IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2022, 00:04   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 19.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, gün genelinde ve özellikle sabah erken saatlerde iş, kariyer ve finansal konular açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığına, etrafına karşı eleştirel olmamaya, olayları abartmamaya dikkat etmende fayda var. Gün genelinde sağlığına ekstra özen göstermen iyi olur. Günün ikinci yarısı ise ikili ilişkilerin, evliliğin ve partnerinle ilişkin öne çıkıyor. Akşam saatlerinde de sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, uzak şehirlerdeki yakınlarından haber alabilir ya da seyahat edebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, gün genelinde ve özellikle sabah erken saatlerde aşk hayatınla, ikili ilişkilerinle alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde partnerine veya çocuğuna karşı eleştirel ve yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Gün genelinde maddi konularla ilgili, arkadaşlarınla ve sosyal hayatınla ilgili veya öz değer algınla ilgili bir miktar karmaşa ve belirsizlik yaşayabilirsin. Planların bir türlü netleşemeyebilir, arkadaşların yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsin veya fazla para harcamaya eğilimin olabilir. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün sevgili Boğa. Günün ikinci yarısı ise sağlığın ve günlük işlerin ön plana çıkıyor. Sağlığına ilgili ya da finansal konularla ilgili görüşmelerin konuşmaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, gün genelinde ve özellikle sabah erken saatlerde senin sağlığın veya aile bireylerinin sağlığı açısından güzel etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda iş ve finans konularında da destekleniyorsun. Öğle saatlerinde iş hayatında ve aile bireylerine karşı yargılayıcı ve eleştirel olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Gün genelinde sakarlıklara, belirsizliklere, işle ilgili yanılgılara ve sağlığına dikkat etmeni öneririm. Dalgınlıklar, unutkanlıklar yaşaman mümkün. Günün ikinci yarısı ise aşk hayatın, çocukların ve eğlenceli aktivitelerin öne çıkıyor. Partnerinle veya eşinle sosyalleşebilir, dostlarınızla bir araya gelebilir ve sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde partnerinle, eşinle iletişimin yoğun olabilir ve bol bol haber alabilirsin. Yakın çevrene de partnerin hakkında da konuşabilirsin. Aynı zamanda ticari ortaklıklar ve imzalar açısından da destekleyici etkiler var. Öğle saatlerinde ise iletişimde eleştirel ve yargılayıcı olmamaya özen göstermen gerek. Gün genelinde psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili bazı belirsizlikler, pürüzler olabilir. Ayrıca uzakta yaşayan yakınlarınla ilgili bazı hayal kırıklıkların da olması mümkün. Günün ikinci yarısında ise ailen ve evin ile ilgili konular öne çıkıyor. Kardeşlerin ve akrabalarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde ailenin parası ve ailenle olan para ilişkilerin konusunda destekleyici etkiler var. Aile bireylerinin sağlığı açısından da olumlu bir etki söz konusu. Öğle saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla finans konularına dikkat etmeni öneririm. Kaygılarını büyütmemeye çalış. Günün ikinci yarısı ise yakın dostların ve iletişimin öne çıkıyor. Partnerinle iletişimin yoğun olabilir, birlikte sosyalleşebilir ve seyahat planları yapabilirsiniz. Gün genelinde de sosyal çevrenden birileri ile ilgili bazı yanılgılar ve hayal kırıklıkları yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde çocuğunun eğitimi veya partnerinle iletişimin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde ise diğer insanlara karşı yargılayıcı ve eleştirel olmamaya özen göstersen iyi olur. Günün ikinci yarısında gelirlerin ve maddi konular öne çıkıyor. Ailenle bir araya gelebilir ve maddi konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın dostlarınla evde sosyalleşmen de mümkün. Çocuğunun eğitim masrafları için ailenden destek görebilirsin. Gün genelinde işinle, ortaklıklarınla, ilişkinle ve evliliğinle ilgili bazı yanılgılar, hayal kırıklıkları ve belirsizlikler yaşayabilirsin. Önünü görmekte zorlanabileceğin günlerden geçtiğimiz için yeni girişimlerini ertelemende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı ve aileden gelecek maddi destek açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığına biraz dikkat etmen gerekebilir. Kaygı ve endişelerini abartmamaya özen gösterirsen iyi olur. Günün ikinci ise yarısı motivasyonun artıyor. Yakın çevrenle, dostlarınla iletişimin artabilir ve sosyalleşebilirsin. Gün genelinde günlük işlerini de yönetmekte zorlanabilirsin. Bu sebeple planlı programlı ilerlemende fayda var. Ayrıca sağlığına ekstra dikkat etmen gereken günler geliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde sosyal çevrenle, yakınlarınla iletişimin açısından ve seyahatle ticaret açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde ise partnerine veya çevrene karşı eleştirel ve yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Partnerinden de eleştirel tavırlar görebilirsin. Günün ikinci yarısı ise biraz daha içe dönük olabilirsin. Aynı zamanda finansal konularla ilgili bazı görüşmeler, hesaplar yapabilir ve yeni kararlar verebilirsin. Gün genelinde çocuğunun sağlığı ile ilgili veya partnerinle ilişkinle alakalı bazı karmaşalar, belirsiz durumlar veya pürüzler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde kariyerin, kazançların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde ise aile bireyleriyle ilişkilerinde yargılayıcı ve eleştirel tavırlarla karşılaşman mümkün. Sen de eleştirel olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Günün ikinci yarısında sosyal hayatın hareketleniyor. Yakın dostlarınla bir araya gelebilir, görüşme ve konuşmaların yoğun olabilir. Gün genelinde ise aile bireyleriyle ilişkilerine, evliliğinde iletişime dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ilişkilerin açısından destekleyici etkiler var. Öğle saatlerinde ise yakın çevrene karşı yargılayıcı ve eleştirel olmamaya özen göstermen gerek. Aynı zamanda seyahat ile ilgili de bazı aksaklıklar yaşaman mümkün. Günün ikinci yarısında ise senin veya yakınlarının, çocuğunun, kardeşinin sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir. Gün genelinde de iletişim diline ekstra özen göstermeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde işinle, maddi konularla ve sağlığınla ilgili gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığına, finansal konulara dikkat etmeni öneririm. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Gün genelinde partnerinle veya çocuğunla ilişkilerinde bazı pürüzler yaşaman mümkün. İletişim diline ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, gün genelinde ve özellikle sabah saatlerinde arkadaşlarınla iletişimin yoğun olabilir. Öğle saatlerinde ise partnerinle, eşinle ilişkinde eleştirel ve ön yargılı yaklaşımlarla karşılaşabilirsin. Sen de yargılayıcı olmamaya dikkat edersen iyi olur. Günün ikinci yarısında iş görüşmelerin ve finansal konular açısından güzel etkiler var. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın, ilişkilerin, görüşmelerin hareketli ve yoğun olabilir. Gün genelinde aile içi ilişkilerin ve aile bireylerinin sağlığı açısından bazı kaotik durumlar, pürüzler yaşanabilir. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:39.