IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2024, 15:50   #1
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (2) Turgut Altınok, baltayı taşa vurdu

Turgut Altınok, baltayı taşa vurdu

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın işçilere yüzde 70 zam oranı yapmasını eleştirerek "ABB enflasyon oranının altında bir zam yapmıştır. Halbuki daha büyük bütçesi var." dedi. Ancak Altınok'un bu sözleri, enflasyonun yüzde 64,77 olması nedeniyle eleştirildi.
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yüzde 70 zam oranı ile enflasyon oranının altında bir zam yapmıştır. İşçilerimiz uzun zamandır çok düşük maaş alıyordu" dedi. Ancak enflasyonun yüzde 64,77 olması Altınok'un eleştirilmesine neden oldu.


Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok ve Altındağ Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı Mamak'ta muhtarlar ile bir araya geldi. Altınok, programın ardından basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

"ENFLASYONUN ALTINDA ZAM YAPTILAR"

Basın mensuplarının ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye işçilerine yüzde 70 zam yaptığını hatırlatması üzerine Altınok, "Ankara Büyükşehir Belediyesi, enflasyon oranının altında bir zam yapmıştır. İşçilerimiz uzun zamandır çok düşük maaş alıyordu. Keçiören belediyemizde çalışan işçilerimizden daha düşük maaş alıyordu. Halbuki ABB'nin daha büyük bütçesi, daha büyük imkanları var. ABB de işçilerimiz hak ettiği zammı alamamıştır. Biz hakları olan zammı vereceğiz" diye konuştu.

ENFLASYON YÜZDE 64,77

Ancak Altınok'un yüzde 70 zam oranı için "Enflasyonun altında" ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı. TÜİK'in verilerine göre enflasyon aralık ayında aylık bazda 2,93, yıllık bazda 64,77 olarak açıklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:40.