IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Edi

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2024, 10:17   #1
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (3) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan gazilere yönelik yapılan skece sert tepki: Güldürmeyen şaka

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan gazilere yönelik yapılan skece sert tepki: Güldürmeyen şaka


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Güldür Güldür Show'da gazilere yönelik yapılan skeci şiddetle kınadığını belirterek "Güldürmeyen bir şaka. Vücudunun herhangi bir parçasını gözünü kırpmadan bu vatana feda eden gazilerimizi incitecek çirkin söylemler amacına bakılmaksızın asla kabul edilemez" dedi.
Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'da gazilerle ilgili hazırlanan skeçteki "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözü sosyal medyanın gündemine oturdu. Sözlere bir tepki de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Skeci kınadığını belirten Göktaş, "Haddini aşan, güldürmeyen bir şaka" ifadelerini kullandı.


"ÇİRKİN SÖYLEMLER KABUL EDİLEMEZ"

Skeç hakkında yapılan yorumlarından ardından X hesabından tepki gösteren Göktaş, şunları kaydetti: "Bir televizyon kanalındaki gazilerimize yönelik haddini son derece aşan ve 'güldürmeyen' anlamsız skeci şiddetle kınıyorum. Vücudunun herhangi bir parçasını gözünü kırpmadan bu vatana feda eden gazilerimizi incitecek çirkin söylemler amacına bakılmaksızın asla kabul edilemez. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri bizim en kıymetli emanetimizdir."

İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, tepki çeken skecin ardından program hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. X hesabından açıklama yapan Şahin, "Gazilere dil uzatan bu insanları kınıyorum. Vatan ve bayrak için canını, bedenini feda eden Gazilerimize yapılan saygısızlık kabul edilemez. Ulvi Gazilik mertebesini parayla kıyaslayacak kadar şuursuz, hadsiz sözlerin yer aldığı yayın ile alakalı inceleme başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

"KURŞUN YEMEK SENİ AYRICALIKLI YAPMAZ"

Show TV'de yayınlanan programdaki skeçte, bir gaziye yönelik "Tamam en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz." sözleri tepkilerin odağı oldu. Skeçte, gazilere tanınan ayrıcalıklar ve "gazikart" uygulaması da mizah konusu yapıldı.

Kaynak: AA
She bunu beğendi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:54.