IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2022, 00:04   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 23.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ayı, senin kariyer alanına etki ediyor. Öncelikle bugünlerde solunum yolları rahatsızlıklarına, trafiğe, sakarlıklara ve iletişime dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda kariyerin, işin ve sorumluluklarınla ilgili bazı yenilikler gündeme gelebilir. Toplum önünde görünür olduğun bir dönemden geçiyorsun ve hayatının bazı noktalarında yenilikler yapma ihtiyacı duyabilirsin. Bu Yeni Ay’la birlikte kazançlarınla, maddi konularınla ilgili hızlı ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda hızlı başlayan ilişkilere de müsait bir etki var. Kariyerin, gayrimenkul konuları, maddi konular ve ilişkilerinde alakalı yeni kararlar alman, görüşmeler yapman da mümkün. Fakat bugünlerde eleştiriye, karamsarlığa, abartıya ve yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay’ı sana yayıncılıkla, eğitimle, seyahatle, uzakta yaşayan yakınlarınla ve hukuksal konularla ilgili bazı gündemler ve yenilikler getirebilir. Bunun yanında, sağlıkla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda uzakta yaşayan tanıdıklarının, yakınlarının sağlıkları ile ilgili de bazı haberler alabilirsin. Ruhsal olarak biraz karamsarlığa müsait etkiler var senin için; mümkün olduğu kadar moralini ve enerjini yüksek tutmaya çalış. Dolunayla birlikte sosyal medya aracılığı ile yeni tanışmalar, karşılaşmalar yaşaman mümkün. Sürpriz ilişkiler, sürpriz karşılaşmalar yaşanabilir. Birlikteliği olan bir Boğa isen de sizler için ani seyahat planları gündeme gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay’ı sana finansal konularla veya sağlıkla ilgili bir gündem verebilir. Para ile ilgili çözmeye çalıştığın konulardan hızlı sonuç alabilirsin ve para girişlerin olabilir. Bankalar, vergiler, nafaka ve miras konuları ile ilgilenebilirsin. Psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili de yeni kararların olabilir. Fakat bu süreçte umutsuzluğa kapılmamaya, özellikle sosyal çevrene karşı katı, yargılayıcı ve karamsar olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay’ın sana; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık alanında etki edeceğini söyleyebilirim. Diğer insanlarla ilişkilerin hayatında ön plana çıkıyor. Aşk ilişkilerinin ve sosyal ilişkilerinin, senin için oldukça önemli olacağı bir döneme giriyorsun. Yalnız olan bir yengeçsen, sürpriz ilişkilere başlayabilirsin. Hızlı başlangıçlar sürpriz aşklar yaşayabilirsin. Bunun yanında sosyal ilişkilerin de hareketli olacak. Arkadaşlarınla sürpriz planlar yapabilir keyifli vakit geçirebilirsiniz. Fakat ikili ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya, ön yargılı davranmamaya ve eleştirinin dozunu ayarlamaya özen göstermelisin. Kontrolcü ve otoriter davranışlarına dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay'ı sana; işin, sorumlulukların, psikolojik ve fiziksel sağlığın ve günlük işlerin ile ilgili bazı yenilikler ve yeni kararlar getirebilir. Psikolojik yorgunluğunu, varsa fiziksel rahatsızlıklarını, seni geriye çeken koşullarını bırakmak ve yenilenmek için gerekli enerjiyi ve cesareti kendinde bulabilirsin. Bunun yanısıra, işinden ve kariyerinden, kazanç artışların veya sürpriz para girişlerin olabilir. İşin ve kariyerinle ilgili; gerçekçi, sağlam kararlar alman ve bunlardan kazanç sağlaman da mümkün. Günlük yaşamını, dış görünüşünü yeniden düzenlemek için planlar yapabilirsin. Fakat bunları yaparken kendini ve dış dünyayı eleştirmemeye, yargılayıcı, suçlayıcı tavırlara, abartıya ve gereksiz karamsarlıktan kaçınmaya dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay'ı sana; aşk hayatın, çocukların, çocuklarının eğitimi, çocuklarının hukuki davaları ve yaratıcılık gerektiren işler ile ilgili bir yenilik, yeni bir karar veya durum getirebilir. Yalnız bir Başaksan, yeni tanışmalar, yeni karşılaşmalar ve yeni bir aşk için şanslı günlerinde olduğunu söylenilirim. Hızlı başlayan ilişkilerin olabilir. Bazıları için ise, ilişkilerinde bir takım krizler yaşanması mümkün. Eleştirilere, yargılayıcı tavırlara ve karamsarlıklara bir süre ara vermen gerekebilir. Çocuklarınla ilgili durumlar seni meşgul edebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay'ı sana; ailenle ilgili, evinle ilgili, gayrimenkul konuları ile ilgili bir gündem getirecek. Yeni kararların, yeni haberlerin olabilir. Bazı Teraziler için, gayrimenkul yatırımı, bazıları için ise miras konuları gündeme gelebilir. Ailenle görüşmelerin, konuşmaların veya para ilişkilerin de bu dönem yoğun olabilir. Ailenle ilişkilerinden veya gayrimenkul konularından kazanç elde edebilirsin. Hukuksal konularla ilgili de bazı gelişmelerin olabilir. Fakat karamsarlığa, umutsuzluğa, yargıya, abartıya ve eleştiriye dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay'ı sana; ticari işler, iletişim, seyahat, ikili ilişkiler, işbirlikleri, eğitim yakın çevren ve yakın dostların ile ilgili bazı gelişmeler verebilir. Ticari işlerinle ilgili, medya ve yayıncılık ile ilgili veya ortaklıklarınla ilgili hızlı ve ani kararlar vermen, güzel gelişmeler anlaşmalar yapman mümkün. İlişkilerinle ilgili de bazı sürpriz ve güzel gelişmeler olabilir. İş yoğunluğunun, koşturmacalarının ve seyahatlerinin fazla olabileceği bir dönemdesin. Fakat iletişimde önyargılara, yargılayıcı tutumlara, söylemlere, karamsarlıklara ve eleştirinin dozuna dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay'ı sana; maddi konularla ilgili, gelirlerin, kazançların,sağlığınla ve öz değer algınla ilgili bir gündem verebilir. Bir taraftan aşk ilişkin, ikili ilişkilerin de odağında olacaktır. İşinden sürpriz kazançlar elde edebilirsin ve para girişlerin olabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde iyileşmeler, olan sorunları onarmak ve öz değer algını güçlendirmek adına da bazı kararların olabilir. Gerçekçi kararlar almak ve adımlar atmak adına destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat yargılayıcı tutumlara, söylemlere, karamsarlıklara ve eleştirinin dozuna dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay gününden merhaba. Oğlak Yeni Ay'ı sana; kendinle ilgili, belki dış görünüşünle ilgili, belki ilişkilerinle ilgili; yenilikler, yeni kararlar getirebilir. Çocuklarınla alakalı veya aşk hayatınla alakalı hızlı, sürprizli gelişmeler olabilir. Yalnız bir oğlaksan; sürpriz karşılaşmalar, tanışmalar yaşaman mümkün. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığıyla veya senin sağlığınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Fakat ilişkilerinde, yargılayıcı tutumlara, söylemlere, karamsarlıklara ve eleştirinin dozuna dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay'ı sana; sağlık, geri plandaki konular, iç dünyan ile ilgili bazı gündemler verebilir. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığı veya çocuğunun sağlığı ile ilgili de gelişmeler, iyileşmeler olabilir. Gayrimenkul ile ilgili veya para ile ilgili geri planda yürüttüğün bazı işlerden sürpriz kazançlar sağlayabilirsin. Partnerinle ilişkinde de bazı süregelen iletişim problemlerini veya bazı sorunları onarmak için, yeni kararlar alabilirsin. Fakat ilişkilerinde, yargılayıcı tutumlara, söylemlere, karamsarlıklara ve eleştirinin dozuna dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Oğlak Yeni Ay'ı sana; sosyal ilişkilerinle alakalı, yakın çevrenle ve arkadaşlarınla alakalı bazı gündemler verebilir. İletişiminin, görüşmelerinin, konuşmalarının yoğun ve hızlı akabileceği birkaç günün olacak. Yeni sosyal çevrelere girebilir veya arkadaşlarınla ilgili sosyal hayatınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Yalnız bir Balıksan, yeni tanışmalara açık günlerindesin. Yeni ticari anlaşmalar yapmak için de destekleyici etkilerin ben var. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de bazı gelişmeler olabilir. Fakat ilişkilerinde, yargılayıcı tutumlara, söylemlere, karamsarlıklara ve eleştirinin dozuna dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:07.