IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2022, 04:21   #1
Standart 10.10.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, sabah saatlerinde yakın çevrene iletişimin hareketli, telefon trafiğin yoğun olabilir. Akşamüstü saatlerinde, biraz gergin etkiler devrede. İkili ilişkilerinde güç çekişmeleri, manipülasyon, öfke, hırs, baskı ve kıskançlık gibi duyguları yoğun yaşaman mümkün. Gün genelinde ise, ilişkilerle ilgili zorlayıcı etkiler devrede. Eşinle, partnerinle, ortaklarınla uzlaşmak, anlaşmak, sevgiyi hissetmek pek de kolay olmayabilir. Sorunlu giden bir ilişkin varsa yolları ayırabilirsin. Aynı zamanda bugün, harcamalarına da dikkat etmeni öneririm. Girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, sabah saatlerinde finansal hareketliliklerin, para ile ilgili girişimlerin olabilir. Akşamüstü ise geri planda, bazı korku ve kaygıların, gizlediğin kızgınlıkların söz konusu olabilir. Öfke patlamaları yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısı biraz gergin geçebilir. Gün genelinde ise sağlığın, işin, parasal konuların, ilişkilerinle ilgili sert etkiler devrede olacak. Hayattan keyif almakta ve sevgi alışverişlerinde zorlanabilirsin. Şeker tüketimine ve sağlığına bugün dikkat edersen iyi olur. Girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, sabah saatleri senin için biraz hızlı geçebilir. Sosyal çevren ve arkadaşlarınla görüşmelerin yoğun olabilir. Gün genelinde aşk ilişkilerin, arkadaşlarınla ilişkilerin, çocuklarınla ilişkilerin açısından sert etkiler var. Özellikle akşamüstü civarı, baskı, kıskançlık, hırs ve güç çekişmeleri yaşanabilir. Günün ikinci yarısı da ilişkilerin açısından pek rahat akmayabilir. Hayattan tat almakta ve sevgi alışverişlerinde zorlanabilirsin. Önemli kararlar vermek için bu etkinin dağılacağı önümüzdeki günleri beklemende fayda var. Ayrıca girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, günün ilk yarısı biraz hızlı geçebilir senin için, özellikle iş ve kariyer alanında. Günün devamında ise iş ilişkilerinde ya da özel ilişkilerinde güç çekişmeleri ve hırslı yaklaşımlarla karşılaşman, baskı hissetmen mümkün. Günün ikinci yarısı biraz gergin etkiler var. Aile içi ilişkilerde, iş ilişkilerinde, evliliğinde veya eşinle ilişkilerinde bir miktar gerginlikler, yüzleşmeler olabilir ve sevildiğini hissetmekte zorlanabilirsin. Para ile ilgili, öz değer algınla ilgili de bazı pürüzler olabilir. Önemli kararlarını yarına kadar ertelemende fayda var. Ayrıca girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, sabah saatlerinde sosyal ilişkilerinin, arkadaşların, uzaktaki yakınlarınla ilişkilerin gündemine oturacak. Yurtdışı ile alakalı gündemlerin de olabilir. Günün ikinci yarısı işle ilgili psikolojik olarak üzerinde bir baskı hissedebilirsin. Yurtdışı ile alakalı işlerinde bazı güç çekişmeleri ve gerginlikler olabilir. Duygusal patlamaların ve kaygıların artabilir. Gün genelinde ise yakın çevre ilişkilerin, kardeşlerinle, dostlarınla ilişkilerinde ve iletişimde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Zihinsel olarak karamsarlık, olumsuz düşünme ve keyifsizlik olabilir. Aynı zamanda girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, sabah saatlerinde iş, bankalar, ödemeler, finansal konularla alakalı bazı girişimlerin ve hareketliliklerin olabilir. Günün devamında ise partnerinle veya çocuğunla ilişkinde güç çekişmeleri, kıskançlık, baskı veya gerginlikler olabilir. Günün ikinci yarısı biraz keyifsiz olabilirsin sevgili Başak. Gün genelinde hem parasal konularda hem de ilişkilerinde pürüzler, tatsızlıklar yaşaman mümkün. Kendini değersiz hissedebileceğin durumlar oluşabilir. Sağlığına da bugün özen gösterirsen iyi olur. Ayrıca girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, sabah saatleri ikili ilişkilerin adına hareketli geçebilir. Uzaklardaki, belki yurtdışındaki yakınlarınla görüşebilir ya da partnerinle seyahat planları yapabilirsin. Günün ikinci yarısı ise aile bireyleriyle gerginlik yaşaman mümkün. Öfke patlamaları, baskı ve çekişmeler söz konusu olabilir. Gün genelinde ise ikili ilişkiler, aşk ilişkileri, evlilik ve finansal konular alanında bazı zorlanmalar, kaygılar olabilir. Estetik ve bakım işleri için uygun bir gün değil senin için. Aynı zamanda girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, sabah saatlerinde işle ilgili, finansal konularla ilgili veya sağlık ile ilgili bazı hareketliliklerin, girişimlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise iletişimde manipülatif yaklaşımlar, gerginlikler, yakın çevre ilişkilerinde pürüzler yaşayabilirsin. Takıntı yapmamaya, baskı yaratmamaya özen gösterirsen iyi olur. Gün genelinde ise ilişkilerde kaygı, iletişim problemleri, yüzleşmeler yaşanabilir. Sağlığına ve özellikle şeker tüketimine dikkat edersen iyi olur. Ayrıca girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, sabah saatleri aşk ilişkileri, ikili ilişkiler veya çocuklarınla ilişkilerin açısından hareketli olabilir. Tanışmalar, görüşmeler yaşanabilir. Günün ikinci yarısında, akşamüstü civarında ise partnerinle veya çocuğunla gerginlikler yaşaman mümkün. Aranızda güç çekişmeleri, baskı, hırslı yaklaşımlar veya öfkeli çıkışlar olabilir. Çocuğunun masrafları ile ilgili de bazı kaygıların olabilir. Gün genelinde ise sosyal ilişkilerinde, arkadaşlarınla veya partnerinle ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Ayrıca girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde ailen veya evinle ilgili sorumluluklarınla alakalı girişimlerin olabilir. Aile bireylerinin sağlığı, tadilat gibi gündemlerin olabilir. Akşamüstü ve günün ikinci yarısında aile bireyleriyle aranda gerginlikler olabilir. Güç çekişmeleri, baskı ve takıntılı yaklaşımlara açık bir zaman dilimi. Tartışmalardan uzak durursan iyi olur. Gün genelinde ise aile içi ilişkiler ve iş ilişkilerinde bir miktar zorlanabilirsin. Kendini biraz sevgisiz ve keyifsiz hissedebilirsin. Ayrıca girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, sabah saatlerinde kardeşlerinle, yakın çevrenle veya partnerinle iletişimin hareketli olabilir. Çocuğunun eğitimi ile ilgili girişimlerin veya partnerinle seyahat planların da olabilir. Gün genelinde uzaktaki yakınlarınla alakalı veya kardeşin, yakın dostlarınla ilişkilerinde bazı endişelerin, kaygıların olabilir veya problemler yaşanabilir. Kendini sevgisiz ve keyifsiz hissedebilirsin. Akşamüstü saatlerinde ise yine kardeşin veya yakın bir dostun, akrabanla ilgili kafana taktığın bir durum, çekişme, öfkeli çıkışlar, manipülatif yaklaşımlar olabilir. Aynı zamanda girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, sabah saatlerinde evle ilgili, ailenle veya kazançlarınla ilgili bazı girişimlerin veya hareketliliklerin olabilir. Gün genelinde kazançların ve finansal konularla alakalı bazı sorunlar yaşaman, ekstra harcamalar veya beklenmedik ödemeler çıkabilir. Para çıkışları veya finansal kaygılar mümkün. Aynı zamanda sağlığına da özen göstermen, özellikle beslenmene dikkat etmen önemli bugün. İlişkilerde de bazı krizler, sevgi alışverişinde pürüzler ve kendini değersiz hissetmen olası. Hayattan çok da keyif alacağın bir gün olmayabilir ama uzun sürmeyecek. Son olarak girişimlerini ve önemli işlerini, 17.00 öncesinde halletmeni öneririm. Sevgiyle kal.


Alıntı: onedio.com
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:19.