IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ağustos 2022, 21:29   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 03.08.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, bugün genel olarak ikili ilişkilerinde denge kurmakta zorlanabilirsin. Gerek evliliğinde, gerek çocuğunla, gerek iş ortaklarınla iletişimde sınırları zorlamamaya çalış. Çözümü, uzlaşmayı sonraki güne erteleyebilirsin. İlişkiler açısından biraz stresli bir gün olabilir. Bu sebeple kendini işe ve sorumluluklarına odaklaman daha iyi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, bugün sağlığına özen göstermen gereken bir gün. Yeni bir beslenme düzeni planlayabilir, spora başlayabilir ya da detoks yapabilirsin. Biraz hareket iyi gelebilir. Aynı zamanda iş yerinde de seni kızdıracak olaylar yaşanabilir fakat elinden geldiği kadar sakin kalmaya çalışman senin yararına olur. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, bugün aşk ve sosyal ilişkilerinde işler pek de yolunda gitmeyebilir. Anlaşmazlık, stres ve sürtüşmeler görülebilir. Bunu kendi içinde büyütüp korkulara ve kaygılara kapılmamaya çalış. Çocuğu olan bir İkizlersen eğer çocuğuna karşı da bugün biraz anlayışlı olman gerekebilir. Gün içinde hafif beslenmeni öneririm. Mide hassasiyetleri görülebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, bugün aile içi ilişkilerinde bir takım huzursuzluklar yaşayabilirsin. Biraz alıngan davranabilirsin ama olabilecek sürtüşmeleri büyütmemeye çalış. Ayrıca aileden birinin sağlık sorunları da gündeme gelebilir, ilgilenmen gerekebilir. İş yerinde yorucu bir gün geçirsen de akşam güzel bir programla kendini ödüllendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, sabah rüyalarının etkisinde uyanmış olabilirsin. Gün içinde bazı iletişim problemleri yaşaman mümkün. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Elektronik aletlerle veya araçlarla ilgili sorunlar da gündeme gelebilir. Eğer seyahate çıkacaksan bir şey unutmadığına emin olsan iyi olur. Sosyal çevrenden veya iş çevrenden bir kadınla alakalı seni huzursuz edecek şeyler duyabilirsin ama çok da önemseme. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, bugün gündeminde finansal konular ve sağlık yer alıyor. Gün genelinde sağlık hassasiyetleri olabilir. Yeme içmede abartıya kaçmaman iyi olacaktır. Diğer taraftan banka, krediler, borçlar, nafaka ve miras konularıyla alakalı bazı aksilikler yaşanabilir. Hesapta olmayan ödemeler çıkabilir, temkinli olmakta yarar var. Gereksiz harcamalardan ve aşırı yemekten kaçınman gereken bir gün sevgili Başak. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, bugün kariyer ve iş konusunda bazı stresler yaşaman mümkün. Birlikte çalıştığın insanlarla birtakım problemler, anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Genel olarak ikili ilişkilerin çok da rahat akmayabileceği bir gün bugün senin için sevgili Terazi. Bunun farkında olursan, günü, olayları, durumları daha kolay yönetebilirsin. Gün genelinde baş ağrılarına ve sakarlıklara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, bugün sağlığına biraz daha dikkat etmen gereken bir gün. Psikolojik veya fiziksel, kendini güçsüz hissetmen mümkün. Aynı zamanda aile büyüklerinin de sağlık problemleri varsa onlarla ilgilenmen gerekebilir. Sağlık konusunda biraz sıkıntı çekeceğin bir gün olacak. Bugün içerisinde hem patron ve yöneticilerinden hem de uzaklardaki dostlarından destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, bugün aşk hayatında işler pek de istediğin gibi gitmeyebilir. Uyumsuzluklar, sürtüşmeler, anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Arkadaşlarınla, yakın çevrenle bir araya gelip kafanı dağıtmak isteyebilirsin. Aynı zamanda parayla, borçlarla, bankalarla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde biraz baş ağrısı yaşayabilirsin, kendine iyi bak. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, bugün odağında kariyerin ve ailen olabilir. Aileden biriyle ilişkinden bir yara alabilirsin. Ya da aile içerisinde birilerinin sağlık problemleri olabilir ve ilgilenmen gerekebilir. Çocuğunla alakalı bir konu seni huzursuz ediyorsa dert etme, bir iki güne çözülecektir. Evli veya birlikteliği olan bir Oğlaksan ilişkinizin geleceği için bugün partnerinle sürtüşmemeye özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, bugün gündeminde seyahatler, uzaklar, yolculuklar ve eğitim olabilir. Seyahat planlarına ilgili bazı stresler yaşaman olası bir durum. Yakın çevrenle ve iş arkadaşlarınla iletişimine biraz daha dikkat etmen gereken bir gün. Elektronik aletler bugün biraz seni zorlayabilir. Aile içinde seni huzursuz eden bir durum varsa önümüzdeki günlerde hızlı bir şekilde çözülecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, bugün odağında finansal konular ve sağlık var. Öğleden sonra beklenmedik bir ödeme veya harcama çıkabilir, dikkatli olmakta yarar var. Gün içinde baş veya kas ağrısı yaşarsan hiç endişe etme, bir iki saate geçecektir. İkili ilişkilerin ve aşk hayatınla ilgili seni cesaretlendirecek bir görünüm var, harekete geçiyorsun. Aynı zamanda bugün, çocuğun varsa onun eğitimiyle alakalı bir karar vermen veyahut girişimde bulunman da mümkün. Sevgiyle kal.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:28.