IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2022, 10:09   #1
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Son dakika! Meteoroloji uyardı: Yağışlar artıyor



Türkiye'nin iç bölgelerinde sis etkili. Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve güney kesimlerinde hava çok bulutlu ve yağışlı. Bu yağışlar Hakkari dolaylarında kar yağışı olarak kendini gösterecek. Yurdun kalanında ise hava parçalı ve az bulutlu.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin yağmurlu, Artvin'in iç kesimleri ile Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.



HAVA SICAKLIĞI: Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.UYARILARKUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; sabah saatlerinde Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.


BÖLGELERİMİZDE HAVAMARMARAParçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneyinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
EDİRNE °C, 15°CParçalı ve çok bulutlu
İSTANBUL °C, 12°CParçalı ve çok bulutlu
KIRKLARELİ °C, 13°CParçalı ve çok bulutlu
KOCAELİ °C, 14°CParçalı ve çok bulutlu
EGE Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
A.KARAHİSAR °C, 10°CParçalı ve az bulutlu
İZMİR °C, 18°CAz bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
MANİSA °C, 15°CAz bulutlu, zamanla parçalı bulutluMUĞLA °C, 14°CAz bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin doğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esmesi bekleniyor.
ADANA °C, 16°CAz bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
ANTALYA °C, 18°CAz bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
HATAY °C, 15°CAz bulutlu, zamanla parçalı bulutlu
ISPARTA °C, 14°CParçalı ve az bulutlu
İÇ ANADOLUParçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor
.ANKARA °C, 7°CParçalı ve çok bulutlu
ÇANKIRI °C, 7°CParçalı ve çok bulutlu
ESKİŞEHİR °C, 8°CParçalı ve çok bulutlu
KONYA °C, 8°CParçalı ve çok bulutlu
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
BOLU °C, 9°CParçalı ve çok bulutlu
DÜZCE °C, 15°CParçalı ve çok bulutlu
KASTAMONU °C, 9°CParçalı ve çok bulutlu
ZONGULDAK °C, 14°CParçalı ve çok bulutlu
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin yağmurlu, Artvin'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.AMASYA °C, 10°CParçalı ve çok bulutlu
ÇORUM °C, 7°CParçalı çok bulutlu
SAMSUN °C, 12°CParçalı çok bulutlu
TRABZON °C, 9°CParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu
DOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Hakkari çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
ERZURUM °C, -2°CParçalı ve çok bulutlu
KARS °C, -5°CParçalı ve çok bulutlu
MALATYA °C, 5°CParçalı ve çok bulutlu
VAN °C, 0°CParçalı ve çok bulutlu
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ile birlikte bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.
DİYARBAKIR °C, 7°C Parçalı bulutlu
GAZİANTEP °C, 11°CParçalı ve az bulutlu
SİİRT °C, 6°CParçalı yer yer çok bulutlu
ŞANLIURFA °C, 11°CParçalı ve az bulutlu
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:25.