IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 1 Post By Edi
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By Hobby
  • 1 Post By yeSa

 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2024, 16:33   #1
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Komşudan kanlı tuzak; Cinayete kaza süsü verip, ambulans çağırdılar

Komşudan kanlı tuzak; Cinayete kaza süsü verip, ambulans çağırdılar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Denizli'de 5 ay önce tek taraflı trafik kazası olarak rapor edilen yaşlı adamın, komşuları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Jandarma dedektiflerinin titiz çalışması sonucunda cinayetin sinsi planı ortaya çıkarıldı. Ekiplerin olay yerinde bulduğu odun parçaları planı bozdu.
Filmleri aratmayan olay,16 Eylül 2023 tarihinde Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana geldi. 64 yaşındaki Şahin Demirten'in komşusu Cihan G. ambulansı arayarak komşusunun trafik kazası yaptığını söyledi. Sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Demirten'in çocukları olay yerinde gördükleri kırık sopa parçaları ve kan izlerinden kuşkulananınca dosyanın yeniden incelenmesini istedi. Jandarma dedektiflerinin titiz çalışmasıyla Şahin Demirten'in komşusu olan aile tarafından sopalarla dövülerek öldürüldüğü tespit edildi. Cinayet şüphelisi komşuların, öldürdükleri adamın taziyesine de geldikleri öğrenildi.


KALP KRİZİ NEDENİYLE KAZA YAPTIĞI DEĞERLENDİRİLDİ

Tek başına yaşayan 64 yaşındaki Şahin Demirten'in komşusu Cihan G., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak Demirten'in, evine 500 metre kala tek taraflı motosiklet kazasına karıştığı ihbarında bulundu. Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemede kalp krizi geçirdiği için kaza yaptığı değerlendirilen 2 çocuk babası Demirten, görünürde şüpheli bir durum olmaması nedeniyle ertesi gün mahalle mezarlığında toprağa verildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ÇOCUKLARI OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMADI

Babalarının bugüne kadar hiç kaza yapmaması, olay yerinde gördükleri kırık sopa parçaları ve bölgedeki parça parça kan izlerinden kuşkulanan Şahin Demirten'in çocukları, kazanın meydana geldiği bölgedeki tüm unsurları tek tek kayda alarak Cumhuriyet Savcılığına normal ölüm olarak rapor edilen dosyanın yeniden incelenmesi için dilekçe verdi.

DOSYA, FAİLİ MEÇHUL OLAYLARI AYDINLATAN UZMAN EKİBE VERİLDİ

Ailenin kuşkularını dikkate alan savcılık, dosyayı araştırılması için Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektiflerine teslim etti. Giresun İkranur Tirsi cinayeti, Konya Büyükşen cinayeti ve Diyarbakır'da meydana gelen 9 yaşındaki çocuğun ölümü gibi faili meçhul olayları aydınlatan Denizli JASAT'ın uzman ekibi, Ekim ayının ortalarında adli tıp raporlarının çıkmasının ardından iğneyle kuyu kazar gibi 4 ay titiz bir çalışma yürüttü.

450 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Olay yerindeki delillerin titiz bir şekilde toplanması ve kaza yaptığı iddia edilen motosiklette herhangi kırık bir parça bulunmamasından yola çıkan jandarma dedektifleri, yaptığı çalışmalarda 450 kişiyle yapılan mülakat, alınan ifadeler, teknik ve fiziki takiple olayı aydınlattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KOMŞU AİLE TARAFINDAN SOPALARLA DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Şahin Demirten'in komşusu olan aile tarafından sopalarla dövülerek öldürüldüğünü tespit edildi. Olayla ilgili olarak Demirten ile aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan Hasan G., eşi Makbule G., oğlu Cihan G. ve kızı Serap G. gözaltına alındı. Jandarma karakolunda sorgulanan şüphelilerden Cihan G., suçunu itiraf ederek olay günü yaşananları anlattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SAHTE FREN İZİYLE KAZA SÜSÜ VERDİLER

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Cihan G.'nin geçmişte Şahin Demirten'in yolunu keserek para istemesi ve yaşanan tartışmaların husumete dönüşmesiyle devam eden olayda, cinayet günü yine Cihan G.'nin Şahin Demirten'in önüne çıkıp tartışmanın ardından başına sopa ile vurduğu ve sonrasında ailenin diğer üyelerinin de kavgaya dahil oldukları tespit edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cinayete kaza süsü vermek isteyen ailenin, Şahin Demirten ve motosikletini 50 metre sürükledikleri, yaralı şahsı taşların üzerine yüzüstü yatırdıkları anlaşıldı. Suçtan kurtulmak için plan yapan hatta 112'yi arayarak kaza ihbarında bulunan aileyi, olay yerinde unuttukları ve evlerinin önündekilerle aynı olan odun parçaları ele verdi.

4 CİNAYET ŞÜPHELİSİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Şahin Demirten'i sopalarla döverek öldürdüklerini itiraf eden aile fertleri, dün olay yerinde yaptırılan keşfin ardından bu sabah saatlerinde Acıpayam Adliyesine sevk edildi. Demirten'in çocukları Ceyhun Demirten ve Ceylan Kaçar ile eski eşi, adliye getirilen şüphelilere tepki gösterdi. Şahin Demirten'in eski eşi Zühra Erten, güvenlik tedbirleri altına adliyeye sevk edilen şüphelilere "Katiller. Biz size ekmek, aş verdik. Çocuklarıma acı çektirdiniz. Cuma günü öldürdünüz, Cuma günü tutuklandınız" diye bağırdı.

Demirten'in oğlu Ceyhun Demirten, kızı Ceylan Kaçar ve eski eşi Zühra Erten, ilk baştan beri şüphelendikleri ailenin cenazeye katılmamasına rağmen daha sonra taziyeye gelerek kendileriyle görüştüğünü ifade etti.

Savcılıktaki sorguları devam eden şüphelilerin, 'Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com
She bunu beğendi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 17 Şubat 2024, 19:08   #2
Carpediem
WildCat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

vicdansizliga bakarmisin ya

Edi bunu beğendi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 17 Şubat 2024, 19:11   #3
Carpediem
Hobby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Adalet yerini bulur inşallah

Edi bunu beğendi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 17 Şubat 2024, 19:46   #4
Standart

Maalesef ki, Türkiyede ki çoğu kişiyi öldürüp cinayete kaza süsü veriyorlar. Umarım hakkettiği cezayı alır.

Edi bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:37.