IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Jayus

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2022, 22:35   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 06.08.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, günün genelinde güzel etkiler hakim olsa da Mars Satürn Karesi, iradeni ve kararlılığını biraz test edebilir. Finansal konularla alakalı bir takım gecikmeler, engeller yaşaman mümkün görünüyor. Enerjin biraz düşük olabilir, baş ve kas ağrılarına, eklemlerine dikkat etmen gereken ve sağlığına özen göstermen gereken bir gün. Bir taraftan da bugün keyifli etkiler mevcut. Sosyalleşebileceğin, ailenle, sevdiklerinle yiyip içip keyif yapabileceğin bir gün söz konusu. Sabah saatleri son derece iyimser olacağın, akşam saatlerinde ise sanatsal aktiviteler ve sosyalleşmek isteyebileceğin keyifli bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, burcundaki Mars ve Satürn'ün etkileşimi bugün biraz halsiz hissetmene yol açabilir. Enerjin ve hevesin düşük olabilir. İş ve kariyer konularında ilerleyemiyormuş, zorlanıyormuş gibi hissedebilirsin fakat kararlı davranman gereken bir gün söz konusu. Kas ve kemiklerine bugün ekstra dikkat etmeni öneririm. Diğer taraftan çok keyifli, güzel etkilerin de devrede olduğu bir gün. Dostlarınla, arkadaşlarınla sosyalleşip bol bol hayal kurabileceğin saatler seni bekliyor. Aynı zamanda yaratıcılığının ve iletişiminin de artış göstermesi muhtemel bir durum. Akşam saatleri aileden para desteği görebilirsin ya da ailenden birinin sağlık durumuyla ilgili güzel haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, güne ikili ilişkiler ve arkadaşlıklar adına iyimser etkilerle başlıyorsunuz. Gün genelinde aktif olacak olan Mars Satürn etkileşiminin etkisini sağlık ve psikolojik alandan alıyorsun. Bazı konularda öfkeni dışa vurmakta zorlanabilirsin, bastırabilirsin. Kendi içinde bir takım içsel mücadeleler verebilirsin. Sağlığına dikkat etmen gereken bir gün olduğunu da söylemeliyim. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Akşam saatleri ise yakın dostlarınla sosyalleşip keyifli vakit geçirebilirsin, sanatsal aktivitelerde bulunabilirsin. Ayrıca bugün senin için iş ve para konusunda şanslı etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde iş, kariyer ve sağlıkla ilgili iyimser ve faydalı etkilerle içli dışlı olabilirsin. Gün genelinde etkili olacak olan Mars Satürn Karesi, seni sosyal çevrenle olan alacak verecek konuları ve finansal konulardan etkiliyor. Bazı dostlarına karşı gizlediğin, bastırdığın kızgınlıkların açığa çıkabilir. Arkadaşlarına verdiğin borçları geri almakta zorlanabilirsin ya da borç istersen, alamayabilirsin. Günün ikinci yarısında estetik, bakım güzellik için iyi etkiler altındasın. Aynı zamanda uzaktaki dostlarınla veya partnerinle görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, güne çok iyimser ve neşeli başlıyorsun. Gün genelinde etkili olan Mars Satürn Karesini iş, kariyer ve evlilik alanından alıyorsun. Bugün içerisinde işle ilgili bazı engellerle karşılaşabilirsin. Patronunla veya babanla alakalı bir stresli durum söz konusu olabilir. Fakat gün genelinde keyifli etkiler var. Ruhsal ve psikolojik olarak kendini iyi hissedeceğin bir gün. Akşam saatleri ise sanatsal aktiviteler veya aşk ilişkileri konusunda destekleyici görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, Merkür’ün burcuna girmesiyle iletişiminin arttığı bir dönemdesin. Sabah saatlerinde ailenden maddi destek görmen mümkün bir durum. Aynı zamanda gayrimenkul yatırımı ile ilgili de şanslı etkiler mevcut. Gün genelinde hissedilecek olan Mars Satürn etkileşimini; sağlık, eğitim ve yurtdışı alanından alıyorsun. Uzaklardaki biri ile alakalı bastırdığın kızgınlıklar olabilir veyahut yurtdışı ya da uzaktaki biri ile alakalı bazı engellerle karşılaşman mümkün. Günün tamamında ise uyumlu ve keyifli etkiler var. İkili ilişkiler ve sosyal ilişkiler açısından güzel bir gün. Yine de sağlığına ve özellikle kemiklerine ve kaslarına dikkat et. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, güne iletişim trafiğin yoğun şekilde başlayabilirsin. Sabah saatlerinde partnerin veya ikili ilişkilerinde alakalı şanslı etkiler de mevcut görünüyor. Gün genelinde etkisi aktif olacak olan Mars Satürn Karesini sağlık ve para alanından alıyorsun. Baş ve kas ağrılarına, iskelet sistemine ve sakatlanmalara dikkat etmen senin için en iyisi olacaktır. Aynı zamanda bağışıklığın da düşebilir, temkinli olmanda fayda var. Aşk hayatınla ilgili de bastırdığın bazı kızgınlıkların su yüzüne çıkabilir. İş ve kariyerle ilgili ise bugün içerisinde bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Akşam saatleri ise dostlarınla, arkadaş gruplarınla sosyalleşip yoğun iletişim halinde olabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, bugün odağında para ve iş konuları var. Sabah saatlerinde günlük işlerinden kazanç elde etme şansın olabilir. Aynı zamanda bir sağlık problemin varsa çözebilirsin. Gün genelinde aktif olan Mars Satürn Karesi ise seni ikili ilişkiler ve aile alanından etkiliyor. Aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bir gündemin olabilir. Akşam saatleri ise yine kariyer ve kazanç anlamında şanslı etkiler altındasın. Ayrıca uzaklardaki biriyle bir aşk filizlenebilir ya da uzaktaki dostlarından destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, güne aşk hayatında ilgili şanslı etkilerle başlıyorsun. İyimser, neşeli ve enerjik bir başlangıç olabilir. Mars Satürn Karesini sağlık ve günlük rutin alanından alıyorsun. Bazı iş girişimlerin, sözleşmelerinde ilgili gecikmeler olabilir. Yakın çevrenden birinin veya evcil hayvanının sağlık gündemi olabilir. Senin de burkulmalara, iskelet sistemine, kemiklere dikkat etmeni öneririm. Ayrıca trafikte de dikkatli olman gereken bir gün olduğunu söyleyebilirim. Akşam saatleri ise seyahat planları, organizasyonları yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, sabah yoğun rüyaların etkisiyle uyanmış olabilirsin. Aynı zamanda sabah saatleri ailenin de desteğini hissedebilirsin. Tüm gün aktif olacak olan Mars Satürn etkileşimini aşk, çocuk ve finans alanında yaşayacaksın. Çocuğunun sağlığı, çocuğunun masrafları, aşk hayatın ve partnerinle alakalı etkiler alabilirsin. Bu konularla alakalı bazı gecikmeler, engel ve pürüzler olabilir. Eşin veya sosyal ilişkilerinde iletişimin güzel ve yoğun olacağı bir gün aynı zamanda senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, sabah saatlerinde yakın dostların ve kardeşlerine yoğun iletişim trafiği yaşayabilirsin ve dostlarından destek görebilirsin. Tüm gün etkili olacak olan Mars Satürn açısı, ailenden biriyle alakalı bir sağlık gündemi veya ailenden birine karşı bastırdığın bir kızgınlığın açığa çıkması olarak çalışabilir. Sen de kaslarına, eklemlerine ve iskelet sistemine bu birkaç gün dikkat etmelisin. Aynı zamanda gayrimenkulle veya taşınma ile alakalı gündemlerin varsa bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşman olası görünüyor. Akşam saatlerinde ise eşinle, partnerinle sosyalleşebilir, arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, bugün odağında iş, kariyer ve finans konuları yer alıyor. Sabah saatleri bazı kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilir, finans kaynakları bulabilirsin. Tüm gün etkili olacak olan Mars Satürn Karesi; sözleşmeler, kardeşler, ticaret ve iletişim alanından seni etkiliyor. Bu konularla alakalı bazı gecikmeler, engel ve pürüzlerle karşılaşabilirsin. Öte yandan bugün partnerinle sanatsal aktivitelerde bulunman ve yaratıcılığını ortaya çıkarman için destekleyici etkiler altındasın. Akşam ve gece saatleri ise hem sağlık hem iş anlamında rahat bir akış var. Sevgiyle kal.
meLanie bunu beğendi.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:28.