IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2022, 00:16   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 14.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin, sağlığın, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Akşam saatlerinde işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Kalıcı ve sağlam ilişkiler kurmak için de uygun bir zaman dilimi. Gün genelinde kafa karışıklığı, dalgınlık, enerji düşüklüğü ve kararsızlık gibi durumlar yaşaman da mümkün. Bağışıklık sistemini güçlü tutmanda, temkinli olmanda fayda var. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın yer alıyor. Akşam saatlerinde aşk ve ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız bir Boğa isen yeni karşılaşmalar, tanışmalar yaşaman da mümkün. Gün genelinde sağlığın, finansal konuların ve sosyal çevrenle ilgili bazı karmaşalar, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. İrade zayıflığı, bağışıklık sistemi düşüklüğü ve maddi konularda karmaşalar yaşaman da mümkün. Dalgınlığa, yanılgılara açık etkiler var. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün genelinde ilişkinle, iş ortaklıklarınla, evliliğinle ve ilişkinle alakalı bazı kafa karışıklıkların, yanılgıların, kararsızlıkların, belirsizliklerin olabilir. İlişkilerinde irade göstermekte zorlanman da mümkün. Akşam saatlerinde ise ailenden maddi destek görebilirsin. Veyahut miras, nafaka konuları ile ilgili ailenle görüşebilirsin. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında kardeşler, yakın dostlar, iletişim, ticaret, seyahat ve eğitim konuları yer alıyor. Gün genelinde uzakta yaşayan yakınlarının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Veyahut senin sağlığınla, bağışık sisteminle, işinle ilgili bazı karmaşalar, kafa karışıklıkların, belirsizlikler olabilir. Enerjinin, motivasyonunun biraz düşük olması da mümkün. Akşam saatlerinde ise partnerinle, eşinle veya yakınlarınla görüşebilirsin. İletişimin yoğun, uyumlu ve güzel olacaktır. Yalnız bir Yengeç isen yeni karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında maddi kaynakların, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Gün genelinde aşk hayatınla ilgili bazı kafa karışıklıkların, karmaşa ve belirsizliklerin olabilir. Partnerinle ilişkinde irade göstermekte zorlanabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerinin olması mümkün. Akşam saatlerinde ise para girişlerin olabilir veyahut öz değer algın güçlenebilir. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Gün genelinde ikili ilişkilerinde, aile bireyleri ile ilişkilerinde bazı karmaşalar, kafa karışıklıkları ve belirsizlikler yaşanabilir. İkili ilişkilerinde irade koymakta zorlanabilirsin. Bir taraftan da yaratıcılığının ve maneviyatının yüksek olacağı bir gün, değerlendirebilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk ilişkileri açısından destekleyici etkilerin var. Partnerinle iyi vakit geçirebilirsin. Yalnız bir Başaksan yeni tanışmalara da açık etkiler altındasın. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konuların yer alıyor. Gün genelinde yakın çevrenle iletişiminde, senin sağlığın veya yakın çevrenin sağlığı ile ilgili bazı belirsizlikler, karışıklıklar, netleşmeyen durumlar olabilir. Dalgınlık, unutkanlık, kafa karışıklığı yaşaman da mümkün. Bir yandan da yaratıcılığın, ilhamın ve rüyaların yoğun olacaktır. Akşam saatlerinde ise aile içi ilişkilerin ve ailenin gelirleri açısından destekleyici etkilerin var. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal ilişkilerin, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Gün genelinde aşk hayatınla ilgili, çocuklarının sağlığı ile ilgili bazı belirsizlikler, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Yanılgılara açık bir etki var. Hem parasal konularda hem öz değer algında hem de partnerinle olan ilişkinde bazı sorgulamalar yapabilirsin. İrade göstermekte zorlanabileceğin bir gün. Aynı zamanda yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır, sanatsal işlerle değerlendirebilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın, iletişimin yoğun ve aktif olabilir. Yakın dostlarımla görüşüp iyi vakit geçirebilirsin. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Gün genelinde aile içi ilişkilerinde, ev ve gayrimenkul konularında bazı belirsizlikler, kafa karışıklıkların olabilir. Genel olarak enerjin düşük olabilir ve dalgın, unutkan olabilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi açıdan güzel ve destekleyici etkiler var. Para girişlerin olabilir. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında uzaktaki yakınlar, eğitim, seyahat, hukuksal konular ve yurtdışı konuları yer alıyor. Gün genelinde sağlığına ve bağışıklık sistemine dikkat etmeni öneririm. Özellikle solunum yolları rahatsızlıkları açısından temkinli olmanı öneririm. Rüyaların da yoğun olabilir. Dalgınlık ve unutkanlıklara açık etkiler var. Akşam saatlerinde uzak şehirlerdeki tanıdıklarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında maddi konular ve sağlığın yer alıyor. Gün genelinde sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ilişkilerinde ve maddi konularda bazı yanılgılar, kafa karışıklıkları, belirsizlikler yaşaman mümkün. Bugün alışverişlerine, harcamalarına dikkat etmeni öneririm. Sosyal ilişkilerinde öz değerini sorgulayacağın durumlar yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise finansal konularla, ilişkilerinle ilgili iç dünyanda bazı kaygıların olabilir. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;üzerinde

Sevgili Balık, bugün odağında ilişkilerin, evliliğin, birlikteliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Gün genelinde işinle, ortaklıklarınla, kariyerinle ilgili bazı kafa karışıklıkların, belirsizlikler ve karmaşalar olabilir. Unutkanlık, dalgınlık ve kafa karışıklığına açık etkiler var. Bir yandan da yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır, yaratıcılık gerektiren işlerde fayda sağlayabilirsin. Yenilik, girişim ve başlangıçların için öğle ve sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:53.