IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2022, 00:02   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 27.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağın daha geri plandaki konularda, iç dünyanda, psikolojik ve fiziksel sağlığında olacaktır. Sağlık kontrollerini yaptırabilir, geri plandaki işlerinle ilgilenebilirsin. Bazı psikolojik sorgulamaların, iç dünyanda çözümlemeye çalıştığın konular olabilir. İlişkilerinle ve ortaklıklarınla ilgili bazı pürüzler, yanılgılar, kafa karışıklıkların söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde, önem verdiğin kişilerle görüşebilir, konuşabilirsin. Aynı zamanda duyguların ve mantığın arasında dengeyi kurabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın odağında olacak. Duygusal olarak hassasiyetlerinin olabileceği bir gün. Arkadaşlarınla görüşebilir, iletişim kurabilir ve onların desteğini görebilirsin. Aynı zamanda bazı arkadaşlarının psikolojik veya fiziksel sağlığıyla da ilgilenmen gerekebilir. Akşam saatlerinde, uzakta yaşayan tanıdıklarınla, yakınlarınla görüşüp onlardan haber alabilirsin. Duyguların ve mantığının arasında uyum yakalayabileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün işin, kariyerin, sorumlulukların ve toplumsal statün odağında olacak. İş yoğunluğunun fazla olduğu ve toplum önünde görünürlüğünün artacağı bir gün olabilir senin için. Aynı zamanda iş ortaklıkların veya ilişkilerinle, evliliğinle ilgili bazı belirsizliklerin, hayal kırıklıkların, yanılgıların, kafa karışıklıkların söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla veya maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmeleri yapman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün uzak şehirlerdeki yakınlar, seyahat, eğitim, yurtdışı, yayıncılık ve hukuksal konular odağında olacak. Uzak şehirlerde yaşayan yakınlarınla konuşabilir, görüşebilir ve haberleşebilirsin. Seyahat planları yapman da mümkün. Aynı zamanda, ilişkilerindeki veya evliliğindeki bazı belirsizlikler, hayal kırıklıkları, kafa karışıklıkları zihnini biraz meşgul edebilir. İlişkilerine biraz daha gerçekçi bakman daha sağlıklı olur. Akşam saatlerinde ise önem verdiğin biriyle görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün maddi konular, ödemeler, bankalar, psikolojik ve fiziksel sağlığın odağında olacaktır. Gün genelinde parayla, gelirlerinle ve ödemelerinle ilgili bazı hesaplar yapabilirsin. Mirasla, nafakayla, ailenin işi veya parası ile ilgili de birtakım konular önüne gelebilir. Aynı zamanda ilişkilerinle ilgili de iç dünyanda bazı sorgulamalar yapabilirsin. Evliliğinde veya ilişkilerinde bazı belirsizlikler, kaotik durumlar, kafa karışıklıkların söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise işinle, maddi konularla veya sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Duygularının ve mantığının arasında uyum yakalayabileceğin bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün ikili ilişkilerin, evliliğin, aşk hayatın, ortaklıkların ve iş birliklerin odağında olacak. İlişkin ve ortaklıklarınla ilgili kafa karışıklıkların, sorgulamaların veyahut gerçekçi olmayan hayallerin, beklentilerin olabilir. Görüşmelerinin, iletişiminin yoğun olabileceği bir gün senin için. Akşam saatlerinde ise partnerinle görüşebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Yeni tanışmalar için de uygun bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sağlığın, işin, günlük işlerin ve sorumlulukların odağında olacak. Günlük koşturmacan ve işlerin yoğun olabilir. İşinle veya sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Bir taraftan da işinle, ortaklıklarınla ilgili bir takım belirsizlikler, netleşmeyen durumlar da olabilir veyahut sağlığınla ilgili kaygıların açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle görüşebilir, konuşabilir ve haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın odağında olacaktır. Gün içinde partnerinle görüşebilir, sosyalleşebilirsin. İletişiminin ve görüşmelerinin de yoğun olabileceği bir gün. Aşk hayatın ve ilişkilerinde alakalı netleşmeyen durumlar, kafa karışıklıkların, belirsizlikler ve kararsızlıkların söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, yakın çevrenden birileri ile görüşüp buluşman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün ailen, evin ve gayrimenkul konuların odağında olacaktır. Aile bireyleriyle görüşebilir, evinle ilgilenebilir veyahut gayrimenkul konuları ile ilgili bazı işlerini halledebilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığıyla veya evinle, gayrimenkul konuları ile ilgili veya evliliğinle ilgili bazı kafa karışıklıkların, netleşmeyen durumlar, belirsizlikler ve sorgulamaların olabilir. Akşam saatlerinde ise eşinle veya ailenle maddi konularla ilgili görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün kardeşlerin, yakın çevren, dostların, eğitimin, çocuğunun eğitimi, seyahatlerin, iletişimin ve ticaret konuların odağında olacaktır. Gün içinde iletişim trafiğin yoğun olabilir. Yakın çevrenle görüşmelerin, konuşmaların hızlı olabilir ve sık sık haber alabilirsin. Aynı zamanda yakın akrabalarının, dostlarının veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı belirsizlikler, netleşmeyen durumlar ve kafa karışıklıkların olabilir. Akşam saatlerinde ise bazı görüşmeler yapabilirsin veyahut bazı yakınlarından haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gelirlerin, kazançların, maddi konuların ve öz değer algın odağında olacak. Gün içinde parasal konularla ilgili bazı hesaplar yapabilirsin. Alacakların ve ödemelerinle ilgili planlamalar yapabilirsin. Aynı zamanda öz değer algınla ilgili de bazı sorgulamaların olabilir. Maddi konularla ilgili veyahut ilişkilerinle, evliliğinle ilgili bazı kafa karışıklıkların, belirsizliklerin, netleştiremediğin durumlar ve kararsızlıkların kafanı kurcalayabilir. Akşam saatlerinde ise psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün, kendine dönük olabileceğin bir gün. Kendinle, sağlığınla, bedeninle ve dış görünüşünle ilgilenebilirsin. Aynı zamanda ilişkilerin, ortaklıkların veyahut evliliğinle ilgili kafanı kurcalayan durumlar, belirsizlikler, kafa karışıklıkları ve kaygıların olabilir. İlişkinde yanılgılar veya hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsin. Bu da seni psikolojik olarak biraz zorlamış olabilir. Kendine biraz zaman ver. Önümüzdeki günlerde bu sis perdesi kalkacak ve önünü görebileceksin. Akşam saatlerinde ise bir arkadaşınla veya sosyal çevrendeki kişilerle görüşebilirsin. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:37.