IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ocak 2023, 11:40   #1
Standart 07.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle evin, ailen, gayrimenkul konuların, kariyerin ve maddi konuların gündemine oturuyor. Gayrimenkul konularınla veyahut finansal konularla ilgili ailenle ya da işvereninle görüşmeler yapabilirsin. Geçmişteki bir konuyu tekrar ele alabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise sezgilerin ve yaratıcılığın yüksek olacaktır. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de destekleyici etkiler söz konusu. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile de işinle, kariyerinle ya da gayrimenkul ile ilgili geçmişteki bir konu tekrar gündemine gelebilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;



Sevgili Boğa, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle yakın çevre, iletişim, seyahat, dostlar, yayıncılık, eğitim, ticaret ve hukuksal konular alanından etki alabilirsin. Sabah saatlerinde yoğun rüyaların etkisi altında uyanman mümkün. Öğleden sonraki saatlerde ise yakınlarınla, sosyal çevrenle iletişimin yoğun olabilir ve arkadaşlarınla görüşebilirsin. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile uzak şehirlerde yaşayan dostların ve akrabalarınla ilgili haber alabilirsin. Uzun zamandır görmediğin tanıdıklarınla görüşebilir, konuşabilirsin. Aynı zamanda seyahatle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise üzerinde biraz baskı hissetmen mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;



Sevgili İkizler, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle maddi konuların, gelirlerin, kazançların, resmi kurumlarla olan işlerin ve sağlık durumların etkilenebilir. Beklenmedik ve hızlı gelişmelere açık etkiler var. Öğleden sonraki saatlerde de kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerinde evde kazançlarında artış olabilir. Gün genelinde sağlığına, bel ağrılarına, cilt sorunlarına dikkat etmende fayda var. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile finansal konularla, ailenin parasıyla, mirasla, nafakayla, bankalarla, vergilerle, ödemelerle ilgili geçmişteki bir konu tekrar önüne gelebilir. Yeni ödeme planları yapabilir, bazı kararlar alabilirsin. Sağlığınla ilgili de eski bir konu tekrar karşına çıkabilir. Rüyalarının ve sezgilerinin de çok güçlü olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.



Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Dolunay gününden merhaba. Senin burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle kendin, ihtiyaçların, diğer insanlarla ilişkilerin, evliliğin ve aşk hayatın alanından etkiliyor. Kendinle, dış görünüşünle ilgili ya da ilişkinle alakalı tamamlanma, sonuçlanma yaşayabilirsin. Bir karar vermek zorunda kalabilirsin. Sosyal ilişkilerinle de alakalı bazı hızlı gelişmeler olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise seyahatle, uzak şehirlerle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile evliliğinde, partnerinle ilişkinde geçmişteki bir konu tekrar gündeminize gelebilir ve bir karar alabilirsiniz. Kardeşinle ilgili de bazı gelişmeler yaşanabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise üzerinde biraz baskı hissetmen mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;



Sevgili Aslan, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle sağlığın, iç dünyan, işin ve evcil hayvanlar konularından etkilenebilirsin. Bugünlerde gizli saklı bazı şeyler açığa çıkabilir. Duygusal hassasiyetlerinin olabileceği ve sezgilerinin, rüyalarının artabileceği bir gün. Bu nedenle de güne, yoğun rüyalarla başlamış olabilirsin. Gün genelinde işin ve sağlığınla ilgili bazı hızlı gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerinle alakalı geri planda bazı hassasiyetlerin olabilir. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile işinle, sağlığınla, yakın çevrenin sağlığıyla ve evcil hayvanlarınla ilgili geçmişteki bir konu tekrar önüne gelebilir ve bu k
onuyla ilgili hızlı, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;



Sevgili Başak, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle sosyal çevren, arkadaşların, aşk hayatın, çocukların, sosyal hayatın ve eğlence alanından etkilenebilirsin. Arkadaşlarınla bir araya gelip, keyifli vakit geçirebilirsin. Yalnız bir Başaksan da yeni çalışmalara ve karşılaşmalara açık etkilerin var. Öğleden sonraki saatlerde ise partnerinle veya yakın dostlarınla görüşüp bir araya gelebilirsin ya da ya da onların yardımını alabilirsin. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile partnerinle aranızda, geçmişteki bazı konular tekrar gündeminize gelebilir. Veyahut eski birlikteliklerinden haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.




Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle kariyerin, işin, ailen ve gayrimenkul konularından etkilenebilirsin. Finansal konularla, alacaklarla, ödemelerle, borçlarla ve ailenin parasıyla ilgili bazı hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Geçmişteki bazı borçlar önüne gelebilir. Veyahut geçmişten alacaklı olduğun bazı paraları alabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise kariyerin ve işinle alakalı destekleyici etkilerin var. İlhamın ve yaratıcılığın da yüksek olabilir. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile aile bireyleriyle, kardeşlerinle veyahut çocuğunla eski bir konu önüne gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle yayıncılık, seyahat, hukuksal konular, kardeşler, uzakta yaşayan tanıdıklar, ticaret ve iletişim alanından etkilenebilirsin. İkili ilişkilerinle veya kardeşlerinle ilgili hızlı ve beklenmedik gelişmelerin olabilir. Partnerinde seyahat edebilir ya da uzakta yaşayan tanıdıklarınla görüşebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise aşk hayatın veya çocuklarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacak, sanatsal alanlarda kullanabilirsin. Yayıncılık ve sahne ile ilgili gündemlerin de olabilir. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile çocuğunun eğitimi, çocuğunla olan ilişkin veya kardeşlerinle ilgili eski bir konu önüne gelebilir; bir haber alabilirsin. Eski dostlarınla da sürpriz bir şekilde bir araya gelmem mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan bu Dolunay nedeniyle sağlık ve finansal konulardan etkilenebilirsin. Sağlığınla veyahut işinle, kazançlarınla ilgili bazı sürpriz gelişmeler ve beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise aile bireylerinin sağlığıyla veyahut ailenle arandaki maddi konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile kazançlarınla ve maddi konularla ilgili geçmişten gelen bazı konular, alacaklar veya borçlar önüne çıkabilir. Aynı zamanda yakınlarınla, kardeşlerinle de para ile ilgili bazı mevzular gündemine gelebilir. Gayrimenkul konularıyla, evinle ilgili de aklını ve gündemini meşgul eden durumlar olabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde parasal konularla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin ve rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle sağlığından, işinden, evcil hayvanlarından ve günlük işlerinden etki alıyorsun. Aile bireylerinin, kardeşlerinin sağlığıyla ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Evle, gayrimenkul konularıyla ilgili de bir gündemin olabilir. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile sağlığın veya yakın çevrenin sağlığıyla ilgili geçmişteki bir konu tekrar gündemine taşınabilir. İşinle, gayrimenkul konularıyla ilgili de geri planda bazı düşüncelerin ve kararların olabilir. Kardeşinle geçmişteki bazı konuları tekrar görüşüp konuşabilirsiniz. Aynı zamanda arkandan konuşulan şeylerin ortaya çıkması, kulağına gelmesi de mümkün. Rüya akışın yoğun olabilir. Sevgiyle kal.


7 Ocak Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Sevgili Balık, bir Dolunay gününden merhaba. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle aşk hayatından, çocuklarından, sosyal ilişkilerinden ve sosyal hayatından etki alıyorsun. Aşk hayatınla veya sosyal ilişkilerinle ilgili bazı haberler alabilir, sürpriz konuşmalar yapabilirsin. İletişiminin, haberleşmelerinin, konuşmalarının, görüşmelerinin hızlı akacağı bir gün. Çocuklarının eğitimi ile ilgili de bazı beklenmedik durumlar gelişebilir. Öğleden sonraki saatlerde ise çocuklarınla ve aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Saat 16.00’da gerçekleşecek olan Merkür/Güneş kavuşumu ile eski tanıdıklarından, eski dostlarından veyahut eski birlikteliklerinden haber alabilirsin. Sosyal çevrenden insanlarla, arkadaşlarınla geçmişteki bir konuyu tekrar ele alabilirsiniz. Sevgiyle kal.



Kaynak: onedio.com
Bade ve ESinti bunu beğendiler.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:28.