IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2022, 00:11   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 07.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında finansal konular yer alıyor. Gün genelinde finans konuları, bankalar, alacak verecek durumları, ödemelerle ilgili bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsin. Stres yapmamaya çalış, birkaç güne çözülecektir. Rüyalarının aktif olduğu bir dönemden geçiyorsun. Hem rüyalarında hem de gün içinde bazı önemli farkındalıklar yaşaman mümkün. Aynı zamanda hem sağlığın ile ilgili hem de kardeşlerinin sağlığı ile ilgili bazı haberler alabilirsin. Sezgilerinin, algılarının güçlü olduğu bir gün. Hislerine güvenebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yükselecektir. Odağında, kendin ve bedenin olacaktır. Gün genelinde ikili ilişkilerinde, partnerinle ilişkinde bazı gecikmelerle ve engellerle karşılaşman mümkün. İlişkilerinde mesafeli yaklaşımlarla ve soğuk tavırlarla karşılaşabilirsin. Aynı zamanda bugün iletişiminin, konuşma ve görüşmelerinin yoğun olabileceği ve zihninin aktif olabileceği bir gün. Kardeşlerin ve yakın çevren de gündeminde yer alabilir. Estetik ve güzellik işleri için uygun bir gün değil, biraz beklemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında hem psikolojik hem de fiziksel sağlığın, geri plandaki konuların ve iç dünyan yer alıyor. Gün genelinde iş ilişkilerinle, parayla veya sağlığınla ilgili bazı gecikmelerle ve engellerle karşılaşman mümkün. Birlikte çalıştığın kadınlarla ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Sağlığın konusunda da özenli olman gereken bir dönemin içindesin. Aynı zamanda kardeşlerinin ve yakınlarının sağlığı, sözleşmeler, anlaşmalar, iş ilişkileri, iş görüşmeleri gibi de aktif gündemlerin olabilir. Uzak şehirlerdeki yakınlarından da haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında arkadaşların, sosyal hayatın, aşk hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Gün genelinde partnerinle veya çocuklarınla ilişkilerinde, aşk hayatında bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsin. Partnerinin veya çocuğunun sağlık problemleriyle de ilgilenmen gerekebilir. Genel olarak, iletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Eğlence ve sosyal hayat için fazla para harcama eğilimine dikkat etmeni öneririm. Kontrollü ve gerçekçi olman gereken günler senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, kariyerin, statün, evin ve ailen yer alıyor. Gün genelinde ikili ilişkilerinde, parasal konularda, aile içi ilişkilerinde veya partnerinle ilişkilerinde mesafeli yaklaşımlarla ve engellerle karşılaşman mümkün. Ailenle de maddi konularla ilgili görüşebilir, konuşabilirsin. Yakınlarının, kardeşlerinin sağlığı ile ilgili konular veya gayrimenkul konuları gündemine taşınabilir. Bunun yanında ilişkinle ilgili daha fazla sorumluluk alman da gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında seyahat, ticaret, eğitim ve hukuksal konular yer alıyor. Bugün yakın çevrenle, kardeşlerinle ve dostlarınla iletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Gün genelinde ikili ilişkilerinde, iş ilişkilerinde, yakın çevre ilişkilerinde bazı engeller ve pürüzlerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda kardeşinin, yakınlarının sağlık gündemleri de olabilir. Ticari işlerinde de gecikmeler, pürüzler çıkabilir. Bu sende kaygı yaratmasın, birkaç gün sonra bu alan açılacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlık ve para konuları yer alıyor. Bankalar, hastaneler, ödemeler, gelir ve giderler ile ilgili gündemlerin olabilir. Gün genelinde parayla, kazançlarınla ve aşk hayatınla ilgili konularda bazı engeller ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Aynı zamanda çocuğunun sağlığı ve senin sağlığın da bugün gündeminde yer alabilir. Para ve sağlık konularında ise birazdan gerçekçi olman ve mantıklı davranman gereken bir gündesin. Bankalarla görüşmelerin artabilir ve bazı borçlar önüne gelebilir. Bu durum da zihnini meşgul edebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında ilişkin, eşin, partnerin ve iş birliği yaptığın kişiler yer alıyor. Gün genelinde eşin veya partnerinle ilişkinle ilgili bazı pürüzler yaşaman mümkün. Genel olarak ikili ve sosyal ilişkilerinde gecikmeler, mesafeli yaklaşımlar, duygusal olarak soğukluklar yaşayabilirsin. Aynı zamanda gayrimenkul ve emlakla ilgili bazı masraflar da gündemine taşınabilir. Aile bireylerinin sağlığı da bugün önemli. Bir yandan da iletişiminin, görüşmelerinin yoğun olabileceği bir gündesin. Bu birkaç gün de estetik ve güzellik işleri için uygun değil, beklemende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Gün genelinde solunum yolları rahatsızlıklarına, ilişkilerinde iletişim problemlerine, seyahat engellerine ve kardeşinin, yakınlarının sağlıklarına dikkat etmen gerekebilir. İlişkinle alakalı kaygı ve endişelerinin de açığa çıkması mümkün. Aynı zamanda ticari işlerin ve para ile ilgili konularında bazı gecikmeler, engeller ve pürüzler çıkabilir. Kaygılarını, endişelerini ve korkularını iyi yönetmen gereken günlerden geçiyorsun. Bugünlerde ilginç rüyalar da görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında aşk hayatın, partnerin, çocukların ve sosyal hayatın yer alıyor. Gün genelinde sosyal grupların içinde veya özel ilişkinde kendini değersiz hissedebilir, öz değerinle ilgili sorgulamalara girebilirsin. Aynı zamanda para ve ilişkilerinde alakalı bazı engeller, gecikmeler gündemine gelebilir. Kardeş, kuzen ve yakın dostlarınla sosyalleşebileceğin, iletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Bir taraftan da sosyal hayatın ve alışveriş için birtakım para engelleriyle karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında ailen, işin, kariyerin, ilişkilerin, ev ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün genelinde para, ilişkiler ve öz değer konularında bazı engeller yaşaman mümkün. Aynı zamanda işle ilgili görüşmelerinin, konuşmalarının, imza ve sözleşmelerinin yoğun olabileceği bir gün. İş veya evle ilgili de değişikliklerin olabilir bugünlerde. Kendinle, hayatınla, yakınlarında ilgili sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Bugün, hayatın keyifli yanlarına odaklanmak yerine sorumluluklarına odaklanman gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında ticaret, iletişim, eğitim, seyahat, kardeşler ve yakın çevre yer alıyor. Gün genelinde seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve hukuksal konularda bazı engel ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Aynı zamanda uzak şehirlerdeki yakınlarının, tanıdıklarının sağlık konuları ile ilgilenmen gerekebilir. Yurtdışıyla, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili görüşmelerin, haberleşmelerin yoğun olabilir. Rüyalarının da aktif ve haber içerikli olabileceği günlerdesin. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:34.