IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11 Ekim 2022, 04:12   #1
Standart 11.10.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, bugün odağında gelirlerin, kazançların, finansal konuların ve öz değer algın yer alıyor. Öğle saatlerinde birlikteliğin, evliliğin ile öz değerin arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ilişkini, birlikteliğini, ortaklıklarını sağlamlaştırmak ve güçlendirmek adına destekleyici etkilerin olacak. Sosyal çevrenden fikrine güvendiğin insanlarla görüşüp iş birliği içinde olabilirsin. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki günlerde odağın ikili ilişkilerin, birlikteliğin, evliliğin, ortaklıkların olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, Ay, bugün burcundan ilerlerken enerjin ve motivasyonun artacak. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde isteklerin, arzularınla sağlığın, sorumlulukların ve işin arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün içinde kariyerin ve işin açısından destekleyici etkilerin var. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında sağlığın, sorumlulukların ve işin yer alacak. Sağlığına, beslenmenle ilgili yeni kararlar almak için de uygun bir döneme giriyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, bugün odağında sağlığın, geri planda kalmış olan konular ve iç dünyan yer alıyor. Bu bir iki gün boyunca rüyaların yoğun olabilir. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde aşk hayatın ve kaygıların arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise uzaklardaki yakınlarının sağlığı, seyahat, yurtdışı ve eğitim konularıyla ilgili destekleyici etkilerin var. Geri planda düşündüğün, aldığın bazı kararları sağlamlaştırabilirsin. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında aşk hayatın, çocukların, eğlence hayatın ve sanatsal faaliyetlerin yer alacak. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın yer alıyor. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde ailen ve arkadaşların arasında ya da sosyalleşmekle ve evde olmak arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde arkadaşlık ilişkilerini sağlamlaştırmak adına destekleyici etkilerin var. Aynı zamanda arkadaşlarının sağlığıyla ilgili de güzel haberler alabilirsin ya da sosyal çevrenden maddi destek görebilirsin. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında ev, aile ve gayrimenkul konuları yer alacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, bugün odağında kariyerin, işin ve itibarın yer alıyor. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde işin, kariyerin ve seyahat etme isteğin, yakın dostların, sosyal hayatın ve kardeşlerin arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise partnerinle, birlikteliğinle, eşinle iletişimini sağlamlaştırabileceğin ve güçlendirebileceğin etkiler var. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında seyahatler, iletişim, yakın dostlar, kardeşler, eğitim ve ticaret yer alacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, bugün odağında uzaklar, uzaklardaki yakınların, seyahat planların, yurtdışı fırsatların, eğitim hayatın ve hukuksal konuların yer alıyor. Gün içinde, özellikle sabah saatlerinde seyahat, uzaklar ve yurtdışı konuları ile ekonomik durumun arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde uzaklardaki yakınlarının sağlığı, yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal konular, yayıncılık işleri konularında destekleyici etkilerin var. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında gelirlerin, kazançların, finansal konuların ve öz değer algın yer alıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın, finansal konuların, ortak gelirlerin, bankalarla olan işlerin, ödemelerin, borçların, alacakların yer alıyor. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde istek ve arzuların ile sağlığın ve ekonomik durumun arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün içinde aşk ilişkilerin, çocukların, hayattan keyif aldığın konular ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. İlişkini sağlamlaştırabilirsin ya da yalnız bir Terazi isen kalıcı bir ilişki kurma adına sağlam adımlar atabilirsin. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte odağın daha çok kendinde ve ilişkilerinde olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, partnerin ve ortaklıkların yer alıyor. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde birlikteliğin ile kaygıların arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise aile bireylerinin sağlığı, ev ve gayrimenkul konularında destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında iç dünyan, bilinçaltın, sağlık konuların, geri planda kalmış olan konuların olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, bugün odağında sağlığın, işin, sorumlulukların ve evcil hayvanların yer alıyor. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde sosyal hayatın, arkadaşların ile olan işlerin ve sağlığın arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise sosyal çevrenle, kardeşlerinle, yakın dostlarınla ilişkilerin gündeminde olacak. Seyahat konusunda da destekleyici etkiler altında olacaksın. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, bugün odağında aşk hayatın, partnerin ve çocukların yer alıyor. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde kariyerin, işin ve aşk hayatın, çocukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise işin ve kazançların adına destekleyici etkiler altında olacaksın. Kalıcı işler yapabilir, gelirini arttırabilirsin. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında kariyerin ve işin olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, bugün odağında ailen, evin ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün içinde ailen, evin, yaşadığın yer ile uzaklar, yurtdışı ve uzaklardaki yakınların arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise uzaklardaki yakınların, yurtdışı seyahatlerin ve eğitim hayatın konularında destekleyici etkiler altında olacaksın. Seyahat planları yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsin. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında hukuksal konular, eğitim, seyahat, yurtdışı, uzaklardaki yakınlar ve yayıncılık olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, bugün odağında kardeşlerin, yakın dostların, seyahat planların, ticaret girişimlerin, iletişimin ve eğitimin yer alıyor. Gün içinde, özellikle öğle saatlerinde yakın çevre, seyahat ve ticaret ile finansal konular, ödemeler, alacaklar, borçlar arasında ikilem yaşayabilirsin. Gün genelinde ise finansal konular, yatırımlar, bankalar, ödemeler, vergiler, borçlar, miras ve nafaka konuları ile ilgili destekleyici etkiler var. Bugün Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında finansal konular yer alacak. Sevgiyle kal.

Alıntı: Onedio.com
________________





 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:34.