IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2023, 10:26   #1
Standart AFAD: 6 kişi hayatını kaybetti, 90 artçı sarsıntı meydana geldi

Hatay'ın Defne ilçesinde meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 18'i ağır olmak üzere 294 kişi yaralandı, 6 kişi de hayatını kaybetti. Bölgede en büyüğü 5,8 olan 90 artçı sarsıntı meydana geldi.
AFAD'dan yapılan açıklamada, Hatay'ın Defne ilçesinde dün 20.04'te 6,4 büyüklüğünde deprem yaşandığı, ardından da en büyüğü 5,8 olan 90 artçı sarsıntının meydana geldiği belirtildi.

İhbarların 44'ünde olumsuz bir durum olmadığı anlaşıldı

Depremle ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 54 ihbar geldiği belirtilen açıklamada, bu ihbarların 44'ünde olumsuz bir durum olmadığının anlaşıldığı kaydedildi.
Gelen ihbarlar doğrultusunda, bölgede, AFAD’ın Hatay, Afyonkarahisar, İzmir, İstanbul, Sakarya, Erzurum, Samsun, Diyarbakır, Adana, Van, Kayseri, Denizli, Balıkesir, Artvin, Bartın ve Uşak’tan il müdürlüğü ekipleri, 112 Acil, itfaiye, JAK, PAK, CEKUT ve STK’lar arama kurtarma çalışmalarına katıldı.
SAKOM'dan alınan bilgiye göre, 18'i ağır olmak üzere 294 vatandaş sağlık birimlerince hastanelerde tedavi altına alındı, 6 vatandaş hayatını kaybetti

6 bin çadır bölgeye gönderilmiştir

Açıklamada, "Son depremden dolayı tedirgin olan vatandaşlarımız için gece boyunca 6 bin çadır bölgeye gönderilmiştir. Çadır sevkiyatı, gün boyunca hava ve karayolu ile devam edecektir. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

TRT Haber
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:41.