IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2021, 20:10   #1
Teşkilat-ı Mahsus
SoN_BaRoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kadın terapiste silah zoruyla cinsel saldırı olayında yeni gelişme! Şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi

İstanbul Kadıköy'de terapi merkezi olarak faaliyet gösteren bir iş yerine giderek, kendisini polis olarak tanıtan, ardından da kadını karakola götürme tehdidiyle silah zoruyla cinsel saldırıda bulunan şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 18 Haziran'da Bağdat Caddesi Feneryolu Sokak'taki bir terapi merkezine giden şahıs, kendisini polis olarak tanıttı. Terapi merkezinde fuhuş yapıldığı ihbarı aldığını söyleyen şahıs, kadını karakola götürmekle tehdit ederek, terapist Masal K.'ye (44) cinsel ilişki teklifinde bulundu. Ancak, şahsın isteği kabul görmedi.Bunun ardından ise silah zoruyla cinsel saldırıda bulundu.

BAZANIN ALTINDA YAKALANDI

Daha sonra olayın polise intikal etmesinin ardından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin, iş yerine geldiği kamyonetin plakasından kimliğini belirledi. Ekipler, 22 Haziran'da Başakşehir'de bir adrese düzenlediği baskında evdeki bazanın altına saklanan şüpheli Şevket K'yi (51) yakaladı.

HEM DARBETTİ HEM CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Gözaltına alınan şüphelinin üst aramasında, sahte polis kimliği ve rozeti ele geçirildi. Şüphelinin müşteri gibi randevu olarak terapi merkezine gittiği, kendisini polis şeklinde tanıtıp kimlik gösterdiği, iş yerinde fuhuş yapıldığı bahanesiyle kadını polis merkezine götürmekle tehdit ettiği, ardından cinsel ilişki teklifinde bulunup kabul görmeyince yanındaki silahla darbettiği kadına tehditle cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

8 AYRI SUÇTAN KAYDI VAR

Ayrıca şüpheli Şevket K'nin 8 ayrı suçtan emniyette kaydığı olduğu, nitelikli yağma suçundan da arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı
________________


Ne Sevdiğim İçin Yaşıyorum Ne Vatan İçin Ölebiliyorum
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:03.