IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Alisa

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2023, 20:03   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Harika Koklamanızı Sağlayacak Tamamen Doğal 9 Koku!

Harika Koklamanızı Sağlayacak Tamamen Doğal 9 Koku!









Her kadın kendini özel hissetmek ister ve en sevdiği kokuyu kullanmak her zaman havayı ayarlar. Güzel bir koku kullanmak kadınları (ve erkekleri) kendinden emin, çekici ve seksi hissettirir ve kanıtlanmış bir ruh hali geliştiricisidir.

Parfümler ayrıca mutlu anıları tetikleyebilir, bu nedenle bazı kadınlar annelerinin imzası olan kokuları kullanırlar. Parfüm sürmek sadece daha iyi kokmanı sağlamaz, aynı zamanda daha iyi hissetmeni sağlar.

Parfüm hassasiyeti yaşayan milyonlarca insan için güzel bir koku bulmak oldukça zor olabiliyor. Parfümlerin çoğu, koku endüstrisinin 3.100 stok kimyasal içeriğinden sentezlenir ve belirli bir kokuyu yapmak için hangilerinin kullanıldığı, yakından korunan bir sırdır.

Ancak koku endüstrisi değişiyor ve köklü şirketler serilerine doğal kokular ekliyor. Etik ve çevreci firmaların tamamen doğal, organik güzellik ve koku ürünlerini kullanmak son moda.

Tamamen doğal parfümleri denemek istiyorsanız, işte başlamanız için birkaç harika koku.

1. Lurk Parfümleri

Lurk parfümleri yüzde 100 uçucu yağlardan yapılır ve 12 doğal kokuya sahiptir. Lurk, taze ve dengeli bir koku için üç kez damıtılmış USDA-organik kamış alkolü ile USDA-organik jojoba yağı ile uçucu yağların bir karışımını aşılar. Lurk'un parfümleri organik sertifikalıdır, GDO'ludur ve paraben içermez. Paketler aynı zamanda çevre dostudur.

2. Skylar Gövdesi


Skylar Body, sağlık misyonu olan bir başlangıçtır. Şirketin kokularının tümü güvenli malzemelerden yapılmıştır ve tüm ürünler zulüm içermez ve vegandır. Skylar, yüzde 80 oranında doğal içerikler kullanıyor, diğer yüzde 20'lik kısım ise içerik güvenlik taramasını geçen, alerjik olmayan sentetik içerikler. Aralarından seçim yapabileceğiniz altı farklı koku vardır.

3. Rosie Jane tarafından

By Rosie Jane, ünlü makyaj sanatçısı Rosie Jane Johnston tarafından yaratılan bir koku serisidir. Hat, küçük partiler halinde el yapımıdır ve üretim süreci, yapıldıkları doğal yağlar gibi sürdürülebilirdir (ve zulüm içermez). Parfümler sülfit, paraben, ftalat ve fosfat içermez. Ambalaj, yüzde 100 geri dönüştürülebilir kağıttır.

4. Pasifik

Pacifica, cildiniz için güvenli olması için IFRA standartlarına uyan esansiyel ve doğal yağlardan yapılmış uygun fiyatlı ve kullanımı kolay parfüm serisine sahiptir. Bu yeşil hat, yüzde 100 vegan, zulümsüz ve geri dönüştürülebilir ambalaj kullanıyor.

5. IME Doğal Parfümleri

IME, yüzde 100 doğal ve hayvansal veya yapay herhangi bir şey içermediği onaylanmıştır. Dokuz benzersiz kokudan oluşan seri, saf botanik esansiyel yağlardan, mutlaklardan ve balsamlardan ve Glutensiz ve GDO'suz saf tahıl alkolünden yapılmıştır. Bu çevre dostu şirket, Natural Perfumers Guild sertifikalıdır ve Safe Cosmetics Australia'dan toksin içermediği sertifikasına sahiptir.

6. Lavanila

Lavanila, kadınların en iyi şekilde görünmelerini ve hissetmelerini isteyen çevreci, yeşil ve sağlık odaklı bir koku şirketidir. Bu nedenle tamamen doğal ve organik içeriklerden oluşan el yapımı parfümleri, güvenli ve toksik olmayan antioksidanlar, vitaminler ve doğal yağlarla doludur. Yapay boyalar veya sert kimyasallar kullanılmaz ve şirket zulüm içermez. Ambalaj geri dönüştürülebilir. Bu, bir amaca karşılık veren ve herhangi bir çevresel etkiyi dengelemek için her satın alım için bir ağaç diken bir şirkettir.

7. Le Monde'u dökün

Pour Le Monde, olabildiğince doğal ve etik olarak üretilmiş parfümler satıyor ve ürünleri Natural Products Association sertifikalı, vegan, zulüm içermeyen ve FSC sertifikalı. Aynı zamanda, katı sosyal ve çevresel performans, hesap verebilirlik ve şeffaflık standartlarını karşılayan kar amacı gütmeyen şirketlere verilen B Corporation sertifikasına sahip tek koku şirketidir. İtalyan bergamotu ve Florida greyfurtundan hazırlanmış üç farklı koku vardır. Bu şirket net satışın yüzde 10'unu hayır kurumlarına bağışlıyor.

8. PHLUR

PHLUR, sağlığı önemseyen ve zararlı olabilecek hiçbir maddeyi ve gereksiz katkı maddesini kullanmayan bir şirkettir. Parfümleri doğal ve esansiyel yağlardan yapılmıştır ve sorumlu bir şekilde tedarik edildiklerinden ve şirketin zulüm içermediğinden emin olmak için tüm içerik maddeleri IUCN ile koordine edilmektedir. PHLUR, kokularını daha uzun süre dayanacak şekilde korumak için opak bir cam şişe tasarladı ve FSC kutuları yüzde 100 tüketim sonrası kartondan yapıldı.

9. Garip Görünmez Parfümler

Garip Görünmez Parfümler, yüzde 100 botanik parfümlerden oluşan lüks bir seri yapar. Kokular, sertifikalı organik, sürdürülebilir bir şekilde yetiştirilmiş veya doğadan üretilmiş, biyodinamik ve hidro-damıtılmış esansları ilgi çekici anlatılarla harmanlıyor. Strange Invisible parfümlerinde herhangi bir sentetik veya manipüle edilmiş içerik kullanılmaz ve şirketin sloganı, her şeyin doğa tarafından üretildiğidir. Ambalaj, sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilen kağıt hamuru ile biyoyakıt kullanılarak üretilen kağıttan geliyor. Bu yeşil şirketin butiği ve genel merkezi, Los Angeles Su ve Enerji Bakanlığı'nın güneş, rüzgar, biyokütle ve diğer yenilenebilir enerji kaynaklarına dayanan bir Yeşil LA programı için Yeşil Güç'e kayıtlıdır.








Alıntılar
She bunu beğendi.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:04.