IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Temmuz 2022, 21:36   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 21.07.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç;♈
Selamlar sevgili Koç! Bugün yakın ilişkilerinde, her iki tarafa da fayda sağlamak istediğin için fedakarlıklar yapabilirsin. Eğer fedakarlık yapmak istemiyor ve o insanın mantıksız talepleri olduğunu düşünüyorsan işin biraz zor... Sorumluluklarınla başa çıkmakta zorlandığını fark edebilirsin. Şu sıralar daha özgür ruhlu olmak istesen de bencilliğe kaçmamaya dikkat etmekte fayda var. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak!

Sevgili Boğa;♉
Selamlar sevgili Boğa... Bugün senin için güzel bir gün! Şu sıralar kendinde yeterince değer vermediğin yeteneklerine dikkat etmeye çalış. Bu becerilerini gerek evde, gerek işyerinde test etmeye başlayabilirsin. Eskiden sana huzur veren birtakım şeylerin artık işe yaramadığını görüyorsun. Ancak endişelere bir kenara bırakıp yakınlarınla keyifli zaman geçirmeye odaklanabilirsin. Ebeveynlerinin sana finansal destek vermesi söz konusu. Yarın tekrar görüşürüz!

Sevgili İkizler;♊
Selamlar sevgili İkizler, bugün hem sağlığına özen göstermende hem de paranı nereye harcadığına dikkat etmende fayda var. Uzun zaman sonra görüşeceğin bir arkadaşının haberi kalbinin güm güm atmasına sebep oluyor sanki? İş hayatında bir gelişme varsa kendinden emin olarak konuşman ve dik durmanı tavsiye ediyorum. Ayrıca bugün televizyon ve telefonla fazla zaman harcama, yarın görüşene dek kendine iyi bak!

Sevgili Yengeç;♋
Selamlar sevgili Yengeç! Bugün işlerin sakin ve tıkırında yürüyeceği, kafanı dinleyebileceğin sakin ve rahat bir gün olacak. Ancak dikkat, yaptığın maddi yatırımlarda bazı kayıplar yaşayabilirsin. Gizli işlere girmemeye, insanlarla konuşurken fazla açık sözlü olmamaya çalış. Kafanı koyup elinde bir kitap veya dergiyle keyifli bir akşam geçirmen en iyisi olacaktır. Yarın tekrar görüşmek üzere!

Sevgili Aslan;♌
Selamlar sevgili Aslan, bugün kendini hiç beklemediğin bir çıkmazın içinde bulabilirsin. Eğer bir karar alman gerekirse sadece duygularını değil aklını da dinlediğinden emin ol. Ay'ın konumundan dolayı paranı gereksiz yere çarçur etmeye yatkın olabilirsin. Ayrıca evde yaşanabilecek bazı sorunlardan ötürü çok geç kalmamaya, ailenin veya partnerinin söylediklerine kulak asmaya dikkat et. Elindeki işlere odaklanıp gün sonunda kendine keyifli bir zaman ayırman senin için en güzeli olacaktır. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak!

Sevgili Başak;♍
Merhaba sevgili Başak! Bugün alacağın bazı finansal kararlar sana uzun vadede yardımcı olabilir. Kendini fazla enerjik ve hevesli hissedebilirsin. Bu enerjini doğru yere yönlendirmeye çalış ve yakınlarınla yaşayacağın gerginliklere çok kafanı takma. Atacağın ciddi adımlar sana güzel ödüller olarak geri dönecek. Bugün yakın bir arkadaşından haber alabilirsin! Yarın tekrar güzel bir günde görüşmek üzere...

Sevgili Terazi;♎
Selamlar sevgili Terazi! Bugün kardeşlerinle finansal bir konuda sorun yaşayabilirsin. Birtakım beklenmedik problemler meydana gelse de merak etme, günün geri kalanında ev içinde güzel gelişmeler olacak! Sevdiğin insanlar seni mutlu edecek ve aklındaki planları gerçekleştirmek istediğinde hevesle kabul edecekler. Hatta partnerinle birlikte güzel bir haber de alabilirsin... Yarın tekrar görüşmek üzere!

Sevgili Akrep;♏
Selamlar sevgili Akrep! Bugün hiç beklemediğin bazı kötü gelişmeler yüzünden kendini bir adım geriye düşmüş gibi hissedebilirsin. Ancak hem sevdiklerin hem de akrabaların sana yardım eli uzatacak. Ev ortamında çocuklara çok sinirlenmemeye dikkat et. Ayrıca paranı neye harcadığını kontrol etmen senin için faydalı olacaktır. Bazı buluşmalar nedeniyle zaman kaybetmiş gibi hissetsen de gün sonunda harika bir akşam geçirebilirsin. Yarın tekrar görüşürüz!

Sevgili Yay;♐
Merhaba sevgili Yay! Bugün partnerinle birlikte geleceğiniz için bir adım atabilir ve özellikle maddi konularda kararlar alabilirsiniz. İş yerinden sana karşı bazı negatif tutumlarla karşılaşabilirsin. Ancak kafanı çok takmamaya dikkat et, gün sonunda sevdiğin insanların kollarında huzur ve mutluluk bulacaksın! Ayrıca beklemediğin bir anda eski bir tanıdıkla karşılaşıp güzel anılarınızı yad etmen mümkün. Yarın güzel bir günde tekrar buluşalım!

Sevgili Oğlak;♑
Selamlar sevgili Oğlak! Bugün tansiyonuna ve sağlığına dikkat etmeye özen göster. Yakın bir arkadaşının senden maddi yardım rica etmesiyle beraber kendini zor bir durumda bulabilirsin. Yine de unutma, yaptığın her iyilik ve fedakarlık sana geri dönecektir. Zamanın ne kadar değerli olduğunu unutmadığın, ileride yaşayacağın mutlu ve güzel günlere baktığın bir gün geçirmeye çalış. Ailene ve sevdiklerine de zaman ayırmayı unutma... Yarın tekrar görüşmek üzere!

Sevgili Kova;♒
Selamlar sevgili Kova! Şu sıralar dürüst ve korkusuz yapından dolayı kendini ani kararlar alırken bulabilirsin. Eğer tatile gidiyorsan değerli eşyalarına ve çantana sahip çıktığından emin ol. Ayrıca bu kaçamakta sevdiklerinle keyifli zaman geçirip sorunlarını unutacaksın. Çalışma arkadaşların sana söylemese de senin sorunları ele alma şeklini eleştirebilirler. Eğer beklediğin sonuçları alamazsan kendi yöntemlerini bir gözden geçirmen faydalı olacaktır. Yarın tekrar görüşene dek hoşça kal!

Sevgili Balık;♓
Selamlar sevgili Balık! Bugün hayata pozitif tarafından bakmaya dikkat et. Eğlenceye ve kozmetik sektörüne fazla para harcamamaya çalış. Çocuklarınla ilgili bir konuda yaşadığın gelişmeler kendini bulutların üzerinde hissetmene neden olacak. Ayrıca çok yakında bazı hayallerinin yavaş yavaş gerçeğe dönmesi mümkün! Adımlarını dikkatli at, zekana güvenerek sabırla güzellikleri beklemeye devam et. Yarın daha güzel bir günde tekrar görüşene dek hoşça kal!
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:29.