IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2024, 01:45   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İmamoğlu ve Kurum'a bir rakip daha! İlk mesajı "Ortalık çok karışacak" oldu

Yerel seçimlere 2 ay gibi bir süre kalırken, İstanbul'da aday sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'tan sürpriz bir çıkış geldi. Demokrat Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen Enginyurt, "Ortalık karışacak! Ben Cemal geliyorum" şeklinde bir paylaşım yaptı.


31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken İstanbul'da yarış giderek kızışıyor. 2019 seçimlerine ittifak halinde giren muhalefet cephesi bu kez seçimlere kendi adaylarıyla girecek. Gözler diğer partilerin adaylarına çevrilmişken Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt kulisleri hareketlendiren bir paylaşım yaptı.

5 PARTİ ADAYINI AÇIKLADI

Şu ana kadar mevcut CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na rakip olarak 5 parti adayını açıkladı. İstanbul'da AK Parti Murat Kurum'u, İYİ Parti Buğra Kavuncu'yu, Saadet Partisi Birol Aydın'ı, Zafer Partisi Azmi Karamahmutoğlu'nu ve Memleket Partisi Mehmet Sevigen'i aday gösterdi.

"İSTANBUL'DAN ADAY OLMAK İSTERİM"

Gözler aday çıkartmaya hazırlanan DEM Parti'ye çevrilmişken, Demokrat Parti cephesinden de yeni bir adaylık çıkışı geldi. Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında "İstanbul'dan aday olacak mısınız?" sorusuna "İstanbul'dan aday olmak isterim" yanıtını verdi.

"ORTALIK ÇOK KARIŞACAK GİBİ"

Bu açıklamanın ardından Enginyurt sosyal medya hesabından "Ortalık çok karışacak gibi. Ben Cemal geliyorum" notuyla bir paylaşım yaptı. Enginyurt'un bu paylaşımı "İstanbul adayı olacak" şeklinde yorumlanırken, kulisler de hareketlendi.


haberler.com
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:07.