IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2022, 21:45   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 22.07.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç;♈
Selamlar sevgili Koç! Ay şu an senin burcunda olduğu için duygularının bugün seni yormadığını hissedebilirsin. Tüm gün kendinden emin hareket edebilir, ayaklarının yere sağlam bastığını düşünebilirsin. Senin için ayrıca güzel maddi gelişmelerin olduğu bir gün bugün! Ancak eğer araba süreceksen dikkatli hareket etmende fayda var. Sosyal bir ortama gireceksen önemli insanların karşına çıkması da mümkün. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak!

Sevgili Boğa;♉
Selamlar sevgili Boğa... Bugün hayatındaki bazı sorunları anlamak ve çözmek için kendi iç güdülerini ve ruhsallığını kullanabilirsin. Ailenden yakın olduğu bir üye ile içindekileri paylaşman sana iyi gelecektir. Kendini bir komşu ile tartışma yaşarken bulman mümkün. Aman ha, sakın öfkenin kontrolünü kaybetmemeye dikkat et! Ayrıca bir tanıdığının sana maddi anlamda yardımı dokunabilir bugün. Yarın tekrar görüşmek üzere, hoşça kal!

Sevgili İkizler;♊
Selamlar sevgili İkizler, bugün senin için güzel bir gün! Hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendini iyi hissettiğini, hatta bulutların üzerinde uçtuğunu düşünebilirsin. Çekici kişiliğin bugün seni gören birçok insanı hayran bırakacak. Ancak partnerinle yaşayabileceğin ufak sorunlara dikkat et. Sevdiğin insanlarla yaşayabileceğin pürüzler için duygularını net ve açık bir şekilde ifade etmende fayda var. Yarın görüşene dek kendine iyi bak!

Sevgili Yengeç;♋
Selamlar sevgili Yengeç! Bugün iç huzuru aramak isteyebilir, bir köşeye çekilip kafandaki sorunları teker teker çözmek isteyebilirsin. Ancak aileni ve sevdiklerini bu süreçte kırmamaya dikkat et derim. Hiç beklemediğin bir mesaj tüm gününü güzelleştirecek! Gerçek aşkı ve bağı iliklerine kadar hissedeceğin önemli bir gün olacak gibi senin için. Yarın tekrar görüşmek üzere!

Sevgili Aslan;♌
Selamlar sevgili Aslan! Bugün yapacağın bazı yatırımlar senin için uzun vadede yararlı olabilir. Ancak bugün, özellikle partnerinin fikirlerini göz ardı etmediğinden emin ol. İş hayatında bazı plan ve projelerle uğraşan Aslan burçlarının diğer insanlara çok detay vermemesi en iyisi olacaktır. Ayrıca bugünü fiziksel sağlığın için biraz spor yaparak geçirebilirsin... Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak!

Sevgili Başak;♍
Merhaba sevgili Başak! Bugün yakın akrabalarınla maddi veya manevi güzel zaman geçirebilir veya yardımlar alabilirsin. Zor bir durum içindeysen mizah anlayışıyla seni mutlu edecek, hatta kahkahalar attıracak bir yakınının etrafında olması mümkün. İleride meyvelerini toplayacağın bir iş için ilk adım atman da olası... Yarın tekrar güzel bir günde görüşmek üzere!

Sevgili Terazi;♎
Selamlar sevgili Terazi! Bugün harcamalarını kontrol etmeye ve aşırı kaçmamaya dikkat et! İnsanların senden ne istediğini çok iyi biliyorsun. Ancak sadece başkalarının menfaati için hareket etme, kendi iyiliğine de düşün! Akşam saatleri için romantik bir plan yapmak sana iyi gelecek ve tüm günün stresini omuzlarından alacaktır. Evde zaman geçireceksen sevdiklerinle bir film izlemeyi deneyebilirsin. Yarın tekrar görüşmek üzere!

Sevgili Akrep;♏
Selamlar sevgili Akrep! Bir aile üyesinden dolayı kendini hiç beklemediğin maddi sorunlar ile uğraşırken bulabilirsin. Ancak kendini kontrol etmeyi ve gerektiği yerde insanlara sınır çizmeyi öğrenmen lazım. İnsanlar sana güvendiği için her zaman fikrine danışıyor ve senden bir tavsiye almak istiyorlar. Kendinden emin adımlar atmaya çalış. Yarın daha güzel bir günde tekrar görüşürüz!

Sevgili Yay;♐
Merhaba sevgili Yay! Bugün yemek yerken aşırıya kaçmamaya dikkat etmen iyisi. Eğer arkadaşlarınla gezmeyi düşünüyorsan paranı çar çur etmeden harcamaya çalışmalısın. Önemli karar vermek zorunda kaldığın bazı durumlarda bulabilirsin kendini. Partnerinden veya yakınlarından hiç beklemediğin bazı sözler duyabilir, kendini köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsin. Ne olursa olsun nefes almayı ve kendin için doğru kararlar vermeyi unutma. Yarın güzel bir günde tekrar buluşalım!

Sevgili Oğlak;♑
Selamlar sevgili Oğlak! Bugün sıkıntı yaşamamak için çok sert konuşmamaya çalış etrafındaki insanlarla. Hayatındaki bir erkekten iş konusunda alacağın tavsiyeler sana yardımcı olabilir. Eskiden tanıdığın, uzun süredir görmediğin bir insanla karşılaşabilirsin. Hazırda bekleyen planların artık yavaş yavaş gerçek hayata geçmeye başlayacak gibi... Yarın tekrar görüşmek üzere!

Sevgili Kova;♒
Selamlar sevgili Kova! Seni uzun süredir rahatsız eden, aklının bir ucunda yer edinen sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsin bugün. Sakın meraklanma, bu sorunları çözdüğünde adeta sırtından bir yük kalkacak! Ayrıca para kazanmak için beklemediğin bir fırsat çıkabilir karşına. Zamanını çok boş harcamamaya dikkat edebilirsin. Yarın tekrar görüşene dek hoşça kal!

Sevgili Balık;♓
Selamlar sevgili Balık! Bugün oldukça keyifli bir gün, kendini durduk yere neşe yumağı gibi hissedebilirsin hatta. Zor zamanlarında yanında olan arkadaşlarına ve sevdiklerine ulaşabilir ve teşekkür edebilirsin. Yakınlarda yaşayabileceğin bir yalnızlık dönemi seni korkutmasın, altından kalkacak kadar güçlüsün! Ne de olsa sen çoktan geçtin bu yollardan... Yarın tekrar görüşene dek hoşça kal!
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:22.