IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2022, 18:07   #1
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Pınar Gültekin'in diri diri yakılarak öldürüldüğü resmen kayıtlara geçti

2020 Temmuz ayında erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin'in otopsi raporuyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu Başkanlığına yazılan otopsi raporunda "Mevcut verilerle kişinin hayatta iken yangına maruz kaldığının kabulü gerektiği oy birliği ile ek mütalaa olunur" ifadelerine yer verildi.2020 Temmuz ayında erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin'in ölümü ile ilgili olarak Adli Tıp Kurumu Başkanlığına yazılan otopsi raporunda "Mevcut verilerle kişinin hayatta iken yangına maruz kaldığının kabulü gerektiği oy birliği ile ek mütalaa olunur" şeklinde rapor tanzim edildi.



"PINAR GÜLTEKİN DİRİ DİRİ YAKILMIŞ"



Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen 9'uncu duruşmasına hava muhalefeti nedeniyle aile katılmazken, aile avukatı Dr. Rezan Epözdemir de katılmadı. Duruşma öncesi Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Adli Tıp Üçüncü Üst Kuruluna Pınar Gültekin'in ölümü ile ilgili yazılan müzekkeresine cevap geldi. Pınar Gültekin'in aile Avukatı Rezan Epözdemir, "Pınar Gültekin diri diri yakılmış. Yani canavarca hisle öldürme var" dedi.



PINAR GÜLTEKİN OLAYI NEDİR?


21 Temmuz 2020'de soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin'i boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını ve üzerine de beton döktüğünü itiraf etti. Avcı'nın gösterdiği yerde bulunan varilde, Pınar Gültekin'in kısmen yanmış cesedine ulaşıldı.
 
Alt 24 Ocak 2022, 18:11   #2
Kayıtlı Üye
Hacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir insan bu kadar cani olamaz! ! Okurken bile tüylerim ürperdi Rabbim ailesine sabır versin. İnsan deneye bile dilim varmıyor, yaşamaya hakkı bile yok !

________________

~ ~ Bazen sevinince Annem gibi

Rengârenk

reçeller dizerim kalbimin raflarına ~ ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:02.