IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2022, 01:57   #1
Standart 12.10.2022 - Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, sabah saatlerinde ve günün ilk yarısında kazançların ve öz değer algın ile ilgili biraz sert etkiler altında olabilirsin. Para ile ilgili beklenmedik durumlar, sosyal çevrene karşı tepkisel yaklaşımların olabilir. Bir yandan da partnerin, birlikteliğin, evliliğin ile öz değerin arasında ikilem yaşayıp kendini değersiz hissedebilirsin. Gün genelinde ise seyahat, ticaret, eğitim ile ilgili girişimlerinde belirsizlik ve yön kaybı yaşaman, kandırılman ve dolandırılman mümkün. Dikkatli olmanda fayda var. Ayrıca kardeşlerin ve yakın çevrenin sağlığı ile ilgili de bazı pürüzler yaşanabilir. Günün ikinci yarısı ve akşam saatleri ise daha yumuşak ve güzel etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, günün ilk yarısında, özellikle sabah saatlerinde biraz hareketli ve gergin etkiler yer alıyor. Beklenmedik durumlara, ani ve tepkisel çıkışlara açık etkiler altında olacaksın. İş ve kariyerle ilgili sorumluluklara karşı bir tepkisellik, isyan da olabilir. Aynı zamanda sağlıkla veya işle ilgili bir durum da gündeme gelebilir. Gün genelinde abartılı düşüncelerden, kaygıdan uzak durmanı ve gerçekçi olmaya çalışmanı öneririm. Diğer bir taraftan dolandırılmalara, kandırılmalara ve parana dikkat edersen iyi olur. Günün ikinci yarısı ise daha sakin ve iyimser etkilere sahip, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, günün ilk yarısı psikolojik olarak seni biraz zorlayabilir. Beklenmedik durumlara ve ani gelişen sağlık sorunlarına dikkat etmen gereken bir gün. İç dünyanda bazı gerilimlerin, isyanların olabilir. Uzaktaki yakınlarının sağlıklarıyla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir. Yurtdışı ile ilgili, hukuksal konular ya da eğitim hayatın ile ilgili bazı streslerin de olabilir. İşle, kariyerinle ilgili girişimlerinde yön bulmakta, hedef koymakta zorlanabilirsin. Bağışıklık sistemine, abartılı düşünce ve kaygılara ve partnerinle ya da çocuğunla iletişimine özen göstermen gereken bir gün. Günün ikinci yarısı ise daha sakin, iyi ve güzel etkilere sahip. Bu gece yoğun rüyalar görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, günün ilk yarısı arkadaşlarına, sosyal çevrene karşı biraz tepkisel yaklaşımların, çıkışların olabilir. Arkadaşlarınla ilgili gelişen beklenmedik durumlar da olabilir. Bazı belirsizlikler sende kaygıya sebep olabilir ya da uzaklardaki yakınlarınla, seyahatle, hukuksal konularla, eğitim veya yayıncılıkla alakalı girişimlerinde, işlerinde yön bulamaman söz konusu olabilir. Gün genelinde kaygıya, bilgi kirliliğine, arkandan dönen işlere, iletişimine ve sağlığına dikkat etmeni öneririm. Günün ikinci yarısı ise daha güzel, sakin ve iyi etkiler var. Arkadaşlarından destek ve yardım görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, günün ilk yarısı kariyerinle, ilişkilerinle ilgili bazı beklenmedik durumlarla, gecikmelerle, engellerle karşılaşman mümkün. Ani çıkışlar, tepkisel yaklaşımlar, özgürleşme isteği olabilir. Bugün iletişim diline, kararsızlıklara, kaygıya dikkat etmen gereken bir gün. Sosyal hayatında ilgili yaptığın planlarda değişiklikler olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrendeki insanlar tarafından kandırılmamaya ve dolandırılmamaya dikkat et. Günün ikinci yarısı ve akşam saatleri ise çok daha sakin ve yumuşak etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, günün ilk yarısı işle, finansal konularla, sözleşmelerle, anlaşmalarla ve iş birlikleriyle alakalı bazı streslerin, belirsizliklerin ve kaygıların olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerde, eğitiminle, hukuksal konularla alakalı bir gerilimin olabilir. Aynı zamanda uzaktaki yakınlarının sağlık durumlarıyla alakalı da bir takım gündemlerin olabilir. İkili ilişkilerinde yanılgılara, finansal konularda da abartılara ve risklere açık etkilerin olduğu bir gün. Fakat günün ikinci yarısı daha iyi ve yumuşak etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, günün ilk yarısı sağlığın ve finansal konularınla ilgili bazı streslerin, gecikme veya engellerin olabilir. Ani gelişen durumlara, hafif karmaşalara açık etkiler var. İkili ilişkilerinde iletişime, ağzından çıkanlara, kaygı ve abartılara dikkat edersen iyi olur. Kendi sağlığın veya çocuğunun sağlığıyla ilgili bir takım gündemlerin de olabilir. İkili ilişkilerinde ve aşk ilişkilerinde abartılı beklentiler içine girmek yerine gerçekçi olmanda fayda var. Günün ikinci yarısı ise daha iyi ve yumuşak etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, günün ilk yarısı ikili ilişkilerin, birlikteliğin, evliliğinde ilgili bazı streslerin ve isyanların olabilir. Bazı gecikmeler, engeller yaşaman mümkün. Partnerine karşı tepkisel yaklaşımların, ani çıkışların olabilir. Kaygıların ve ilişkin arasında ikilemlerin olabilir. İlişkinle alakalı kaygılarının artabileceği, abartılı düşünceler içinde olabileceğin bir gün sevgili Akrep. Aşk hayatınla ilgili önünü görmekte, netleşmekte zorlanabilirsin. Eğlence hayatına fazla para harcama ve parasal konularda risk alma eğilimin olabilir, dikkatli olmanı öneririm. Kandırılma, dolandırılma ihtimaline karşı da uyanık olursan iyi olur. Günün ikinci yarısı ise daha iyi ve sakin etkilere sahip. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, günün ilk yarısı işinle, sağlığınla, evcil hayvanlarınla ilgili bazı streslerin olabilir. Ani gelişen, beklenmedik durumlar, gecikmeler, engeller de söz konusu olabilir. Yakın çevrenle, dostlarınla, arkadaşlarınla, kardeşlerinle iletişiminde bazı pürüzler, sorunlar, anlaşmazlıklar, gerginlikler olabilir. İkili ilişkilerinde ise ailen, dostların, partnerin, eşin ile aranda bazı belirsizlikler, yanılgılar, hayal kırıklıkları yaşaman mümkün. Günün ikinci yarısında ise daha iyi ve sakin etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, günün ilk yarısı çocuğunla veya partnerinle ilgili bazı gerginliklerin veya beklenmedik, ani gelişen durumların söz konusu olabilir. Çocuğuna veya partnerine karşı tepkisel yaklaşımlar, ani çıkışlar sergileyebilirsin. Çocuğunun masrafları ile ilgili de strese girebilirsin. Gün genelinde bağışıklık sistemine ve sağlığına dikkat etmeni öneririm. Soğuk algınlığına, boğaz ile ilgili hastalıklara dikkat edersen iyi olur. Günün ikinci yarısı ise daha güzel, iyi ve sakin etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, günün ilk yarısı evle, ailenle veya gayrimenkul ile ilgili bazı streslerin, gerginliklerin olabilir. Ufak tefek beklenmedik durumlar, gecikmeler, engeller yaşanabilir. Aynı zamanda gün genelinde çocuğunun veya partnerinin sağlığıyla ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Aşk hayatında ilgili yanılgıların, hayal kırıklıkların söz konusu olabilir. Para ile ilgili riskli işlerden bugün uzak durmanı öneririm. Yurtdışıyla, uzaklarla, seyahat ve eğitimle ilgili konularda karar vermen bugün zor olabilir. Günün ikinci yarısı ise daha kolay, iyi ve yumuşak etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, günün ilk yarısında yakın çevren, dostların, kardeşlerin, ticaret, eğitim ve seyahat konularında bazı engel ve gecikmeler yaşayabilirsin. Beklenmedik gelişmelere açık etkiler var. Yakın çevrene karşı tepkisel yaklaşımların ve ani çıkışların olabilir. Finansal konularda da abartılı yaklaşımlarda bulunman ve yanlış kararlar vermen mümkün. Bankalarla ilgili işlerinde, para giriş çıkışlarında, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili konularda bugün biraz dikkatli olmanı öneririm. Aile içi ilişkilerde, ev ve gayrimenkul konularında yanılgılara açık bir gün. Önemli kararlarını ertelemeni öneririm. Günün ikinci yarısı ise daha yumuşak etkiler var, sosyal çevrenden destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Alıntı: Onedio.com
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22.