IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2022, 20:31   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 27.08.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı seni, sağlık, sorumlulukların ve iş çalışma koşulları alanından etkileyecek. İşinle ilgili yeni bir karar alabilirsin, yeni bir beslenme düzeni oluşturabilir, spora veya diyete başlama kararı alabilirsin. Burada dikkat etmen gereken zihinsel ve iletişimsel gerginlikler. Aynı zamanda keyfin ve konforun için yaptığın harcamaları da kontrol altına alman senin için iyi olabilir. Aşk hayatın, çocuklarınla olan ilişkilerinde ve parasal konularla ilgili bazı farkındalıklar, uyanışlar yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı seni aşk hayatın, çocukların ve hobilerinden etkileyecek. Yeni bir aşka yelken açabilir, yeni bir hobi edinebilirsin. Fakat burada dikkat etmen gereken nokta ise hobilerin ve eğlencen için yaptığın harcamalarda aşırıya kaçmamak. Bütçeni sarsacak harcamalardan kaçınmalısın sevgili Boğa. Aynı zamanda aile bireyleriyle ilişkinde de bazı stresler, gerginlikler, küslükler olabilir. İkili ilişkilerinle alakalı bazı farkındalıklar, açılımlar yaşaman mümkün görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı seni ev, yuva, aile ve gayrimenkul alanından etkileyecek. Evinle, ailenle ilgili yeni bir karara ya da bazı düzenlemelere gidebilirsin. Gayrimenkul veya arsa ile ilgili yeni bir karar alman da mümkün görünüyor. Fakat burada dikkat etmen gereken unsur ise düşünmeden, acele ve fevri kararlar vermemen olacaktır. Ticari konularla veya eğitimle ilgili bazı gündemlerin varsa bazı engellerle, gecikmelerle karşılaşman mümkün. Aynı zamanda yakın çevre ilişkilerinle ilgili de bazı farkındalıklar, uyanışlar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı seni yakın çevrenden, eğitiminden, kardeşlerinden, iletişim ve ticaret alanından etkileyecek. Yakın dostlarınla veya kardeşlerinle alakalı yeni bir karar alabilirsin. Yeni bir eğitime başlayabilirsin. Kısa bir seyahat planlayabilirsin ya da çocuğunun eğitimiyle alakalı bir yeniliğe gidebilirsin. Fakat burada dikkat etmen gereken unsur ise bu kararları öfkeyle, fevri bir şekilde almaman olacaktır. Aynı zamanda aşk hayatınla ve arkadaşlarınla yaşadığın bazı sorunlar sebebiyle kendini değersiz hissetmen mümkün. Aşk hayatın, sosyal çevren, arkadaşların, özgüveninle alakalı farkındalıklar ve uyanışlar yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı senin için finans alanından etki edecek. Finansal konularla, harcamalarına ilgili yeni kararlar alabilir ve yeni düzenlemelere gidebilirsin. Fakat bir taraftan da sosyal hayatınla ilgili yaptığın harcamalara da dikkat etmen gerekli. Düşünmeden para harcama eğilimin olabilir. Eğer işsiz bir Aslansan da yeni bir işe de başlayabilirsin. Ayrıca sevgili Aslan, bu Yeniayla birlikte ikili ilişkilerin, evliliğin ve öz değer algınla alakalı büyük farkındalıklar yaşaman mümkün görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, burcunda gerçekleşecek olan bu Yeniay sana kendinle ve ikili ilişkilerinle alakalı yeni kararlar aldırabilir. Yeni bir ortaklığa veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Fakat kararlarını çok hızlı, fevri bir şekilde almak yerine iyice ölçüp biçmende fayda var sevgili Başak. Ayrıca sağlığın, işin, ilişkilerin ve parayla alakalı açılımlar yaşayabilirsin. Geri plandaki kaygı ve endişelerinle alakalı bazı farkındalıklar, uyanışlar da seni bulabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı seni sağlık ve iş konularında etkileyecek. Sağlığınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Spora başlamak, diyete başlamak, detoks gibi yeni düzenlemelere gidebilirsin. Bir yandan da sosyal ilişkilerinle, aşk ilişkilerinle alakalı uyanışlar yaşayabilirsin. Finans ve harcamalarınla alakalı önemli farkındalıklarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı senin için sosyal hayat, aşk hayatı, arkadaşlar ve sosyal çevre alanına etki ediyor. Yeni insanlar tanıyabilir, yeni dostluklar kurabilir, yeni sosyal gruplara dahil olabilirsin. Yalnız bir Akrepsen yeni bir aşk ilişkisi de başlatabilirsin. Fakat burada sosyal hayatın için yaptığın harcamalara dikkat etmen gerekli, bütçeni aşabilirsin. Bunun yanında ikili ilişkiler, birlikteliğin, evliliğin, iş ilişkilerin, ortaklıklarınla alakalı ciddi farkındalıklar, açılımlar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı, senin için iş ve kariyer alanında yaşanacak. İşsiz bir Yaysan, yeni bir işe başlayabilirsin veya kariyerinle alakalı yeni bir karar alabilirsin. Bazı ortaklıklar veya birliktelikler gündeminde olabilir. Evle, ailenle ilgili de yeni kararlar alman da mümkün sevgili Yay. Aynı zamanda yakın çevre ilişkilerin, seyahatlerin, yurtdışı ve hukuksal konularınla alakalı yaşayacağın engel ve pürüzlerle önemli farkındalıklar kazanabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, bugün gerçekleşecek Oğlak Yeniayını sen eğitim, seyahat, yurtdışı ve hukuksal konular alanından yaşayacaksın. Yeni bir eğitime başlayabilirsin, seyahat planları yapabilirsin. Aynı zamanda bankalar, borçlar ve finans kaynaklarıyla ilgili zorluklar yaşayabilirsin. Çocuğunun masraflarıyla alakalı bazı engeller veya gecikmelerle karşılaşabilirsin. Para ve sağlık konuları da gündeminde önemli yer teşkil edecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı senin finans ve de sağlık alanına etki ediyor. Bankalar, krediler, yatırımlar, miras, nafaka, eş parası ile ilgili birtakım yeniliklerle karşılaşabilirsin. Yeni yatırım kararları alabilirsin ya da kredi çekebilirsin. Aynı zamanda cerrahi bir işlem yaptırmayı düşünüyorsan, onunla ilgili de bir kararda bulunabilirsin. Aynı zamanda evliliğin, ikili ilişkilerin, birlikteliğin, ev hayatınla ilgili bazı zorlanmalarla karşı karşıya kalman mümkün. Beraberinde de bazı farkındalıklar geliştirmen de olası bir durum. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, bugün gerçekleşecek Başak Yeniayı senin evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanında yaşanıyor. Yeni bir birlikteliğe başlayabilir, bir ilişkin varsa evlilik kararı alabilirsin. Alınan bu hızlı ve beklenmedik karar seni bir tık dehşete düşürebilir. Bunun yanında işinle, parayla veya sağlığınla ilgili bazı engeller, gecikmeler, kaygılar, kopmalar yaşaman mümkün görünüyor. İş ve para ile ilgili sorumlulukların ağır gelebilir, özgürleşmek isteyebilirsin. Biraz daha dayan sevgili Balık. Sevgiyle kal.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:17.