IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2023, 11:53   #1
Standart 06.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Evinle, aile bireyleriyle ya da gayrimenkul ile ilgili hızlı gelişmelerin olabileceği etkiler var. Parasal konularla ilgili de bazı önemli gündemlerin, para girişlerin ve maddi kazançların olabilir. Ayrıca gayrimenkul konularıyla ilgili görüşmeler veyahut aile bireyleriyle para konuları ile ilgili konuşmalar yapabilirsin. Sosyal hayatının ve iletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Kardeşlerinle, akrabalarınla, yakın dostlarınla, anlaşmalarınla, sözleşmelerinle, ticari işlerinle ilgili hızlı gelişmelerin söz konusu olabileceği etkiler var. Aynı zamanda iş hayatınla, kariyerinle ve kazançlarınla ilgili de önemli gelişmeler yaşanabilir. Kazançlarında veya para girişlerinde bir artış olması mümkün. Yayıncılıkla, turizmle, ticaretle veyahut hukuksal konularla alakalı bazı anlaşmalar yapılabilir, kararlara varılabilir. Uzaklarda yaşayan aile büyüklerin veya akrabalarınla ilgili de önemli gündemler söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Maddi konularla, kazançlarınla, gelirlerinle ilgili ani gelişmelerin olabileceği ve hızlı kararların alınabileceği bir gün. Aynı zamanda işinle, senin sağlığın ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı önemli gelişmeler olabilir. Devlet daireleri, resmi işler, vergiler, ödemeler ve finansal konularla ilgili bazı sonuçlanmalar yaşaman da mümkün. Maddi konularla ilgili bazı kadersel gelişmelerin yaşanabileceği bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;


Sevgili Yengeç, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. İşinle, partnerinle, aile büyükleriyle ilişkilerinin ön planda olabileceği bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Aşk ilişkilerin ve sosyal ilişkilerin ile alakalı da bazı gündemlerin olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise sağlığınla ilgili veyahut duygusal bazı gündemlerinin olması mümkün. Gereksiz alınganlıklara, abartılı duygusal tepkilere ve mide hassasiyetlerine dikkat etmende fayda var. Gün genelinde ikili ilişkilerinle alakalı bir sonuçlanma, tamamlanma gündeme gelebilir. Sosyal hayatınla, sosyal çevrenle ilgili de bazı hızlı, ani durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. İşinle, iç dünyanla, psikolojik ve fiziksel sağlığınla, aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Hızlı gelişmelere, sürpriz durumlara açık etkilerin var. Gün genelinde aile bireyleriyle gayrimenkul konularıyla, akrabalarının sağlığıyla ilgili bazı sonuçlanmalar ve tamamlanmalar yaşanabilir. Aynı zamanda sosyal ve ikili ilişkilerinin de yoğun olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.




Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;


Sevgili Başak, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Aşk hayatında, sosyal ilişkilerinde ve çocuklarınla ilgili bazı konularda bir sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsin. İlişkilerinle alakalı bazı hızlı gelişmeler yaşaman ve hızlı karar alman mümkün. Öğleden sonraki saatlerde de sosyal çevrenle, arkadaşlarınla olan iletişimin konuşmaların, görüşmelerin yoğun olabilir; önemli haberler alabilirsin. Akşamüstü civarında ise senin veya bir tanıdığının sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir. Arkadaş ilişkilerinde de alınganlıklar, kırılganlıklar yaşanabilir. Gün genelinde kariyerin ve maddi konularla ilgili bazı fırsatların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Kariyerinle, gelirlerinle, kazançlarınla, aile büyüklerinin ve aile bireylerinin sağlığıyla ilgili veyahut senin sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Hızlı gelişmeler ve ani kararlara açık etkiler var. Öğleden sonraki saatlerde de kariyerin ve kazançların ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Akşamüstü saatlerinde ise sağlığınla ya da ikili ilişkilerinde alakalı bazı pürüzlerin veya hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda, gün genelinde aşk hayatınla ilgili hızlandırıcı etkiler de var. Yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşanabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;



Sevgili Akrep, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Seyahatle, iletişimle, yakın çevrenle, hukuksal konularla veyahut medya ve yayıncılıkla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Hızlı kararlara ve ani gelişmelere açık etkilerin var. Yakın çevrenle ilişkilerinde ya da partnerinle iletişiminde bazı gelişmelerin olması mümkün. Öğleden sonraki saatlerde de uzaklardan gelen biriyle görüşebilirsin. Partnerinle seyahat planları da yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerinin olması ya da yayıncılık ile ilgili bir konuda bazı pürüzler yaşaman mümkün. Gün genelinde kardeşlerin veya yakın akrabalarınla da görüşmelerin, konuşmaların, iletişimin hızlı ve yoğun olabilir. Ailenin parası veya mirasla ilgili bir konu da aile içinde gündeminizde olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;



Sevgili Yay, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla, işin ve maddi konularınla, gelirlerin, kazançlarınla ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Hızlı gelişmelere ve ani kararlara açık etkilerin var. Öğleden sonraki saatlerde de finansal konularla, işinle veyahut sağlığınla ilgili gelişmeler olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise çocuğunun sağlığıyla veya partnerinle ilişkinle ilgili bazı pürüzler olabilir. Gün genelinde yakın çevrenle, kardeşlerinle, akrabalarınla görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;


Sevgili Oğlak, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. İkili ilişkilerinle, partnerinle ya da çocuğunla alakalı bazı gündemlerin olabilir. Çocuğunla alakalı, sosyal ya da özel ilişkinle alakalı hızlı gelişmeler olabilir ve ani kararlar alabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de kararların olabilir. Öğleden sonraki saatlerde de sosyal çevrenle görüşebilir veya çocuğunla sosyalleşebilirsin. Yalnız bir Oğlaksan, beklenmedik karşılaşmalar tanışmalar da yaşaman mümkün. Akşamüstü saatleri ise aile bireylerinin sağlığı ile ilgili stresli etkiler barındırıyor. Aynı zamanda işin ve kazançlarınla ilgili de bazı güzel gelişmelerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. İşinle, psikolojik ve fiziksel sağlığınla, yakınlarının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Hızlı ve ani gelişmelere açık etkiler söz konusu. Öğleden sonraki saatlerde de kariyerinle, evinle, ailenle ilgili birtakım gelişmeler olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise solunum yolları rahatsızlıklarına ve boğaz bölgenle ilgili hassasiyetlere açık etkiler var. Kardeşlerinin veya yakınlarının sağlığı ile ilgili de pürüzler yaşanması mümkün. Aynı zamanda aşk hayatın ve sosyal ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.



Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;


Sevgili Balık, gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettirecektir. Aşk hayatınla, çocuklarınla, sosyal ilişkilerin ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Ani ve hızlı gelişmelere, kararlara açık etkiler var. Öğleden sonraki saatlerde de sosyal çevrenle, partnerinle, arkadaşlarınla iletişim trafiğin yoğun olabilir. Çocuğunun eğitimi ile alakalı da hızlı bir karar verebilirsin. Ticari işlerinle, seyahatle veya eğitimle alakalı bazı gelişmeler de yaşanabilir. Akşamüstü saatlerinde ise çocuğunun veya partnerinin sağlığı ile ilgili veyahut çocuğunun masrafları ile ilgili streslerin olabilir. Gün genelinde eski dostlarına görüşmen ve haberleşmen de mümkün. Sevgiyle kal.



Kaynak: onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:50.