IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2022, 19:05   #1
Standart 22.10.2022 - Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, bugün günün ilk yarısı rahat bir akış var. Günün ikinci yarısı sindirim sistemi veya solunum yolları sorunlarına, kaygıya, endişeye ve hayal kırıklıklarına açık bir etki var. Yediğine içtiğine dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde ise kardeşlerin veya yakın dostlarınla fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Aynı zamanda kardeşinin veya yakınlarının sağlığı ile ilgili de gündemlerin olabilir. Bunun yanında akşam saatlerinde önemli, güçlü kişilerle görüşebilirsin. İkili ilişkiler, iş birlikleri, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili bir tamamlanma, sonuçlanma veya kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, bugün günün ilk yarısı rahat ve olağan bir akış var. Günün ikinci yarısında ise senin veya çocuğunun sağlığı ile ilgili, çocuğunun masrafları ile ilgili, aşk ve sosyal hayatın ile ilgili bir takım gündemlerin olabilir. Aşk hayatın ve arkadaşlarınla ilgili kaygı, endişe ve hayal kırıklığına açık etkiler var. Sosyal hayatın ve eğlence hayatın için fazla para harcama eğilimin de olabilir. Harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün. Akşam saatlerinde uzaklardaki bir yakınından haber alıp görüşebilirsin. Sağlığınla, işinle ve sorumluluklarınla ilgili bir konuda sonuç alma, tamamlanma ve final yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, günün ilk yarısında rahat ve olağan bir akış var. Günün ikinci yarısı ise aile bireylerinin sağlığı, senin sağlığın, işin ve kariyerinle ilgili kaygılarının açığa çıkabilir, aile içi ilişkiler ve gayrimenkul ile ilgili konular önüne gelebilir. Yanılgılara, hayal kırıklıklarına ve hassasiyete açık bir zaman dilimi. Miras, ailenin parası ve gayrimenkul konuları ile ilgili de gündemlerin olabilir. Aynı zamanda aşk hayatın veya çocuğunla ilgili bir konuda bir tamamlanma, sonuçlanma ve final yaşaman mümkün. Hukuksal bir süreçle ilgili de düşüncelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, bugün senin veya kardeşinin, yakın dostlarından birinin sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir. Aynı zamanda uzaktaki dostların veya tanıdıklarınla aranda bazı kırgınlıklar, hayal kırıklığı yaşaman da mümkün. Solunum yolu ve sindirim sistemi problemlerine dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde ilişki içinde olduğun insanlara, partnerine veya eşine kendini güçlü bir şekilde ifade edebilirsin. Önemli kişilerle de iletişim kurup bir araya gelebilirsin. Evle ilgili, gayrimenkul ile ilgili bir konuda tamamlanma veya sonuç alma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, günün ilk yarısı rahat ve olağan bir akış var. Günün ikinci yarısı ise psikolojik açıdan kaygı ve kuruntuya, sağlık açısından sindirim sistemine, finansal açıdan ise bazı belirsizliklere, yanılgılara, fazla para harcamaya açık etkiler var. Sosyal çevrenden biri ile ilgili bir hayal kırıklığı veya pürüz yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde güçlü ve önemli kişilerle bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda yakın çevrenden biri, bir dostun veya kardeşinle ilgili ya da ticari bir konuyla alakalı tamamlanma, sonuçlandırma, final yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, günün ilk yarısı rahat bir akış var. Günün ikinci yarısında ise evliliğinde, ilişkilerinde yanılgılara, hayal kırıklıklarına açık bir etki var. Mantığını ve gerçekçi bakış açısını elden bırakmamanda fayda var. Aynı zamanda yediğine içtiğine de dikkat edersen iyi olur. Akşam saatleri ise partnerinle görüşebilir, güçlü bir bağ kurabilirsin. Paranla, kazançlarınla ilgili bir konuda bir tamamlanma, sonuç alma durumu söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, günün ilk yarısı rahat ve olağan bir akış var. Günün ikinci yarısı ise sağlığın, işin, sorumluluklarınla ilgili gündemleri olabilir. Kendini biraz yorgun, halsiz, uykulu hissedebilirsin. Sindirim sistemi hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda hukuksal konular ve seyahat ile ilgili streslerin de olabilir. Sorumluluklarını yerine getirmek bir miktar zor gelebilir bugün sana. Akşam saatlerinde ailenden destek görebilirsin. Aynı zamanda kendinle ilgili, ilişkilerinle ilgili bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, günün ilk yarısında sosyal ve hareketli bir zaman dilimi seni bekliyor. Günün ikinci yarısı ise aşk hayatında gerçeklerden bir miktar uzaklaşıp kopabilirsin. Olaylara ve ilişkine daha mantıklı ve gerçekçi bakman gereken bir zaman dilimi. Kaygıların, kuruntuların artabilir. Aynı zamanda çocuğunun veya bir arkadaşının sağlığı ile ilgili de gündemlerin olabilir. Fazla para harcayıp bütçeni aşmamaya dikkat edersen de iyi olur. Sosyal ilişkilerinde, iletişimde kendini iyi ifade edebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, günün ilk yarısında rahat bir akış var. Günün ikinci yarısı ise senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili, eşinle ilişkinle ilgili, işinle ilgili bazı konular gündemine gelebilir. İşinle ilgili kafa karışıklıkların olabilir. Partnerinle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. İlişkilerinde hayal kırıklığı yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise işin ve kazançların açısından güzel etkiler var. Aynı zamanda kendini değerli hissedebilirsin. Sosyal hayatın, arkadaşlarınla ilgili bir konuda bir tamamlanma, sonuç alma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında rahat bir akış var. Günün ikinci yarısı ise uzaklardaki yakınlarının, kardeşinin, çocuğunun veya dostlarının sağlığı ile ilgili gündemleri olabilir. Yakınlarından birtakım haberler alabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı kafa karışıklıkların olabilir. Seyahat ile ilgili de belirsizlikler olabilir. İletişim sorunları yaşayabilirsin. Bir şeyleri kafana takıp kuruntu yapmamaya çalış. Aynı zamanda işle ve kariyerinle ilgili bir tamamlanma, sonuçlanma ve final yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, günün ilk yarısında rahat bir akış var. Günün ikinci yarısı ise sağlığın, parasal konular, krediler, vergiler, ödemeler ile ilgili bazı kafa karışıklıkların, belirsizliklerin olabilir. Partnerinle ilişkinde çatışma, anlaşmazlık, hayal kırıklığı, gizli saklı şeyler olması da mümkün. Eğlence hayatına fazla para harcayabilirsin. Akşam saatlerinde sezgilerin çok kuvvetlenecek. Gizli saklı bazı şeyler açığa çıkabilir. Aynı zamanda uzaklardaki bir yakınınla ilgili bir konuda, tamamlanma ve kapanış söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, günün ilk yarısında rahat bir akış var. Günün ikinci yarısı ise ilişkinde, evliliğinde, iş birliği yaptığın kişilerle ilişkinde hayallere kapılıp gerçekleri yok sayma eğilimi içinde olabilirsin. Biraz daha mantıklı ve gerçekçi olman gereken bir zaman. Aynı zamanda kafa karışıklığı, belirsizlik ve hayal kırıklığı yaşaman da mümkün. Yediğine içtiğine dikkat edersen iyi olur, sindirim sistemin hassas olabilir bugün. Ev veya aile ile ilgili bir konuda da bir stresin olabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarından destek görebilirsin. Bankalarla ilgili bir konuda sonuç alabilir, tamamlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Alıntı: Onedio.com
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:29.