04 Ocak 2022, 09:39 | #1 |
Semsek Tarifi...
Hamur İçin:
4 su bardağı un 3 yemek kaşığı yoğurt 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı su İç Harcı İçin: 200 gram lor peyniri Kızartmak İçin: 0,5 litre sıvı yağ Nasıl Yapılır? Bir yoğurma kabında hamur malzemelerinin tümünü karıştırın. Suyu hamurunuz kulak memesi kıvamana gelene kadar azar azar ekleyin. Hamuru 30 dakika dinlendirin. Unlanmış tezgahta, dinlendirdiğiniz hamuru 4 eşit bezeye bölün. Bir bezeyi alıp çok ince olmayacak şekilde açın. Bir çaydanlık kapağı veya bardak yardımıyla hamurdan yuvarlak parçalar çıkarın. Yuvarlağın yarısına bir tatlı kaşığı peynir koyup çatal yardımıyla hamuru kapatın. Kızgın yağda altın sarısı rengini alana kadar kızartın. Ardından fazla yağını süzdürerek servis edin.
________________
|
|
|
04 Ocak 2022, 10:37 | #2 |
Semsek ne yaa. İlk defa duydum ha. İnsan bi görselini koyar qız
________________
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
|
|
|
04 Ocak 2022, 10:41 | #3 |
Merak et)))))
________________
|
|
|
04 Ocak 2022, 12:27 | #4 |
Ne edecem, googleden bakarım hani oralara bakmaya uğraştırma diye şeaptım
________________
Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
|
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|