IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Jayus
  • 1 Post By Samuray

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2022, 21:46   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 25.08.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, gün genelinde aşk hayatın, partnerinle ilişkin veya çocuklarınla iletişimin biraz zorlayıcı olabilir. Para yüzünden anlaşmazlıklar yaşayabilirsin ya da partnerinle arandaki sorun, kendini değersiz hissetmene sebep olabilir. Ayrıca riskli yatırımlardan ve şans oyunlarından uzak durman gereken bir gün olacak. Eğer sorunlu bir ilişkin varsa yol ayrımları, yön değişiklikleri, yeni kararlar da söz konusu olabilir. Sağlığına ilgili veya işinle ilgili bir konuyu da kafana takman mümkün görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, bugün boyunca etkili olan uyumsuz enerji seni evliliğinden, ikili ilişkilerinden ve aile alanından etkiliyor. Evliliğinde veya birlikteliğinde bazı anlaşmazlıklar, çatışmalar, agresif tutumlar olabilir. Estetik ve bakım işleri için de uygun bir gün değil. Aynı zamanda aşk konularıyla ilgili kafanda bazı soru işaretleri varsa son noktayı koyup kapatabilirsin. Çatışmalardan, sert çıkışlarda ve agresif davranışlardan uzak durmanı öneririm bugün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, gün genelinde yakın çevren, dostların ve yakın akrabalarınla iletişimde zorlanabileceğin bir gün. Seyahat planlarını, başlatmayı düşündüğün işleri ve internet alışverişlerini bugün bir köşeye bırakmanda fayda var. Eşinle veya aile üyeleriyle çatışmamaya ve tepkilerini kontrol etmeye dikkat etmeni öneririm. Bir taraftan da solunum yolların ve boğaz sağlığın için takviye alabilirsin. Vitaminlerini bugün ihmal etme. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, bugün içerisinde aşk hayatın ve sosyal ilişkilerinde kendi değerini, öz saygı algını sorgulayabileceğin bir gün olabilir. Aynı zamanda finansal açıdan gelir gider dengesini de iyi ayarlaman gerekiyor. Gereksiz harcamalardan uzak durmanda fayda var bugün. İlişkilerindeki sorunları para harcayarak çözemezsin sevgili Yengeç. Ayrıca yakın çevrenle ve yakın dostlarınla ilgili kendi içinde bastırdığın kızgınlıkların açığa çıkabilir. Tepkilerine, iletişim diline biraz özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, bugün gerek iş ilişkilerin, gerek aile ilişkilerin gerekse, ikili ve sosyal ilişkilerin konusunda biraz zorlanman normal. Bazı finansal stresler yaşaman da olası bir durum. Para ile ilgili stres yaptığın bir konuda bir sonuç alabilir, bir kapanış yaşayabilirsin. Sevgili Aslan, bugünlerde sosyal ilişkilerinde agresif tutumlar sergilememeye biraz özen göstermelisin. Tepkisel ve dürtüsel yaklaşımlarla gemileri yakmaya müsait bir halin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, bugün ikili ilişkilerinle ve sosyal ilişkilerinle alakalı, gizli saklı olan bazı şeyler açığa çıkabilir veya senin sakladığın, içinde tuttuğun bazı konular ortaya dökülebilir. Birtakım yüzleşmelerin gerçekleşmesi olası görünüyor. Ticari ve finansal konularla ilgili kaygıların da bir miktar yüzeye çıkabilir. Biraz gergin, stresli ve belki öfkeli olabilirsin. Dış dünyayı bırakıp biraz daha kendine odaklı olursan bugünü daha iyi yönetirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, bugün sosyal ilişkilerinde, arkadaşlık ilişkilerinde ve finansal konularda biraz uyumsuz etkiler devrede görünüyor. Gereksiz harcamalardan kaçınmanı ve şu sıralar kimseye borç vermemeni öneririm. Aynı zamanda sağlığın konusunda da biraz özenli olman gereken zamanlardan geçiyorsun. Bugün üzerinde olan agresif ve dürtüsel enerjiyi, en iyi spor yaparak atabilirsin sevgili Terazi. Öfkeyi dışarı kusmak veya bastırmak yerine harekete dökebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, bugün içerisinde eşinle, partnerinle, patronunla veya ortağınla olan ilişkilerinde bir takım pürüzler, uyumsuzluklar yaşanabilir. Genel olarak her türlü ikili ilişkin de tepkiselliğe ve sürtüşmelere açık bir etki söz konusu görünüyor. İnsanlarla ilişkilerinde verdiğin kadar alamadığını hissedebilirsin, bu da seni öfkelendirebilir. Aynı zamanda hayatındaki kadın figürlerinden yana da sorunlar yaşayabilirsin. Bugün biraz yalnız kalıp kendini dinlemek, çok da iletişim içinde olmamak sana daha iyi gelecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, bugün içerisinde uzaklardaki dostlarınla ilişkinde ya da yurtdışı, yabancılarla ilgili konularda biraz zorlanman mümkün görünüyor. Bazı aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar olabilir, canını sıkmamaya çalış. Hayatındaki otorite figürleriyle laf dalaşları, iletişim sorunları yaşanabilir. Hem psikolojik hem fiziksel sağlığın da bugün önem teşkil ediyor, ihmal etmemende fayda var. Kontrollü, bilinçli ve sakin yönetirsen günü, kazanırsın. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, bugün çocuklarının masraflarıyla, aşk hayatınla ve ya sosyal hayatınla ilgili bazı stresler yaşayabilirsin. Harcamaların biraz bütçeni aşabilir, kontrolü elden bırakma. Ayağını yorganına göre uzat demişler. Eğitimle veya yurtdışıyla alakalı bir konuda tamamlanma, sonuç alma veya kapanış yaşayabilirsin. İlişkilerinde ise iletişim diline, tepkilerine biraz özen göstermen gereken bir gün aynı zamanda. Gerginlik baş ağrılarına sebep olabilir. Meditasyona, seni sakinleştirecek aktivitelere yönelmen sana iyi gelecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, bugün evliliğinde, aile içi ve ikili ilişkilerinde bir takım pürüzler, anlaşmazlıklar, uyumsuzluklar yaşaman mümkün görünüyor. Sorunlu ve son kullanma tarihi dolan ilişkilerin içindeysen yol ayrımına da gidebilirsin, yeni kararlar da alabilirsin. Riskli yatırımlardan, bilinçsiz harcamalardan uzak durman senin için iyi olur bugün. Ayrıca bugünkü stresli enerjini, agresifliği azaltmak ve dönüştürmek için spor yapabilir, fiziksel efor sarf edebilirsin. Düşündüğünden iyi gelecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, sen bugünkü etkileri iş alanından, çalışma arkadaşlarından, ticaret, iletişim ve sağlık konularından alıyorsun. Öncelikle bu dönem boyunca sağlığına dikkat etmelisin. İş ve parasal anlamda bazı engeller ve pürüzlerle karşılaşabilirsin. Birlikte çalıştığın insanlar ve sosyal ilişkilerinde, iletişimde yanlış anlaşılmalar ve fikir ayrılıkları mümkün görünüyor. Hayatındaki kişiyle de iletişiminizde bazı çatışmalara, fevri çıkışlara, agresif yaklaşımlara dikkat edersen iyi olur. Bugün duygularınla değil mantığınla hareket etme zamanı. Sevgiyle kal.
Samuray bunu beğendi.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 
Alt 25 Ağustos 2022, 21:54   #2
Kayıtlı Üye
Samuray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Astroloji ve burçlar adına güzel bir çalışma olmuş. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Jayus bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:31.