuncu Ojenin Anlamı

Bir ortamda sen varsan orada, eğlence, kahkaha, gülücük eksik olmaz. Sen gelirken o neşeli ve mutlu kişiliğin ile ortama mutlu bir enerji yayıyorsun. Arkadaşlık ve paylaşım senin için ön planda olan konular. Sevimli bir yapınız olmasının yanında yaratıcılığa da önem veriyorsunuz.


Mor Ojenin Anlamı

Çabuk sinirleniyorsunuz fakat tam anlamıyla saman alevi gibi bir öfkeniz var. Hemen geliyor, büyüyor ve geçiyor. Genellikle çevrenize karşı koruyucu, kollayıcı bir yapıya sahipsiniz. Ancak, kimse sizin özgürlüğünüze karışmaması gerekir. Özgürlüğünüze sınırlandırma getirenlere karşı tırnaklarınızı hazırlıyorsunuz.

Mavi Ojenin Anlamı

Özgürlüğünüze düşkünsünüz fakat asi değilsiniz. İnsanlara oldukça anlayışla yaklaşıyorsunuz. Hemen her şeyin doğalından hoşlanıyorsunuz. Doğal olmak sizin için önemli. Doğada ki renklere karşı tutumunuz oldukça olumlu. Gezmek, görmek ve eğlenmek istiyorsunuz.

Pembe Ojenin Anlamı

Sıklıkla favori renginiz olarak pembe rengini kullanıyorsanız sizin içinizde ki o tatlı küçük kızı öldürmeye hiç niyetiniz yok. Kadın ruhunuz ön planda ama aynı zamanda sevimli olmaktan kendini alıkoyamayan bir yapınız var. Arkadaş canlısı, sakin ve romantiksiniz. Tam anlamıyla duygusalsınız



Alıntı...



Bade ve Jayus bunu beğendiler.
________________

~ E & B ~
 
Alt 05 Ocak 2024, 20:46   #2
Süper Moderatör
Bade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Genellikle kırmızı ve siyah tercihim

She bunu beğendi.
________________

İnsanı eksilten kaybedişleri değil; zannedişleridir.....
 
Alt 05 Ocak 2024, 20:50   #3
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koyu Yeşil çok severim sık sık kullanırım (:

She bunu beğendi.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:05.