IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2023, 03:58   #1
Standart Günlük Burç Yorumları 20.11.2023


20 KASIM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Aşk hayatınızda yeni kararlar alacaksınız. Bugün alınacak her karar ve atılacak her adım sizi huzurlu ve geleceğe yaklaştıracak. Ancak bunun yorucu olduğunu da belirtmek isterim. Bugünlerde sevgiliniz ile ortak karar almaya çalışmalısınız. Parayla ilgili geçici bir sıkıntınız olabilir. Yakın çevrenizin destek ve dayanışması ile bunu atlatacaksınız. Kilo vermeye çalışıyorsanız, aldığınızdan daha çok kalori yakmaya çalışın.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün ilişkiler hakkında çor radikal karar alacaksınız. Sevdiğiniz kişiyi canınız yansa da hayatınızda çıkarmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Önce gerekçenizi kendinize açıklayın üstünde net olun sonra da direk olarak söyleyin, başka türlü uzayıp gidecek! İşinizle ilgili bağlantılı olduğunuz bir yerin tutarsızlıkları sizi bıktırdı. Arayışa girdiniz fakat yine de vicdan yapıyorsunuz. Bağlantıyı kesmemeniz halinde çok kısa zamanda bunun zararlarını göreceksiniz. Ödemelerden biraz sıkkınsınız. Destek almanız gerekebilir. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 22 Haziran)
Bugün yapacağınız bir görüşme aşk hayatınızı pırıl pırıl aydınlatacak. Sevgi ve mutluluk için öyle imkanlar var ki size tanınan bu şansı gurur ve ihmallerle heba etmeyin.İş yerinde kendinizi göstermeniz için çaba harcamanız gerekebilir. Eğer konumunuzu yükseltmek istiyorsanız duruma göre hareket etmeyi öğrenin. Elinizden çıkan paranın karşılığını alacaksınız. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir!Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor.

Yengeç Burcu - (23 Haziran - 22 Temmuz)
Platonik bir aşk yaşamak istiyor gibi davranmayın! Hoşlandığınız kişinin sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. Ümitli olmadığınız bir partner adayı, sonunda tam da sizin istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Bu işinzle ilgili derin endişeler duyacaksınız bu sizi yıpratmasın!Hiç ummadığınız bir yerden bugün size güzel haber gelecek. Öte yandan, az da olsa hoş karşılayın; zira arkası gelecek. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

Aslan Burcu - (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yıldızların üzerinizdeki etkisi size sevgi, şans ve mutluluk getirecek. Yalnız fazlasıyla da hayalperest olacaksınız. Sevgilinizle olan görüşmelerinizi bir görev gibi görmeyin. Arada sırada içinizden gelerek sürprizler yaparsanız ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. İşinizde mutlu bir sürpriz var. Bu gelişme sayesinde birtakım kuruntularınızdan kurtulacaksınız. Parada hesaplı olun. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

Başak Burcu - (23 Ağustos - 22 Eylül)
Birini sevdiğinizi ısrarla saklıyor, onu sevdiğinizi nasıl belli etmeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Siz bunları düşünürken, o gelip sizinle konuşmak isteyecek. İşinizde bazı sorunlarınız var. Dereyi görmeden paçaları sıvamayın, hayatınızı boşuna altüst etmeyin. Size müjdeyi veren kimse başarı için şartları ve en uygun zamanı da gösterecek! Ekonomik durumunuz gözle görülür biçimde değişecek. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

Terazi Burcu - (23 Eylül - 22 Ekim)

Sevgilinize karşı olan sabrınız tükendi. Duygularınızı karşı tarafı incitmeden dile getirin. Aksi halde tartışma yaşamanız mümkün. İşinizle ilgili bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

Akrep Burcu - (23 Ekim - 21 Kasım)
Şimdilik size ters görünse de bugünlerde olayların akışına,karşı çıkmayın. Talihin size tatlı bir sürprizi var, iş hayatında da olabilir, aşk hayatında da. Duygusal hayatınız mutlu ve sorunsuz. Ondan duyacağınız bazı şeyler sizi şaşırtabilir. Bazı konulardaki katı prensipleriniz çevrenizdekileri sıkıyor. Almayı arzuladığınız bir gayrimenkulle ilgili, gün içerisinde görüşmeniz olabilir. Aç kalarak yaptığınız diyetler işe yaramadı. Diyet sonrası yine kilo almaya başladınız.

Yay Burcu - (22 Kasım - 21 Aralık)
Sevgi ve ilgi çekmek için hiç yeri ve aslı olmadığı halde kıskançlık yaratmanız tehlikeli bir oyun! Son bir damla, bardağı taşırabilir. İş yerinde bir konu hakkında yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmazsanız, prestijiniz sarsılacak gibi! Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Almak istediğiniz bir eşyayı ertelemeniz gerekebilir. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor!

Oğlak Burcu - (22 Aralık - 21 Ocak)
Aşk hayatınızdaki yalnızlığınız bir süre daha devam edecek. Bunun sebebi, herkese mesafeli yaklaşmanız! Yalnızlık küçük sorunları bile dev aynasında görmenize yol açıyor. Bir işe tam zamanında niyet edeceksiniz ama sizi yolunuzdan çevirmek isteyenler çıkacak. Teşebbüslerinizi cesaretle sürdürürseniz siz kazanırsınız. Harcamalarınızı nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankadaki küçük birikiminiz bir miktar eksilebilir! Sağlığınız için kolesterollü besinlerden kaçının.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Sevdiğiniz kişi sizin bazı planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bunu onunla konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz. İş yerinde aleyhinizde ciddi bir durum yok. Dedikodulara kulak vermeyin, kimse de inanmıyor. Tahsil edemediğiniz alacaklarınız yüzünden planlarınız sürekli değişiyor. Çalışma saatlerini bahane edip spor yapmaktan kaçmayın!

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)
Etrafınızda sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu kadar birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor. Kendinizi yorgun hissedeceksiniz, birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.


{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:58.