IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2022, 22:44   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 26.08.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, güne endişeli ve karamsar başlayabilirsin. Sorumlulukların ağır gelebilir. Günün devamında ise parayla, aşk hayatınla veya çocuklarınla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir ya da beklenmedik masraflar çıkabilir. Bırakmak ve kaçmak doğrultusunda isteklerin yoğun olabilir. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile de önümüzdeki dönem odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alacak. Sevgili Koç, aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem de iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, güne sorumluluklarınızın ağırlığıyla başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken işler bugün size biraz külfet gelebilir. Karamsarlık veya ilerleyemiyormuş hissi olabilir fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Gün genelinde ise evinle, ailenle ilgili hesapta olmayan, beklenmedik masrafların çıkabilir. Aile içi ilişkilerde de biraz gerilim, stres olabilir. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile de önümüzdeki dönem odağında sağlığın ve işin olacak. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, sabah saatlerinde biraz gergin ve karamsar başlayabilirsin güne. Seyahat planlarınla ilgili bazı engellerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde ise ikili ilişkilerinde, eşinle, aile üyeleriyle, yakın çevrenle iletişimde gerilim yüklü bir hava seziyorum, temkinli yaklaşmanda fayda var. Solunum yolu rahatsızlıklarına da açık bir etki var. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile önümüzdeki dönem odağında aşk hayatın, çocukların ve hobilerin olacaktır. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, güne para ile ilgili bazı sorumluluklarla veya borçlarla ilgili bazı endişelerle başlayabilirsin ama bu durum uzun sürmeyecek. Ayrıca bugün sosyal çevrenle ve arkadaşlarınla alakalı bazı bastırdığın kızgınlıkların patlak verebilir ve aniden onlarla bağlarını koparma kararı alabilirsin. Diğer taraftan bugünlerde gereksiz harcamalara, internet alışverişlerine ve trafikte hız yapmamaya dikkat etmende fayda var. Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte de önümüzdeki dönem odağına ev, yuva, aile ve gayrimenkul konularını taşınabilir. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem de iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde veya eşinle ilişkinde mesafeli yaklaşımlarla başlayabilirsin. Eklem ve kemiklerine de bugünlerde dikkat edersen iyi olur. Gün genelinde ise bireysellik ve özgürlüğe olan ihtiyacın artabilir. Sosyal çevrenden birileriyle bağ koparabilir, biraz fevri tepkiler gösterebilirsin. Sosyal hayatındaki harcamaların dozunu da kaçırabilirsin, dikkat etmende fayda var. Estetik, bakım ve güzellik işleri için uygun bir gün değil sevgili Aslan. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte de önümüzdeki dönem iletişiminde artış görülecek, yakın çevren ve arkadaşların önem kazanacak. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapman için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, güne, sabah saatlerinde, ilişkilerinde alakalı bazı kaygı, endişe veya sağlık problemleriyle başlayabilirsin. İşle ilgili sorumlulukların veya sağlık problemlerin, psikolojik olarak biraz seni yorabilir. İş konularında ilerleyemiyormuş, yerinde sayıyormuş gibi hissedebilirsin. Bu etki uzun sürmeyecek fakat kariyerle ilgili bazı mücadele gerektiren durumlar veya streslerin olabilir. Bugün ikili ve sosyal ilişkilerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, geri plandaki bazı konular gün yüzüne çıkabilir. Ani kopuşlar, özgürleşme isteği, bireysellik isteği olabilir. Merkür’ün Terazi Burcuna geçmesiyle, önümüzdeki dönem odağında finansal konular olacaktır. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için, hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, Güne aşk hayatınla veya çocuklarımla alakalı bazı sorumluluklarla veya engellerle, kaygılarla, biraz keyifsiz başlayabilirsin fakat kısa sürecek. Gün genelinde, sosyal çevrendeki insanlarla, arkadaşlarınla ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Sürpriz haberler alabilirsin. Genel olarak, aşk hayatın ve sosyal ilişkilerinde seni değişimler bekliyor sevgili Terazi. Merkür’ün burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem iletişimin ve seyahatlerin artıyor. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için, hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, güne ailenle ilgili sorumluluklarla başlayabilirsin. Gün genelinde ise evliliğin, partnerin, ikili ilişkilerin, iş ortaklıklarınla ilgili bazı stresler, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkilerini, bağlarını ve ortaklıklarını koparabilirsin sevgili Akrep. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle rüyalarının arttığı bir döneme giriyorsun. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapman için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, güne bazı iletişim problemleri, zihinsel yorgunluk ve seyahatle ilgili aksaklıklara başlayabilirsin. Gün genelinde işinle ilgili veya uzaklardaki dostlarınla ilgili beklenmedik ani gelişmelerle karşılaşabilirsin. Sağlığına, özellikle solunum yolu hastalıklarına da dikkat etmen gereken bir gün olacak. İkili ilişkilerinde agresif tavırlar göstermeye yatkın olacağın bir gün, dozunu kaçırmasan iyi olur. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem sosyal hayatın ve arkadaşların önem kazanacak. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem de iş hayatında yeni başlangıçlar yapman için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, güne para ile ilgili veya öz değer algınla ilgili bazı karamsarlıklarla başlayabilirsin fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Gün genelinde çocuğunun masraflarıyla veya aşk hayatınla ilgili bazı stresler, beklenmedik durumlar veya masraflar olabilir. Aşk hayatında ise ani kopuşlar yaşanabilir. Bu durum da senin öz değerini sorgulamana sebep olabilir. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem kariyerin ön plana çıkıyor. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapman için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, bugün evliliğinde veya ikili ilişkilerinde soğuk rüzgarlar, mesafeli tutumlarla karşılaşabilirsin. Gün genelinde ise ailenle ilgili ya da eşinle, partnerinle alakalı sürpriz durumlar yaşanabilir. Genel olarak ikili ilişkilerin, aile ve çocukların bugün gündeminde. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem yurtdışı, seyahat, hukuksal ve akademik konular odağında olacak. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’u ve sonrasına bırakman daha doğru olacaktır. Sevgiyle Kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, bugün güne fiziksel veya mental olarak biraz düşük başlayabilirsin. Sağlık anlamında bazı gündemlerin de olabilir. İşine ilgili bazı kaygıların, endişelerin gün yüzüne çıkabilir. Kendini biraz engellenmiş, yerinde sayıyor gibi hissedebilirsin. Bugün evliliğinde ve ya ikili ilişkilerinde de agresif tepkiler sergileyebileceğin, ani çıkışlar ve patlamalar gösterebileceğin bir gün. İletişim biçimine dikkat etmelisin. Ticari konular ve iş konularıyla ilgili de sürpriz gelişmeler olabilir. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle odağına finansal konular, miras, nafaka, bankalar ve krediler yerleşiyor. Aynı zamanda bugün Ay kapanan fazda olduğu için hem aşk hayatında hem iş hayatında yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Yeniliklerini ayın 30’una veya daha sonrasına bırakman mantıklı olacaktır. Sevgiyle Kal.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:10.