IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2022, 00:02   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 26.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için sosyal çevren ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde sosyal çevrenden kişilerle para alışverişlerin olabilir. Sürpriz para çıkışların da olabilir, harcamalarına dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Aynı zamanda sosyal ilişkilerinde öz değerini sorgulayabileceğin durumlar da söz konusu. Akşam saatlerinde ise yalnız kalma isteğin olabilir. Arkadaşlarına karşı biraz mesafeli olman mümkün. Sorumlulukların biraz ağır gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için işin, sorumlulukların ve toplumsal statün öne çıkıyor. Öğle saatlerinde işinle ilgili bazı beklenmedik durumlarla karşılaşman mümkün. Tepkisel yaklaşımların da olabilir. Akşam saatlerinde ise sorumlulukların biraz ağır gelebilir. Yapman gereken işleri yapabilir, biraz sorumluluklarına odaklanabilirsin. Duygusal olarak mesafeli yaklaşımlar sergileyebilirsin. İşinle ilgili bazı engellerle karşılaşman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için yayıncılık, seyahat, hukuksal konular ve eğitim konuları öne çıkıyor. Öğle saatlerinde beklenmedik durumlara açık etkiler altında olabilirsin. Sağlığınla, yayıncılık veya hukuki konularla ilgili bazı sürpriz gelişmeler olabilir. İşler çok da planladığın gibi gitmeyebilir. Tepkisel yaklaşımlara da dikkat etmen iyi olur. Akşam saatlerinde ise bir miktar karamsar olabilirsin. Bazı gecikmelerle karşılaşman ve durumlara daha gerçekçi yaklaşman da mümkün. Bugün geç saatlere kadar çalışabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için maddi konular ve sağlık konuları ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla veya bir arkadaşınla ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Sosyal çevrenden biri ile sürtüşme yaşaman mümkün. Arkadaşınla para alışverişi de yapabilirsin. Duygusal çıkışlara, ani parlamalara müsait bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde ise sağlığına ve finansal konulara dikkat etmende fayda var. İskelet sistemi ve diş ile ilgili rahatsızlıklara da açık etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için ikili ilişkiler ve evliliğin ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde diğer insanlarla ilişkilerinde, partnerinle ilişkinde bazı pürüzler ve gerginlikler yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise ilişkilerinde mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilir, uzaklaşmalar veya karamsarlıklar yaşayabilirsin. Yalnız kalma isteğin yoğun olabilir. Gecikmelere ve engellere müsait etkiler var. Bugün ilişkilerini çok da zorlamamanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için işin, sağlığın ve sorumlulukların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde işinle veya sağlığınla ilgili bazı streslerin olabilir. Uzaklarda yaşayan yakınlarınla ve onların sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise psikolojik veya fiziksel sağlığına dikkat etmeni öneririm. Karamsarlığa kapılmamaya, kaygılarını ve endişelerini kontrol altına almaya çalışırsan iyi olur. Aynı zamanda iskelet sistemin ve diş sağlığın açısından da hassasiyetlerin olabilir. Bunların dışında, ertelediğin sorumluluklarını halletmek için iyi bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın öne çıkıyor. Öğle saatlerinde çocuğunun sağlığı ile ilgili veya partnerinle ilişkinde bazı streslerin olabilir. Ani gelişen durumlara açık etkiler var. Partnerinle ilişkinde de ani çıkışlara, agresif yaklaşımlara dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde ise biraz ciddi ve karamsar yaklaşımların olabilir. Üzerinde sorumluluklarının baskısını hissetmen mümkün. Çocuğunla veya partnerinle ilgili sorumluluk alman gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için ailen, evin ve gayrimenkul konuların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde aile bireyleriyle ilişkilerinde veyahut partnerinle ilişkinde bazı streslerin ve gerginliklerin olabilir. İletişiminde ani parlamalara ve duygusal çıkışlara dikkat etmeni öneririm. Akşam saatlerinde ise ailenle ilgili sorumluluk alman gerekebilir. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili veya evinle, gayrimenkul konuları ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Karamsarlıktan ve depresif ruh halinden uzak durursan iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için yakın çevre, kardeşler, dostlar, ticaret, iletişim, seyahat ve eğitim konuları öne çıkıyor. Öğle saatlerinde yakın çevrenden birinin sağlığıyla veya ticari işlerinle ilgili bazı streslerin olabilir. İletişiminde ani çıkışlara ve agresif davranışlara dikkat edersen iyi olur. Solunum yolları hassasiyetlerine de açık etkiler var. Akşam saatlerinde ise iletişim problemleri yaşaman veya karamsarlıklara kapılman mümkün. Seyahat, eğitim, iletişim ve ticari konularda gecikmeler ve engellerle de karşılaşabilirsin. Yakın çevrenden birinin sorumluluğunu da alman gerekebilir. Elektronik aletlerine dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için maddiyat ve sağlık konuları öne çıkıyor. Öğle saatlerinde çocuğunun sağlığı veya masrafları ile ilgili bazı streslerin olabilir. Çocuğunla veya partnerinle ilişkinde gerginliklere, ani çıkışlara dikkat etmen gerekebilir. Beklenmedik para çıkışların veya öz değerinle ilgili sorgulamaların da olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili bazı endişelerin ve karamsarlıkların açığa çıkabilir. Sağlığınla ilgili hassasiyetlere de açık bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün daha kendine dönük olabilirsin. Kendin, isteklerin ve bedenin ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde aile bireyleriyle ilgili, evinle, gayrimenkul konularınla ile ilgili bazı streslerin olabilir. Tepkiselliğe ve gerginliklere müsait etkiler var. Akşam saatlerinde ise iş yoğunluğun fazla olabilir. Bazı gecikme veya engellerle karşılaşabilir veyahut depresif hissedebilirsin. Kendinle veyaengellerle karşılaşabilir veyahut depresif hissedebilirsin. Kendinle veya ilişkilerinle ilgili gerçekçi kararlar alman gerekebilir. Sorumluluklarını gözden geçirebileceğin bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için iç dünyan, psikolojik ve fiziksel sağlığın ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde, yakın çevrenin sağlığı ile ilgili veya kendi sağlığın ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Solunum yolları hassasiyetlerine veya gerginliklere dikkat etmende fayda var. İletişimde fevri çıkışların, ani duygusal tepkilerin olabilir. Akşam saatlerinde ise evham, endişe ve depresif ruh haline açık etkiler var. Biraz rahatlamanı sağlayacak şeylere yönelebilirsin. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:01.