IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2023, 18:26   #1
"Çok affeder, bir kez güvenirim"
LaviNya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 10.05.2023 günluk burç yorumları

koç
Mantığınızın ve ihtiyaçlarınızın sesini duymak isteyebilirsiniz. Dürtüsel hareket etmenin size kaybettirdiği durumları telafi etmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizi ev ve iş ortamında mutlu edecektir.

boğa
Bir konuda haklı olmak adına mücadele vermek sizi yorabilir. Hayatınızı uzun vadeli bir konfora ve rahatlığa taşımak için çevrenizdeki insanların düşünceleri ve yaşadıklarıyla ilgilenmeyi bırakmalısınız. Bugün kendinizi ve yaşam tarzınızı geliştirmenin yollarını arayın.
ikizler
Düzensiz ve tek seferlik durumlar, gelişmeler yerine bunları devamlı hale getirmenin yollarını arayabilirsiniz. Bugünü kurallar koymak ve bunları uygulamak için değerlendirebilirsiniz. Mantıkla hareket ettiğinizde maddi ve manevi açıdan kendinizi güvence altında tutabileceğinizi unutmayın.
yengeç
İş yapacağınız insanları seçerken hangi kriterleri göz önünde bulundurduğunuzu düşünebilirsiniz. İyi niyet kadar iyi çabanın da önemli olduğunu unutmamalısınız. Ciddi ve akılcı adımlar atmak için planlar yapabilirsiniz.
aslan
Dış görünüşünüz kadar fiziksel iyilik haliniz için de emek vermelisiniz. Cilt ve kemik yapınızı beslenme ve sporla destekleyeceğiniz bir düzen kurmanız gerekebilir. Gündelik yaşantınıza yeni rutinler eklemeniz daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
başak
Sadece hayal etmenin değil bunları kullanmanın ve gerçekleştirmenin de önemli olduğunu unutmamalısınız. Bunu hatırlamak sizi çalışmaya, gelişmeye ve bir disiplin oluşturmaya itebilir. Çocuklarınızın eğitimiyle ilgilenmek, yeni ve gerekli bir çalışma takvimi çıkarmak isteyebilirsiniz.
teraziMaddi harcamalarınızın, çalışma koşullarınızın ev ortamınızda nasıl yankı bulduğunu fark etmelisiniz. Ailecek ortak bir fikirde olmak ve bu yönde hareket etmek aranızda pürüz oluşmasını engelleyecek. Sert bir duruş ve tepkiler yerine sağduyulu bir tutum sergilemelisiniz.
akrep
Çevrenizde nasıl bir etki bıraktığınızı düşünebilirsiniz. Kendi isteklerinize uymak, buna göre çalışmak isteyebilirsiniz. Ancak eleme yaparken sizin için gerekli ve önemli olan koşullara, insanlara sırt çevirmemeniz gerektiğini de unutmamalısınız.
yay
Ekonomik durumunuzu toparlamak ve kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı yönetmek için gerçek bir ihtiyaç listesi çıkarmanızda fayda var. Önceliklerinizi doğru belirlediğinizde kendinizi belli bir plan dahilinde tutmanız da kolaylaşacaktır.
oğlak
Kendinizi psikolojik olarak dağılmış hissedebilirsiniz. İşlerinize, klasik rutinlere dönmek bu durumu düzeltebilir. Ancak kesin çözüm bulmak için bunun kaynağına inmeniz, kendinize bazı kurallar koymanız gerekebilir.
kova
Bazı fikirlerin, duyguların etkisinde fazlaca kalmış olabilirsiniz. Hayatınızdaki hangi konunun sizi ne şekilde etkileyeceğini belirlemek için biraz kenara çekilmek isteyebilirsiniz. Kişisel planlar yapmak, mevcut planları revize etmek gerekebilir.
balık
Arkadaşlarınızla aranızdaki sınırın değiştiğini görebilirsiniz. Bunun sizi ne derece memnun ettiğini doğru analiz ettiğinizde karar vermeniz de kolaylaşacaktır. Sizi ideallerinizden uzaklaştıran hiçbir ortamın üyesi olmadığınıza emin olun.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:09.