IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2023, 11:04   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hyalüronik Asit Dolgu Uygulaması

HYALÜRONİK ASİT DOLGU UYGULAMASI



Günümüzde dolgu uygulamaları çoğu zaman hem erkeklerin hem de kadınların ilk tercihi olmaktadır. Genel olarak tercih edilen dolgu türü hyalüronik asittir. Yüze hyalüronik asit enjeksiyonu ciltle ilgili birçok sorunu etkili bir şekilde çözebilir.

Yaşlanmaya bağlı olarak cildimizdeki kollajen ve hyalüronik asit içeriği zamanla azalır. Hyalüronik asit dolgu uygulamasıyla cilt altında sorunlu bölgelere küçük bir iğne kullanılarak ağrısız bir şekilde enjekte edilir. İnsanlar daha pürüzsüz, daha elastik bir cilde sahip olmak için bu dolgu tipini tercih edebilirler. Hyalüronik asit vücudumuzun her dokusunda bulunan önemli bir maddedir ve en önemli işlevlerinden biri de cildin yaşlanmasını önlemektir. Etkilerini özetlemek gerekirse; cildin su tutma kapasitesini artırarak pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Sivilce ve tahriş edici yara izlerinin oluşumunu engeller ve yaşlanma sürecini yavaşlatır.

Cilt kuruluğu ve ilişkili sorunlar devam ederse, bir dermatoloğa danışmak önemlidir. Uzman dermatologlar, cilt tipinize uygun önerilerde bulunarak cildinizin sağlıklı ve nemli kalmasına yardımcı olabilirler.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:00.