IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2022, 00:04   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 24.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, günün ilk yarısında kazançlarınla, maddi konularla ilgili ve de öz değer algınla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksın. Sosyal ilişkilerin hız kazanabilir; görüşmelerin, konuşmaların, iletişimin yoğun olabilir. Sosyal çevren içinde, ilişkilerinde kendini değerli hissedebilirsin. Günün ikinci yarısında ise iletişim odaklı olacaksın. Yakın çevrenle görüşebilir, haberleşebilirsin. Bir dostunun ya da kardeşinin sağlığı ile ilgili de haber alabilirsin. Genel olarak kendini iyi hissedebileceğin bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, günün ilk yarısı boyunca uzakta yaşayan tanıdıklarınla, yayıncılıkla, seyahatle veya eğitimle ilgili sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Beklenmedik güzel haberler alabilirsin. Günün ikinci yarısı ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla, sosyal çevrenle, kardeşlerinle görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olacaktır. Yeni bir seyahat veya eğitim planlayabilirsin. Sosyal çevren aracılığı ile yeni tanışmalar da yaşaman mümkün. Güzel, keyifli bir gün senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında maddiyat ve sağlık konuları yer alıyor. Günün ilk yarısında parayla veya sağlığınla ilgili bazı sürpriz gelişmeler olabilir. Beklediğin, alacağın paralar varsa gelebilir. Partnerinin veya yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında ise iletişimini artıyor ve yakınlarınla, ailenle, kardeşlerinle sağlık veya maddi konularla ilgili görüşmeler yapmak zorunda kalıyorsun. Kariyerinle, işinle ve sözleşmelerle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Anlaşmalar ve ortaklıklar açısından şanslı bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Günün ilk yarısında sosyal çevrenle, arkadaşlarınla sürpriz programlar yapabilirsin veyahut bir arkadaşından haber alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise iletişimin, ilişkilerin, görüşmelerin hızlanıyor. Partnerinle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle bir arada olacağın bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Yalnız bir Yengeçsen de yeni tanışmalara, karşılaşmalara müsait bir gün. Uzaktaki yakınlarınla, dostlarınla görüşüp haber alabilir veyahut seyahat planları yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, sağlığın, evcil hayvanların ve günlük işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ilgili sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Hızlı bir program yapman da mümkün. Günün devamında ise parasal konularla ilgili görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Sosyal hayatın da hareketlenebilir. Sağlığınla ilgili de görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise maddi konularla veya sağlığınla ilgili bazı yeni kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Günün ilk yarısında hukuksal konular, yayıncılık veya çocuklarının eğitimi ile ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Partnerinle ani seyahat kararları da alabilirsiniz. Gün genelinde bazı Başaklar için aşk hayatıyla ilgili sürpriz gelişmeler ve yeni karşılaşmalar da gündeme gelebilir. Ayrıca partnerinle yeni kararlar alman mümkün görünüyor. Sosyal hayatının ve eğlence hayatının yoğun olacağı, keyifli bir gün olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında ailenle veya parasal konularla ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşaman mümkün. Senin veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise ailenle, kardeşlerinle, yakınlarınla görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olabilir. İşinle alakalı da yeni bir karar veya haber alabilirsin. Veyahut senin sağlığınla ya da kardeşinin sağlığıyla ilgili bir durum, gelişme de söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında yakın çevren, dostların, kardeşlerin, eğitim hayatın, iletişim becerilerin, seyahat planlan ve ticaret girişimlerin yer alıyor. Sosyal hayatının çok hareketli olacağı bir gün senin için. Görüşmelerin, konuşmaların, planların yoğun olabilir. Günün ilk yarısında sürpriz bir ticari anlaşma yapabilir veyahut partnerinle buluşmalar ayarlayabilirsin. Gün genelinde aşk hayatın, seyahatlerin ve ticari işlerinden para kazanma açısından son derece destekleyici, değerlendirebiliriz. Aşk hayatınla ilgili bazı yeni kararlar alman da mümkün. Yalnız bir Akrepsen de sosyal çevren aracılığıyla yeni biri ile tanışabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında gelirlerin, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Özellikle günün ilk yarısı para girişlerin yoğun olabilir. Gün içinde aile bireyleriyle, kardeşlerinle görüşebilir veyahut onlardan bazı haberler alabilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin söz konusu olabilir. Yakın çevrenle iletişiminin ve sosyal hayatının aktif olabileceği bugün, gruplar içerisinde kendini değerli hissedebilirsin. Gün genelinde ise gayrimenkulle, evinle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün ilişkilerin, kardeşlerin, dış görünüşün ve çocuğun odağında olacak. Günün ilk yarısında çocuğunun eğitimiyle veya aşk hayatınla ilgili güzel bir gelişme olabilir. Gün içinde de dış görünüşünle ilgilenebilir, estetik ve bakım işleri yaptırabilirsin. Aynı zamanda, ortaklıklar ve sözleşmeler ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Seyahat planları, kardeşinin sağlığı, çocuğunun eğitimi ile ilgili konular ve kararlar da gündeminde olacaktır. İletişiminin, görüşmelerinin, konuşmalarının yoğun olabileceği bir gün senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sağlık konuları, geri planda yürüttüğün işler ve iç dünyan yer alıyor. Günün ilk yarısında aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bir gelişme söz konusu olabilir. Gün genelinde parasal konularla veya yakınlarının sağlığıyla ilgili güzel haberler veya kararlar alabilirsin. Veyahut kendi sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapıp kararlar alabilirsin. Geri plandaki de düşüncelerin yoğun olacaktır. Kendi içinde, ilişkilerinle veya maddi konularla ilgili düşüncelerin ve kararların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. İletişiminin, görüşmelerinin, sosyal hayatının çok aktif ve hareketli olabileceği bir gün senin için. Günün ilk yarısında kardeşinden veya bir yakınından haber alabilirsin, görüşebilirsiniz. Gün genelinde ise yakın çevrene, dostlarına, kardeşlerine zaman ayırabilir, bazı ortaklıklar ve iş birlikleri yapabilirsin. Özel ilişkilerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni tanışmalar ve yeni ilişkilere müsait bir gün. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:15.