IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2022, 00:04   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 13.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyaların etkisiyle güne başlayabilirsin. Sağlığın, psikolojin ve parasal konularında destekleyici etkilerle güne başlıyorsun. Öğle saatlerinde de hem kazançların açısından hem de öz değer algın açısından güzel etkilerin var. Akşam saatleri ise gayrimenkul veya finansal konularla alakalı önemli görüşmeler yapabilirsin. Duygularının ve mantığının uyumlu olacağı güzel bir gün olabilir senin için. Sağlığın ve psikolojin açısından da güzel gelişmeler söz konusu görünüyor. Gün genelinde para ve ilişkiler konusunda güçlü, güzel etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, güne sabahın saatlerinde diğer insanlarla yoğun bir iletişim halinde başlayabilirsin. Partnerinden veya eşinden haber alabilirsin, görüşebilirsin. İkili ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olacağın bir gün. Sürpriz haberler de alabilirsin. Gün genelinde uzaklardaki yakınlarından destek görebilir, iyi ilişkiler içinde olabilirsin. Son derece sosyal ve iletişimin yoğun bir gün olacaktır. Diğer bir taraftan yalnız bir Boğa isen yeni tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde güne işinle, sağlığınla, günlük işlerinle alakalı olumlu etkilerle başlıyorsun. Öğle saatlerinde sağlığın veya kazançlarınla ilgili ufak sürprizlerin olabilir. Gün genelinde parasal konuların, kazançların, sağlığın ve öz değer algın ile ilgili destekleyici ve uyumlu etkiler var. Bir sağlık problemin varsa çözüm bulabilir, sonuç alabilirsin. Aynı zamanda yaratıcılığının da yüksek olacağı bir gün, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde güne partnerinle veya çocuğunla iyi ve uyumlu ilişkiler içinde başlayabilirsin. Öğle saatlerinde bir arkadaşından sürpriz bir telefon ya da haber alabilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın açısından güzel etkilerin var. Partnerinle veya çocuğunla eğlenceli aktivitelere katılabilirsin. Gün genelinde aşk hayatın ve ilişkilerin açısından son derece destekleyici etkilere de sahipsin, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde güne yoğun rüyaların etkisinde başlayabilirsin. Aynı zamanda senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili veya kariyerin ile ilgili de olumlu gelişmeler olabilir. Özellikle öğle saatlerinde ufak sürprizlerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde ailenle finans ya da gayrimenkul konularıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Kardeşinin sağlığı ile ilgili güzel haberler de alman mümkün. Bugün psikolojik ve mental açıdan kaygılarını, korkularını iyileştirmen için de son derece destekleyici bir gün, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde arkadaşlarınla, yakınlarınla iletişimin yoğun olabilir. Öğle saatlerinde ani seyahat planları yapabilirsin ya da uzaklardaki yakınlarından haber alabilirsin. Gün genelinde seyahat, ikili ilişkiler, ticari ortaklıklar, iletişim ve kardeşlerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler var. Eşinle veya partnerinle de sosyalleşmek adına kullanabilirsin bugünü. Aynı zamanda bugün fikirlerin çok yaratıcı olabilir, kullanabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde sağlığın ve gelirlerin açısından destekleyici etkilerin var. Mental ve psikolojik olarak iyi bir şekilde uyanman da mümkün. Öğle saatlerinde bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde işle, kazançlarınla ve sağlığınla ilgili son derece güzel etkiler var. Aynı zamanda kardeşlerinin ya da aile bireylerinin sağlığı açısından da destekleyici etkiler söz konusu. Bunun yanında gün içinde ailenden maddi destek görebilirsin ya da iyi ilişkiler içinde olabilirsin. Aile ilişkilerini iyileştirmek ve kazançlarını arttırmak için güzel bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyaların etkisinde güne başlayabilirsin. Senin için gün ikili ilişkiler açısından güzel etkilerle başlıyor. Öğle saatlerinde partnerinden ya da eşinden ufak sürprizler görebilirsin. Gün genelinde partnerinle iletişimin, seyahat planların veya çocuğunun eğitimi açısından son derece destekleyici etkiler var. Yalnız bir Akrepsen yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Aşk, eğlence ve ikili ilişkiler açısından güzel bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün güne yoğun rüyalarının etkisiyle başlayabilirsin. Sabah erken saatlerde psikolojik ve fiziksel sağlığınla alakalı güzel etkiler altında olacaksın. Bugün özellikle iç dünyanda korkularını, kaygılarını, iyileşmesi gereken travmalarını şifalandırmak için çok uygun bir gün. Aynı zamanda gün genelinde aile bireylerinin sağlığı ile ilgili veya ev, emlak konularıyla ilgili de görüşmeler yapabilir ve geri planda fikir yürütebilirsin. Bunun yanında ödemelerin, kazançların, parasal konularla ilgili de şanslı etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde arkadaşından veya partnerinden haber alarak güne başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise ani planlar yapılabilirsin ya da sürpriz karşılaşmalar yaşanabilir. Bugün senin için iletişiminin son derece yoğun olduğu, keyifli bir gün. Gün genelinde arkadaşlarınla ve sosyal çevrenle konuşmaların, görüşmelerin, haberleşmelerin yoğun olabilir. Aynı zamanda yalnız bir Oğlaksan, sosyal çevrenden birileri ile tanışıp yakınlaşman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde güne işinle, ailenle, evinle veya sağlığınla ilgili güzel etkilerle başlıyorsun. Öğle saatlerinde ise evle, gayrimenkul ile veya ailenle ilgili bazı sürpriz gelişmeler olabilir. Gün genelinde kendini hem fiziksel hem de mental olarak iyi hissedebileceğin; aynı zamanda kariyerinden, işinden kazanç sağlayabileceğin etkiler söz konusu. Yeni iş görüşmeleri, anlaşmalar, sözleşmeler yapman mümkün. Eğer iş arayan bir Kova isen bugün başvurularını yap derim. İş görüşmeleri, gelirler ve sağlık açısından destekleyici bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde partnerinden haber alabilir, seyahat edebilir ya da çocuğunun eğitimiyle ilgili bir gündemin olabilir. Gün genelinde seyahat, yurtdışı konuları, aşk hayatın, sanat ve yaratıcılık konusunda destekleyici ve güzel etkiler barındırıyor. Öğle saatlerinde partnerinden veya bir yakınından sürpriz bir haber alabilirsin. Gün içinde ise iletişimin yoğun olabilir. Yakın çevrenle, arkadaşlarınla, dostlarınla aktif bir şekilde görüşüp konuşabilirsin. Özellikle de aşk hayatın konusunda bir kadından destek görebilir, onunla konuşabilirsin. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:48.