IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2024, 10:07   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bağcılar’da sucu dükkanındaki ses yalıtımlı odada cinsel istismar dehşeti:

Bağcılar’da sucu dükkanındaki ses yalıtımlı odada cinsel istismar dehşeti: “Öyle şeytanmış ki kimseye yüzünü göstermemiş”

İstanbul Bağcılar’da bir Metin Şenay isimli sucu, iş yerine süngerli oda yaptırıp mahalledeki çocuklara cinsel istismarda bulunup o anları kayıt altına aldı. Yıllarca süren cinsel istismara maruz kalan mağdur çocuk R.Ş. polisteki ifadesinde “İlk olay 5 yaşında yaşandı. Felç geçirene kadar bu devam etti.” dedi. R.Ş’nin annesi ise ilk kez konuştu. Anne S.Ş., “Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş. Öyle sucumuzdu, gidip geliyordu.” dedi.




İstanbul’da Metin Şenay isimli sucu, mahallede yaşayan çocuklara iş yerindeki süngerli odada yıllar boyunca cinsel istismarda bulundu.

Olay geçen yıl 24 Mayıs’ta ortaya çıktı. Sucu Metin Şenay’ın 11 yaşındaki M.Y. isimli çcouğu iş yerine götürünce polis baskın düzenledi.

Polis baskınıyla iş yerindeki odanın duvarlarının, çığlık seslerinin dışarıdan duyulmaması için süngerle kaplandığı görüldü.

Gözaltına alınan Şenay’ın telefonundan yüzlerce video çıktı.


“İLK OLAY 5 YAŞINDAYKEN YAŞANDI, SON OLAY İSE 9’UNCU SINIFA GİDERKEN”
Videolardaki mağdur çocuklardan biri R.Ş. şimdi 19 yaşında.

R.Ş. 10 yıl boyunca Metin Şenay’ın istismarına maruz kalmış ve ifadesinde felç geçirdiğini söylemişti.



R.Ş. poliste verdiği ifadesinde yaşadıklarını, “Korkumdan aileme söyleyemedim. Metin Şenay’ı 4-5 yaşımdan beri tanırım. Beni dükkânına çağırıyordu. Gitmeyince kızıyordu. Öldürürüm diyerek tehdit ediyordu. Bana, ‘Ben seninle evleneceğim. Çocuğumuz olsun’ diyordu. İlk olay 5 yaşında yaşandı. Son olay ise ben 9’uncu sınıftayken. Cinsel ilişkiye girerken videoya çekiyordu. Felç geçirene kadar bu devam etti.” diye anlattı.

“ÖYLE ŞEYTANMIŞ Kİ HİÇ KİMSEYE YÜZÜNÜ GÖSTERMEMİŞ”
R.Ş.’nin annesi S.Ş. ise sucu Şenay hakkında şikayetçi olduklarını, soruşturma sürecinin devam ettiğini söyledi. Anne S.Ş., “Kızım şu an yanımda. Ben hiç bu konulara girmiyorum, ben hiç görmedim zaten. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş. Öyle sucumuzdu, gidip geliyordu. Fark etmedim, çok sordum, kendim çok rahatsızdım o zamanlar, ameliyatlar filan geçirdim. Devamlı konuşuyordum, sormuştum kızıma ama sıkıntı yok. Felç olma konusunu abartmışlar, felç olmadı, bir sıkıntısı yok.” dedi.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ortaya çıkan cinsel istismar olayına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, “Haberlere konu olan şahsın tutuklu olarak yargılandığı soruşturma sürecini en başından beri yakından takip ederek davanın açılması ile birlikte müdahillik talebinde bulunduk. Haberlerde ismi geçen 2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta, istismara uğradığı iddia edilen diğer çocuklarımızla ilgili mesleki çalışmalar ise sürdürülmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tutuklu yargılanan şahsın en ağır cezayı alması için yargı sürecinin yakın takipçisi olmayı sürdüreceğiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 25 Nisan 2024, 18:30   #2
Kayıtlı Üye
Lykia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Abi bizim ülkemiz cinsel açlığın Afrikası zaten. Laik olsun özgür olsun diye cinselliği, çıplaklığı özgürlük diye yetiştirdiğimiz nesil pedofili ********lere yem oluyor

________________

Herşeyin farkındayım, keşke olmasam...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:38.