IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2022, 17:02   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 06.06.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç;♈
Selamlar sevgili Koç, nasılsın? Haftanın ilk gününde yapacağın toplantıları, katılacağın ya da katılmak istediğin eğitimleri veya seyahatlerini planlayabilirsin. Planlı ve programlı çalışman, her adımını buna göre ayarlaman senin yükünü hafifletecek. Bugün olumsuz eleştiri alırsan kulak arkası et ve sadece kendine odaklan. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;♉
Sevgili Boğa, maddiyatla ilgili sıkıntılar çekiyor ya da hak ettiğin kazancı elde etmediğini düşünebilirsin. Bugün maddi konular gündeminde olacak ve harcamalarını tekrar gözden geçirecek, yatırım planlarına odaklanacaksın. Bir süredir seninle ilgilenen birine şans vermeyi düşünebilirsin. Eğer hayatında biri varsa bugün birlikte vakit geçirebilirsiniz. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili İkizler;♊
Sevgili İkizler, bugün rutin hayatına renk katmak isteği içinde olabilirsin. Değişim ve yeni şeyler seni çok heyecanlandırıyor. Bugün yaratıcı gücünü kullanacağın yeni bir hobi edinebilir veya uzun süredir üstünde çalıştığın bir projeye farklı bir boyut atlattırabilirsin. Şans senden yana olacak. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yengeç;♋
Sevgili Yengeç, bir süredir yapmak istediğin planları maddi imkanların yüzünden erteleme kararı alabilirsin. Aklına yatmayan ufak tefek konular var. Bu konulara geçici çözümler bulmuşsun ancak içine pek sinmiş gibi görünmüyor. İşte bu konularda biraz daha beklemeni iyice düşünüp öyle karar vermeni öneriyorum. İkili ilişkilerine dikkat tatsız olaylar yaşamamak için bu aralar karşındaki kişilere daha sakin davranmalısın. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak.

Sevgili Aslan;♌
Selam sevgili Aslan, bugün sende gergin bir ruh hali hakim olabilir. Düşüncelerine önem verdiğin bir dostun veya hayatındaki kişi ile ufak tartışmalar yaşayabilirsin. Hatta bu tartışmalarda ağzından çok sert kelimeler çıkabilir. Karşılaştığın tavır karşısında sözlerinden utanabilir, geri adım atabilirsin. Hatanı fark edince her şey düzelecek merak etme. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Başak;♍
Selam sevgili Başak, kreatif olman, mantığını kullanman ve yetenekli kişiliğinle girdiğin her ortamda dikkat çekiyorsun. Bugün kararlarında net olacak, ne istediğine kesin olarak karar vereceksin. Yeni bir aşka yelken açabilir veya sizi boğan ilişkilerden uzaklaşma kararı alabilirsin. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Terazi;♎
Sevgili Terazi, bugün ailen ile vakit geçirecek. İş ve akademik konularda onlardan tam destek aldığını görecek ve bununla gurur duyacaksın. Senin için duygusal bir gün olabilir ancak bu duygusallık seni çok daha güçlü bir hale getirecek ve karar alırken daha cesaretli davranacaksın. Kendinden ve ne istediğinden emin olmak ne kadar güzel bir his öyle değil mi? Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Akrep;♏
Selamlar sevgili Akrep, bugün kendi hayatına odaklanmak yerine sevdiklerinin sana danıştığı konularda onlara yardım edeceksin. Ancak koruma iç güdüsüyle onların yaşamlarına müdahale edebilir ya da yapmak istemedikleri bir şeye zorlar gibi cümleler kurabilirsin. Lütfen bu konuda dikkatli ol. İş hayatın ve sağlığın şu sıralar gayet yerinde görünüyor. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;♐
Selam sevgili Yay, uzun süredir sürekli aklını meşgul eden ve seni rahatsız eden konular kafanda dönüp dolaşıyordu. Bugün bu konularla ilgili daha önce fark etmediğin detayları bulabilir ve rahatlayabilirsin. İkili ilişkilerine zaman ayırmanın vakti geldi. Bugün sadece sen ve sevdiğin kişi odaklı bir gün geçirmen sana çok iyi gelecek. Yarın tekrar buluşana dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;♑
Selam sevgili Oğlak, iş ile ilgili konularda karar verirken fevri davranmamalısın fakat kişisel hayatınla ilgili alacağın kararlarda artık net olman gerekiyor. Fiziksel değişim yapmak için uygun bir zaman dilimindesin. Kişisel bakımına ve kendine zaman ayırmayı şu sıralar atlama. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak.

Sevgili Kova;♒
Selam sevgili Kova, bugün hem kendini hem de partnerinin tadını kaçıracak eleştiriler yapabilirsin. Sert üslubuna dikkat etmeni öneririm. Karşındaki kişiden kuşku duyar gibi bir ruh halindesin. Bu havayı bir an önce dağıtmalı ve daha ılımlı bir havya bürünmelisin. Aksi halde bazı konular çok ileri boyutlara ulaşıp canını sıkabilir. Dikkatli ol. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Balık;♓
Selam sevgili Balık, iş hayatın ve akademik hayatın şu sıralar seni mutlu ediyor. Bugün birden fazla toplantıya katılman gerekebilir. Bu toplantıların hepsinde karşındaki insanları etkileyecek ve olumlu geri dönüşler alacaksın. Gün senin günün. İkili ilişkilerin ve sağlığın da gayet yolunda. Daha ne olsun? Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:03.