IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2022, 00:09   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 09.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için sağlık ve maddi konular öne çıkıyor. Günün ilk yarısında kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkilerin var. Önemli kişilerle görüşmelerin ve finansal gelişmelerin gündeme gelebilir. Geri planda yürüttüğün işlerden kazanç elde edebilirsin. Aynı zamanda sağlığın ile ilgili de olumlu gelişmeler, iyileşmeler söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısı ise iletişimin hızlanıyor. Kardeşlerinle, yakın çevrenle, dostlarınla görüşüp haberleşebilirsin. Seyahat ve ticari işlerin gündemini meşgul edebilir. Gün geneli ise beklenmedik gelişmelere açık etkiler barındırıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, günün ilk yarısında seyahat, eğitim veya hukuksal konularla ilgili işlerin olabilir. Arkadaş gruplarınla bir araya gelebilir, onlardan destek ve fayda görebilirsin. Uzaklarda yaşayan yakınlarınla haberleşebilir, seyahat planları yapabilirsin. Günün ikinci yarısı ise kazançlar, maddi konular ve öz değer algın öne çıkıyor. Gün genelinde ise ikili ilişkilerin hareketli ve hızlı olabilir. Fakat beklenmedik durumlar, gerginlikler belki de ani değişiklikler söz konusu olabilir. Bugün ikili ilişkilerinde huzursuzluklara, restleşmelere ve münakaşaya dikkat etmeni öneririm. Sağlık açısından ise tansiyon ve ritim bozuklukları konusunda riskli bir gün, tedbirli olmakta fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, günün ilk yarısında psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici ve güzel etkiler altında olacaksın. Eğer bir sağlık problemin varsa tedaviden sonuç alabilir, iyileşme gösterebilirsin. Aynı zamanda finansal konularla, kariyerinle ilgili de güçlü kişilerle görüşmelerin olabilir. İşle ilgili geri plandaki bazı işlerini tamamlayabilir, sonuçlandırabilirsin. Günün ikinci yarısı ise motivasyonun ve enerjin yükseliyor. Daha dışa dönük ve iletişim halinde olabilirsin. Gün genelinde işinle, günlük işlerinde ve sağlığınla alakalı ani ve beklenmedik durumlar gelişebilir. Hızlı ve fevri kararlar almamaya, telaşa ve aceleciliğe dikkat etmeni öneririm. Senin için hızlı ve yoğun bir gün olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin ve seyahat planların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Arkadaşlarınla görüşebilir, seyahat edebilir veya seyahat planları yapabilirsin. Uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla, yakınlarınla haberleşip görüşebilirsin. Eşinden destek görebilirsin. Günün ikinci yarısı ise sağlığın ve iç dünyan odağına yerleşiyor. Biraz içine kapanabilirsin. Gün genelinde sosyal ilişkilerinde, partnerinle veya çocuğunla ilişkinde beklenmedik durumlar gelişebilir. İnatlaşmalar, restleşmeler ve fevri çıkışlar olabilir. İletişim diline ve münakaşaya dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında işin, kariyerin ve finansal konuların açısından destekleyici ve güzel etkiler altında olacaksın. Bankalarla ilgili işlerini halledebilir, çözebilir ve görüşmelerinden sonuç alabilirsin. Aynı zamanda sağlığın açısından da olumlu etkiler var. Tedavilerinde sonuç alabilir, tamamlayabilirsin. Günün ikinci yarısı ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Gün genelinde işin, gayrimenkul konuların veya evinle ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Eşinle, babanla ya da patronunla ilişkilerinde gerginlik yaşaman mümkün. Fevri çıkışlara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, günün ilk yarısında aşk hayatın, evliliğin ve ikili ilişkilerin açısından güzel ve destekleyici etkiler var. Uzaklar şehirlerdeki yakınlarınla görüşebilir veya eşinle seyahat planlayabilirsin. Uzaklarda bir aşk hikayesi de gündeme gelebilir. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapman, kararlar vermen mümkün. Günün ikinci yarısı ise işin ve kariyerin ön plana çıkıyor. Gün genelinde de seyahat, ticaret, eğitim ve yakın çevrenle iletişiminde beklenmedik durumlar gelişebilir. Bazı restleşmeler, yüzleşmeler yaşayabilirsin. Fevri çıkışlara, düşünmeden konuşmaya ve ağzından çıkanlara dikkat etmelisin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, günün ilk yarısında sağlığınla, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili destekleyici ve güzel etkiler devrede olacak. Tedavilerden sonuç alabilir, sağlık problemine çözüm bulabilirsin. Aynı zamanda ailenden parasal destek de görebilirsin. Gayrimenkul konularıyla, işinle ve ailenin parasıyla ilgili gelişmeler de olabilir. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor ve seyahat, eğitim, hukuksal konular önem kazanıyor. Gün genelinde para ve sağlık alanında beklenmedik durumlar gelişebilir. Ani para giriş çıkışları veya rahatsızlıklar yaşayabilirsin. Kardeşlerinin, yakınlarının da sağlık problemleri olabilir. Sakin kalmaya ve fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, günün ilk yarısında ikili ilişkilerin, evliliğin ve aşk hayatın açısından güzel etkiler var. Partnerinle, eşinle iletişimin yoğun olabilir. Aynı zamanda partnerinden destek ve fayda görebileceğin bir gün. Ticari işlerin için önemli kişilerle görüşebilir, önemli imzalar atabilirsin. Çocuğunun sağlığı ve sanatsal aktiviteler açısından da destekleyici bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısı ise odağına bankalar, ödemeler, sağlık ve finans konuları kayıyor. Gün genelinde tansiyon, ritim bozuklukları ve solunum yolu rahatsızlıkları açısından riskli etkiler altında olabilirsin. Tedbirli olmakta fayda var. Bunun yanında diğer insanlarla iletişiminde fevri yaklaşımlara, ani çıkışlara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, günün ilk yarısında aile bireylerinin sağlığı, gayrimenkul konuları, iş ve finans konuları açısından güzel etkiler var. Ailenle görüşebilir, evle ilgili işlerini halledebilir, sağlık ve para ile ilgili konularını çözümleyebilirsin. Günün ikinci yarısı ise ikili ilişkilerin, evliliğin ve partnerin senin için öne çıkıyor. Gün genelinde ise senin sağlığın, eşinin veya babanın sağlığı ile ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Hayatındaki eril figürlerle de münakaşaya girmen mümkün. Günlük koşturmacanın yoğun olabileceği bir gün. Telaşa ve aceleciliğe dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında çocukların, aşk hayatın ve sanatsal aktivitelerin açısından güzel etkiler var. Çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir ya da partnerinle konuşup seyahat planları yapabilirsin. Kardeşlerinin ve yakın çevrenin sağlığı ile ilgili güzel haberler de alabilirsin. Günün ikinci yarısı ise odağın sağlık ve iş konularına kayıyor. Gün genelinde çocuğunla ilgili konularda veya partnerinle ilişkinde beklenmedik durumlar gelişebilir. Tepkisel yaklaşımlar, restleşmeler, inatlaşmalar yaşanabilir. Çocukların bugün biraz hareketli olabilir. Sakatlıklara dikkat. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, günün ilk yarısında ev, gayrimenkul konuları ve ailen gündeminde olabilir. Ailenle aranda finansal yardımlaşmalar söz konusu olabilir. Para desteği verebilir veya alabilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı gelişmeler olabilir. Günün ikinci yarısında ise odağına aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili konular yerleşiyor. Gün genelinde eşinle veya aile bireyleriyle ilişkinde münakaşa ve restleşme ihtimalin var. Konuşmalarına, sözlerine dikkat edersen iyi olur. Aynı zamanda evle ve gayrimenkul konuları ile ilgili hızlı, beklenmedik gelişmeler olabilir. Düşünmeden, acele karar vermemeye çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, günün ilk yarısında yakın çevre, kardeşler, seyahat, ticaret ve eğitim konuları öne çıkıyor. İletişimin yoğun olabilir, yakın dostlarına veya kardeşlerine destek olabilirsin. Arkadaşlarınla seyahat planları yapabilir, haber alabilirsin. İletişiminin ve haberleşmenin hızlı olduğu bir gün. Günün ikinci yarısı ise evin, ailen ve emlak konuların odağına yerleşiyor. Gün genelinde iletişimde fevri çıkışlara, ani tepkilere, iğneleyici sözlere, düşünmeden alınan kararlara ve restleşmelere dikkat etmelisin. Uzakta yaşayan tanıdıklarının da sağlık gündemleri kulağına gelebilir. Sevgiyle kal.

Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:13.