IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2023, 06:04   #1
Standart Günlük Burç Yorumları 03.12.2023


3 KASIM 2023 PAZAR - GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Koç Burcu Günlük Yorum - 21 Mart / 20 Nisan
Hayatınızda kolay kolay unutmayacağınız bir gün geçirmeye hazır olun. Sevgilinizi, kendi problemlerinizle sıktığınızı düşünerek yanılıyorsunuz. O size yakın olmaktan çok mutlu. Çalışma hayatında becerikli ve yetenekli biri olmanız kariyerinizi olumlu anlamda etkiliyor. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batabilir! Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs
İnatçılığınız sayesinde iş hayatınızda tuttuğunuzu koparıyorsunuz, ama birlikte olduğunuz kişiyi de bu yüzden kırıyorsunuz. Sevgilinize karşı sabırsız ve anlayışsız bir tutum içine girmekten kaçının. Aklınızdan geçenleri düşünmeden söylememeye dikkat etmelisiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişme iş veriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için aracılar olacak. Parasal konulara yönelik, kazançlı çıkacağınız yeni atılımlarda bulunmanız mümkün.

İkizler Burcu Günlük Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran
İçinizde fırtınalar kopuyor, her şeyi kestirip atmanız işten bile değil. Ama ayrılıklar canınıza tak etti. Ona biraz daha şans tanıyın. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız. Uzun süredir düzene sokmaya çalıştığınız iş ilişkileriniz için ciddi destekleriniz olacak. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği maddi kazanımlar söz konusu. Çok gecikmiş bir alacağınız bugün ödenebilir. Göz ağrılarınız büyük bir ihtimalle yorgunluktan kaynaklanıyor.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz
Keyifli ve rahat bir gün. Aşk hayatında bulacağınız huzur, iş hayatınızı da olumlu etkileyecek. Etrafınızdaki birinden çok hoşlanıyorsunuz, ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırabilir. Çalışma hayatındaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz bir iş yaşamı sunuyor. Yapmayı hedeflediğiniz yenilikler için bugünlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

Aslan Burcu Günlük Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos
İş ve özel hayatınızda, her şey çok güzel olacak. Sevgilinizle görüşmek için program yapın. Kıvrak zekanız sayesinde, iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışabilir ve başarı elde edebilirsiniz. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza neden oluyor. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

Başak Burcu Günlük Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül
İkili ilişkinizde karar verdiniz mi bir daha sözünüzden dönmeyin. Karşınızdaki kişi yumuşak başlılığınızdan yararlanıyor. Fakat size bağlılığından da şüphe etmeyin. Parayla ilgili yaşayacağınız küçük bir tartışma keyfinizi kaçırabilir! İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız size maddi kazanç sağlayacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı gündeme gelebilir. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek.

Terazi Burcu Günlük Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim
Birlikte olduğunuz kişinin yakınlarına biraz daha özen göstermeniz, ilişkinizin gelişimi açısından faydalı olacak. İşinizde yaptığınız fedakarlığınızın karşılığını görememek, sizi üzüyor. Bu yüzden sevdiklerinize karşı sert davranıyor, onlardan fazla şey bekliyorsunuz. Sabırlı, dikkatli ve ılımlı olmaya çalışın. Parasal konularda beklentileriniz artarken, imkanlar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. Sosyal yaşantınızın biraz daha canlı bir hale gelmesi, ruh sağlığınız açısından son derece olumlu olacak.

Akrep Burcu Günlük Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım
Duygusal yaşantınızda yaşadığınız zorluklar sizi bir hayli bunalttı. Fakat eskiye nazaran artık daha güçlüsünüz ve sorunlarınızı aşmak konusunda kararlısınız. Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçebilir. İş hayatında önem verdiğiniz bir projede hedefe adım adım yaklaşıyorsunuz. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın. Sağlık konularını gereğinden fazla abarttığınızın farkına varmalısınız!

Yay Burcu Günlük Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık
Sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirip eğlenebileceğiniz bir gün. ?ansınızı iyi kullanın. Gelecek adına karar vermeniz için henüz çok erken. Çalışma hayatında laubaliliğe tahammülünüz yok. Bu yüzden yanınıza kolay kolay kimseyi yaklaştırmıyorsunuz. İnsanlara pozitif enerjinizi hissettirmeye çalışın. Karşınıza çıkacak zorluklarla yılmadan mücadele etmeniz, sizi daha da başarılı kılacak. Maddi konuda beklenmedik harcamalarınız nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak
Ara sıra yaşadığınız küçük kaçamakların, ilişkinize zarar vermemesine dikkat edin! Sevgiliniz bu durumdan şüphelenmeye başladı, her an sorguya çekilebilirsiniz. Mesleki konularla kafanız epeyce meşgul olacağı için projelerinizi hayata geçirecek vakit bulmanız zor gibi. Bu yüzden iş arkadaşlarınızdan destek istemekten kaçınmayın. ?u günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Diş bakımını ihmal etmeyin.

Kova Burcu Günlük Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat
Gününüz sıkıntılı geçebilir.Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

Balık Burcu Günlük Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart
Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İşinizde yapmak istediğiniz atılımlar için önünüzde engeller var. Yeni geliştirdiğiniz yöntemler, önümüzdeki günlerde ilgi çekecek. Farkına varmadan yaptığınız yanlışlar ve hatalar sizi iyi tanıyan, size güvenen arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanacak. Birikiminizi arttırma uğraşları içine girmeniz mümkün. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.


{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:32.