IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2022, 00:27   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 18.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için ikili ilişkilerin öne çıkıyor. Gün içinde sosyalleşebilir, arkadaşlarınla görüşüp onların desteğini görebilirsin. Yalnız bir Koçsan yeni tanışmalar, karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Sosyal hayatının aktif olacağı bir gün. Bir taraftan gün içinde duygusal hassasiyetlerin de yoğun olabilir. Akşam saatlerinde mantığın ve duyguların arasında uyum olacaktır. Fakat gece saatlerinde, ilişkilerinle ilgili bir şeyleri kafana takma ihtimalin var. Erken uyumaya çalışmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için işin, sorumlulukların ve sağlığın öne çıkıyor. Gün içinde, işlerini halletmek için gerekli disiplini sağlayabilirsin. Kariyerin ve işin açısından destekleyici etkiler var. Sağlığınla ilgili de önemli kararlar verebilir, görüşmeler yapabilirsin. Fakat akşamüstü civarı odağın biraz dağılabilir. Sosyalleşmek ve sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise seni mental olarak yorabilecek sert etkiler var. Kafana bir şeyleri takıp uykularını kaçırmamak için günü erken bitirmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün aşk hayatın ve çocukların senin için öne çıkıyor. Gün içinde partnerinle seyahat planları, yeni tanışmalar, ilişki başlangıçları veya çocuğunun eğitimi açısından destekleyici etkiler var, değerlendirebilirsin. Akşamüstü saatlerinde biraz duygusal hassasiyetlerin olabilir; alınganlık yapmamaya dikkat edersen iyi olur. Akşam ise ikili ilişkilerinde uyumu yakalayabilirsin. Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde gerek sağlığın açısından gerekse mental açıdan bir miktar sert etkiler var, kafana bir şeyleri takabilirsin. Günü erken kapaman iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün evinle ve ailenle ilgilenebilirsin. Gün içinde gayrimenkul yatırımı, miras ve nafaka konuları, ailenin parası veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir yandan da aile bireylerinle ilişkinde alınganlık yapabilir, fazla hassasiyet gösterebilirsin. Akşam saatlerinde ise aile içi ilişkilerinde uyumu yakalayabilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ikili ilişkilerini zorlayabilecek bir miktar gergin etkiler var. Geç saatlere kalmadan uyuyup günü bitirmen isabetli olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için yakın çevrenle ilişkilerin, iletişimin ön plana çıkıyor. Gün içinde, partnerinle ilişkini sağlamlaştırabilmek adına destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle, yakın dostlarınla görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Bir yandan da zihinsel olarak kafanı kurcalayan bir şeyler olabilir. Duygusal hassasiyetlerin ve kaygıların olabilir. Akşam saatlerinde ise aşk hayatında uyumu yakalayabilirsin; duyguların ve mantığın arasında dengeyi kurabilirsin. Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde kafana bir şeyleri takıp kendini yorabilirsin. Bu yüzden günü erken bitirmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için maddi konular ve işin ön plana çıkıyor. Gün içinde, işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Günlük işlerini düzenlemek için de gerekli disiplini sağlayabilirsin. Bir yandan da partnerinle veyahut diğer insanlarla ilişkilerinde duygusal hassasiyetlerin ön plana çıkabilir, alınganlık yapabilirsin. Akşam saatlerini ise evde, eşinle veya ailenle geçirebilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde, partnerinle veya çocuğunla ilgili bir konuyu kafana takabileceğin ve öz değerini sorgulayabileceğin etkiler var. Bu sebeple günü erken sonlandırmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için dış görünüşün ve ilişkilerin ön plana çıkıyor. Biraz kendinle ilgilenebilirsin. Gün içinde partnerinle veya çocuğunla görüşebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Aşk hayatın, sanatsal aktiviteler ve yaratıcılık gerektiren işler açısından destekleyici etkilerin var. Fakat bir yandan da sağlığın açısından veya psikolojik açıdan bazı hassasiyetlerin de olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde yakın dostlarınla iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların artabilir. Gece geç saatlerde ise bir miktar gergin etkiler var. Günü, geç saatlere kalmadan bitirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için sağlık konuları ön plana çıkıyor. Gün içinde, aile bireylerinin sağlığı veya kendi sağlığın ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda ailenle bir araya gelebilir, geri plandaki bazı konuları görüşebilirsiniz. Ev ve gayrimenkul konularıyla ilgili bazı işlerini de halledebilirsin. Bir yandan da aşk hayatında, partnerinle ilgili veya çocuğunun sağlığı ile ilgili geri planda bazı kaygıların açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde öz değer algın güçlenebilir, kendini iyi hissedebilirsin. Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde ise kafana bir şeyler takabileceğin, zihinsel olarak seni yorabilecek etkiler var. Uykularını kaçırmamak için günü erken bitirmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün sosyal çevren ve arkadaşların senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların artıyor. Bir yandan da evinle, ailenle ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde de sosyal ilişkiler açısından uyumlu etkilerin var. Önem verdiğin kişilerle görüşebilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise sağlığınla, parasal konularla ilgili veya bir arkadaşınla ilgili kafana bir şeyleri takman mümkün. Geç saatlere kalmadan uyuyup günü bitirmen iyi olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün enerjinin yüksek olabileceği, sosyal çevren tarafından daha görünür olacağın bir gün. Gün içinde, kariyerin, kazançların ve öz değer algın açısından destekleyici etkiler var. Bir yandan da yakın çevrenle, kardeşlerin veya dostlarınla alakalı bazı huzursuzlukların olabilir. İletişim konusunda veya elektronik eşyaların konusunda pürüzler yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise duyguların ve mantığın arasında dengeyi kurabilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ilişkilerinle veya işinle alakalı kafana bir şeyleri takabilirsin. Geç saatlere kalıp da uykularını kaçırmamaya dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için uzakta yaşayan yakınların ve seyahat konuların öne çıkıyor. Gün içinde, yurtdışında ya da uzak şehirlerde yaşayan yakınlarınla konuşabilir veyahut seyahat planları yapabilirsin. Eğitim veya hukuksal konularla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir taraftan da duygusal hassasiyetlerin ve alınganlıkların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla görüşüp sosyalleşebilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir miktar sert etkiler var. Sağlığınla ilgili hassasiyetlerinin olması veya kafana bir şeyleri takman mümkün. Gece geç saatlere kalmadan günü bitirmen daha iyi olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için finansal konular ve sağlık konuları ön plana çıkıyor. Gün içinde, psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda finansal konular ve ödemelerle ilgili de geri planda bazı düzenlemeler yapabilirsin. Bir taraftan da duygusal olarak hassasiyetlerin, alınganlıkların olabilir. Enerjin de biraz düşük olabilir. Akşam saatlerinde ise kariyerin açısından önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsin fakat gecenin geç saatlerinde, aşk hayatınla veya çocuğunla ilgili bazı şeyleri kafana takman mümkün. Günü erken bitirmen daha iyi olabilir. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:07.