IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2021, 00:57   #1
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 25 Haziran Günlük Burç Yorumu

Koç Günlük Burç Yorumu
21 Mart - 20 Nisan

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından görev ve sorumluluklarınızın ön plana geçtiği bir gün olabilir, iş hayatınıza ve kariyerinize ilişkin konular gündeminize gelebilir. Üstlerinizle ve otorite konumundaki kişilerle daha fazla temas ve irtibat halinde olabilirsiniz.

Boğa Günlük Burç Yorumu
21 Nisan - 21 Mayıs

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdüren Ay, yabancı, yurt dışı bağlantılı konulara işaret ediyor. Seyahatler, uzaklarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Sosyal paylaşıma açık, hareketli bir gündeyiz.

İkizler Günlük Burç Yorumu
22 Mayıs - 21 Haziran

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından iş ve para konuları gündeme gelirken sabah saatlerinde sorumluluklar ön plana geçebilir. Hareketli bir gün mücadeleci yönünüz ortaya çıkabilir. Fiziksel, sportif aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç Günlük Burç Yorumu
22 Haziran - 22 Temmuz

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından ikili ilişkilerde denge ve uyumu korumak önemli hale geliyor. Adil ve eşitlikçi olmaya çalışabilir, ilişkinizde kendiniz kadar karşı tarafı da düşünebilirsiniz.

Aslan Günlük Burç Yorumu
23 Temmuz - 23 Ağustos

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından günlük iş ve sorumluluklar özellikle sabah saatlerinde kendilerini çok daha fazla hatırlatabilir. Detaylarla, titizlik ve çalışma gerektiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kaygı ve kuruntuların üzerinde durmamalısınız.

Başak Günlük Burç Yorumu
24 Ağustos - 22 Eylül

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken aşk hayatınıza dair konular gündemde olabilir. Yüreğinizin sesini dinlemek isteyebilir, tutkularınızın peşinden koşabilir, özgün yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Terazi Günlük Burç Yorumu
23 Eylül - 23 Ekim

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından ev ve aileye ilişkin konular gündeminize gelirken sorumluluklarınızın bilincinde hareket edebilirsiniz. Geçmiş, tarih ve anılar size yol gösterebilir. Evinizle daha çok ilgilenebilirsiniz.

Akrep Günlük Burç Yorumu
24 Ekim - 22 Kasım

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından iletişim açısından hareketli bir gün olabilir, kısa yolculuklar ve ziyaretler gündeminize gelebilir. Randevularınızı, saatleri ve trafiği sıkı takip etmeniz gerekebilir.

Yay Günlük Burç Yorumu
23 Kasım - 21 Aralık

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından maddi konular, iş ve para konularında hareketli bir gün size bekliyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi iyice değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı alışveriş ve harcamalar söz konusu olabilir.

Oğlak Günlük Burç Yorumu
22 Aralık - 20 Ocak

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından Ay burcunuzda ilerlerken hayatınızın kontrolü daha fazla elinizde olabilir. Daha cesur ve girişimci davranabilirsiniz, lider yönleriniz daha çok ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

Kova Günlük Burç Yorumu
21 Ocak - 18 Şubat

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından hayatı akışına bırakma ihtiyacınız olabilir. Ancak dalgınlık, unutkanlık ve ihmallere daha çok dikkat etmelisiniz. Kontrolünüz dışı gelişmeler, etrafınızın hareketliliği gündeminize şekil verebilir.

Balık Günlük Burç Yorumu
19 Şubat - 20 Mart

25 Haziran, 2021

Dolunayın ardından sosyal paylaşımlara açık bir gün, arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilir, onların yanlarında duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:45.