IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 3 Post By KahKaha
  • 1 Post By AlgoS

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2023, 18:59   #1
Standart Son dakika: Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika: Kahramanmaraş merkezli 2 deprem afeti sonrası BaBala TV isimli sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Kumçatı Köyü'nde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı’nın duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunan Oğuzhan Uğur hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kahramanmaraş merkezli 2 deprem afeti sonrası sosyal medya platformunda BaBala TV isimli sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Kumçatı köyünde barajın çatladığı, Hatay Yarseli Barajı'nın duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunan Oğuzhan Uğur hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Yayıncı Oğuzhan Uğur, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremin ardından, "BaBala TV" isimli sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Kumçatı köyünde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı'nın duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunmuştu. Paylaşımların asılsız olduğunun vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden olduğu, arama kurtarma çalışmalarında aksamalara neden olduğu gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan dolayı Uğur hakkında re'sen soruşturma başlattı.

sabah
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 
Alt 12 Şubat 2023, 21:47   #2
Standart

Asılsız haber paylaştıysa elbet yargılansın da, objektif yayın yapmayan, nefret saçan, halkı polarize etmek üzerine propaganda yapan herkes yargılansın. Oğuzhan Uğur muhalif diye bir daha günah keçisi yapılmasın.

Eru, AlgoS ve ESinti bunu beğendiler.
________________





 
Alt 12 Şubat 2023, 23:54   #3
Standart

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Asılsız haber paylaştıysa elbet yargılansın da, objektif yayın yapmayan, nefret saçan, halkı polarize etmek üzerine propaganda yapan herkes yargılansın. Oğuzhan Uğur muhalif diye bir daha günah keçisi yapılmasın.
Katılıyorum İnegöl den mis bir yemek programın da yarışmada imiş tanımıyorum onu da tutuklamislar milleti galyana getiren birbirine düşürme amacı olan herkes acimiz zaten bu kadar büyük iken bu kada hashas iken biz yara sarmak için çabalarken kimse kusura bakmasın hepsi yargılansın .

ESinti bunu beğendi.
________________

Dürüstlük kişinin bildiğini söylemekle... İşine geleni söylemek, arasında yaptığı seçime dayanan bir ahlak sorunudur.


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:44.