IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By yeSa

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2024, 15:59   #1
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (3) Kocaeli'de kimya fabrikasında yangın!

Kocaeli'de kimya fabrikasında yangın!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Bölgeye İstanbul'dan da ekipler sevk edildi. Olayla ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, "128 personelimiz ve 50'nin üzerinde aracımızla müdahale sürüyor ama içeride mahsur kalan bir çalışan yok, can kaybı yok, yaralanma yok" dedi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde boya üretimi yapıldığı öğrenilen tesiste yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikaya müdahale sürüyor.

CAN KAYBI VE YARALANMA YOK

Pelitli Mahallesi Sanayi Sokak'ta yer alan kimyasal fabrikasında saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, alev alev yanan fabrikayı söndürebilmek için seferber oldu. Yangın sebebiyle can kaybı ve yaralanmanın olmadığı bildirildi. Alevleri gören bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.


20 bin metrekare alana sahip olduğu öğrenilen fabrikanın söndürme çalışmalarına destek için İstanbul'dan da ekip sevk edildiği öğrenildi. Zaman zaman alevlerin yükseldiği fabrikada ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

"YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİNİ HENÜZ BİLMİYORUZ"

Müdahalenin sürdüğünü ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Kontrol altına almak mümkün olmadı. Çok büyük bir alanda yangın var. 20 bin metrekare kapalı alanı olan fabrika. İçinde kimyasal ürünler de var. Dolayısıyla çok dikkatli müdahale ediliyor. 128 personelimiz ve 50'nin üzerinde aracımızla müdahale sürüyor ama içeride mahsur kalan bir çalışan yok, can kaybı yok, yaralanma yok. Dolayısıyla bunlar bizim açımızdan sevindirici. Çok yakında da inşallah kontrol altına alırız. Çıkış sebebini henüz bilmiyoruz. Söndürme işlemi bitikten sonra ayrıntılı inceleme gerektiriyor" dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gebze ilçemiz Pelitli'de bir fabrikada meydana gelen yangına Kocaeli Büyükşehir itfaiyesi ve OSB itfaiyelerimiz müdahale ediyor. İlk belirlemelere göre yangından etkilenen bulunmamaktadır. Ayrıca Vali Yardımcısı Başkanlığında AFAD ve diğer teknik ekipler bölgede çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haberler.com
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 03 Şubat 2024, 19:06   #2
Standart

Çok geçmiş olsun neysek can kaybı, yaralanma yok

Edi bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:34.