IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç7Beğeni
  • 3 Post By Merve
  • 2 Post By Ada
  • 1 Post By Hate
  • 1 Post By Bade

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2022, 15:48   #1
Standart 28.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde iletişim, seyahat ve ticaret açısından destekleyici etkilerle güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında yakın çevrenden sürpriz haberler alabilirsin. Gün genelinde sosyal hayatın, ilişkilerin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun ve aktif olabilir. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, onların desteğini görebilirsin. Bazı Balıklar için sosyal çevreleri aracılığıyla yeni tanışmalar da gündeme gelebilir. Gece saatlerinde ise yaratıcılığın, ilhamın yüksek olacaktır. Yaratıcılık gerektiren işlerle saatlerini değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde maddi konular ve kazançların açısından güzel etkilerle güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında ailenle aranda para alışverişleri olabilir veyahut ailen kendini iyi ve değerli hissetmeni sağlayabilir. Gün genelinde geri planda yürüttüğün işlerden kazanç sağlayabilir ve sonuç alabilirsin. İlişkilerin ve maddi konular açısından şanslı etkilerin var. Gizli yürüttüğün ilişkilerinden de fayda görebilirsin. Gece saatlerinde ise harcamalarına dikkat etmende fayda var. Yaratıcılığının ve sezgilerinin yüksek olacağı saatler olduğunu da söyleyelim. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde yoğun iletişim trafiğiyle güne başlayabilirsin. Günün ilk yarısında çocuğunun eğitimi ile ilgili ya da partnerinle ilgili sürpriz bir haber alabilirsin veyahut yakın çevrenle görüşebilirsin. Gün geneli ise sosyal hayatın, yakın çevrenle ilişkilerin, sevgi paylaşımın ve ticari işlerin açısından son derece uygun ve destekleyici. Gece saatlerinde de bir miktar dalgınlık seni ele geçirebilir. Ancak yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır. Rüyaların da bu gece etkili olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı veya senin sağlığın açısından destekleyici etkiler altında güne başlıyorsun. Evinle, ailenle ilgilenebilirsin. Günün ilk yarısında evle, ailenle veya işinle ilgili bazı sürpriz gelişmeler olabilir. Gün genelinde parasal konularla, gelirlerinle, kazançlarınla ilgili şanslı etkilerin var. Ailenden maddi destek görebilirsin veyahut aile içinde kendini iyi ve değerli hissetmen mümkün. Gece saatlerinde ise sezgilerin, yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde ikili ilişkilerin ve aşk hayatın açısından şanslı etkilerle güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında partnerinle ilişkinde bazı güzel sürprizler olabilir. Gün genelinde ise partnerinle iletişimin yoğun olabilir. Aynı zamanda yakın çevrenle de bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Sosyal hayatın ve aşk hayatın açısından güzel bir gün. Gece saatleri ise yaratıcılık gerektiren işler ve sanatsal aktiviteler için ideal bir zaman dilimi, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde işinle ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ilgili bazı sürpriz haberler alabilirsin veyahut maddi konularla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Gün genelinde aile bireyleriyle görüşebilir, konuşabilir, haberleşebilirsin. Aile içi ilişkilerin ve aile bireylerinin sağlığı açısından olumlu etkiler altında olacaksın. Gece saatlerinde ise sezgilerin, yaratıcılığın ve maneviyatın yüksek olacaktır. Ruhsal çalışmalar ve meditasyon açısından değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde işinle veya sağlığınla alakalı destekleyici etkilerle güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında kariyerinle ilgili bazı sürpriz, güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda, gün genelinde maddi konularla alakalı da şanslı etkiler var. Bankalarla, kredilerle, miras ve nafaka konularıyla, eşin veya ailenin gelirleriyle alakalı bazı olumlu gündemlerinin olması mümkün. İşin için gerekli finansal desteği sağlayabilirsin. Gece saatlerinde ise sezgilerin, yaratıcılığın yüksek olacaktır, sanatsal işlerle değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;



Sevgili Boğa, sabah saatlerinde ikili ilişkilerin, arkadaşlarınla ve sosyal çevrenle olan ilişkilerin açısından destekleyici etkilerle güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında arkadaşlarınla iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir veya sürpriz haberler alabilirsin. Aynı zamanda uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla görüşebilir, konuşabilirsin. Yalnız bir Boğa isen de gün genelinde, sosyal mecralar üzerinden yeni karşılaşmalar yaşaman da olası. Gece saatlerinde ise çevrendeki insanlardan yardım ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde, yoğun rüyaların etkisiyle güne başlayabilirsin. Maddi konularla veya sağlığınla ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Gün içinde bazı sürpriz para girişlerin olabilir. Veyahut kendini iyi ve değerli hissedebileceğin durumlar gelişebilir. Özellikle ikili ilişkilerinde bazı iyileşmeler olabilir, yeni karşılaşmalar ve tanışmalar da yaşayabilirsin. Gerek ilişkiler, gerek maddi konular gerekse sağlığın açısından destekleyici ve iyi bir gün senin için. Gece saatlerinde sezgilerin, yaratıcılığın, maneviyatın çok yüksek olacaktır. Sevgiyle kal.





Kaynak: onedio.com
Ada, Hate ve Bade bunu beğendiler.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 28 Aralık 2022, 16:45   #2
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde işinle veya sağlığınla alakalı destekleyici etkilerle güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında kariyerinle ilgili bazı sürpriz, güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda, gün genelinde maddi konularla alakalı da şanslı etkiler var. Bankalarla, kredilerle, miras ve nafaka konularıyla, eşin veya ailenin gelirleriyle alakalı bazı olumlu gündemlerinin olması mümkün. İşin için gerekli finansal desteği sağlayabilirsin. Gece saatlerinde ise sezgilerin, yaratıcılığın yüksek olacaktır, sanatsal işlerle değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal

Yeni yılda gelsin paralar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine sağlık gülüm

Hate ve Merve bunu beğendiler.
 
Alt 28 Aralık 2022, 17:17   #3
IRC Operator
Hate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde, yoğun rüyaların etkisiyle güne başlayabilirsin. Maddi konularla veya sağlığınla ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Gün içinde bazı sürpriz para girişlerin olabilir. Veyahut kendini iyi ve değerli hissedebileceğin durumlar gelişebilir. Özellikle ikili ilişkilerinde bazı iyileşmeler olabilir, yeni karşılaşmalar ve tanışmalar da yaşayabilirsin. Gerek ilişkiler, gerek maddi konular gerekse sağlığın açısından destekleyici ve iyi bir gün senin için. Gece saatlerinde sezgilerin, yaratıcılığın, maneviyatın çok yüksek olacaktır. Sevgiyle kal.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim...

Maddiyat önemli elbette ama maneviyatı daha çok benimserim...

Merve bunu beğendi.
________________

..ve bağırdı annem tam kapıdan çıkarken;
"Yüreğini ört. İnsanlar soğuk, üşürsün.."
 
Alt 28 Aralık 2022, 17:46   #4
Editör
Bade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde iletişim, seyahat ve ticaret açısından destekleyici etkilerle güne başlıyorsun. Günün ilk yarısında yakın çevrenden sürpriz haberler alabilirsin. Gün genelinde sosyal hayatın, ilişkilerin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun ve aktif olabilir. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, onların desteğini görebilirsin. Bazı Balıklar için sosyal çevreleri aracılığıyla yeni tanışmalar da gündeme gelebilir. Gece saatlerinde ise yaratıcılığın, ilhamın yüksek olacaktır. Yaratıcılık gerektiren işlerle saatlerini değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal



Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merve bunu beğendi.
________________

İnsanı eksilten kaybedişleri değil; zannedişleridir.....
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:15.